در برلین جشن آغاز چهلوپنجمین سال تأسیس سازمان مجاهدین خلق در جمع اعتصاب کنندگان و متحصنین حامی اشرف، برگزار شد. در این مراسم حاضران یکبار دیگر بر عهد خود برای حمایت تمامعیار از فرزندان مجاهدشان در اشرف تأکید کردند.
اولین سخنران مراسم دکتر فرشته بلورچی بود. وی با گرامیداشت یاد شهدای بنیانگذار مجاهدین از جمله گفت: ایستادگی شگفت اشرف در برابر جنایاتی که در ماه گذشته اتفاق افتاد نمادی از استواری و عظمت این شجره طیبه است که نهال آن به دست بنیانگذاران کبیر سازمان در چهلو پنج سال پیش کاشته شد.
سپس مهدی ملک محمدی از اعتصاب کنندگان حامی اشرف و از هواداران قدیمی مجاهدین در آلمان ضمن شرح تاریخچه کوتاهی از مبارزات مجاهدین گفت:
در روزگاری که هیچ کورسویی از موفقیت در مبارزه دیده نمیشد بنیانگذاران سازمان، محمد آقا و اصغر و سعید سازمانی را بنیان گذاشتند که هم اکنون در سرتا سر جهان گسترده شده است و میبینیم که امروز در تمامی شهرهای جهان هوادارانی با چنین عزم استوار دارد.
در قسمت بعدی مادر یکی از اشرفیان که مدت چهلو یک روز است در اعتصاب غذابهسر میبرد طی سخنان انگیزانندهای با تبریک سالگرد تاسیس سازمان مجاهدین به مسئول اول و مجاهدین اشرف گفت: عزم و اراده اشرفیان بهعنوان آموزگاران فدا و از خود گذشتگی به ما آموخت که چگونه باید در مسیری که پا در آن نهادیم تا رسیدن به اهدافمان پای بفشاریم و این چنین است که سازمانی که در چهلو پنج سال پیش بنا نهاده شد، در تک به تک ما گسترش یافته است.
در قسمتی از برنامه، جوانان و فرزندان اشرفیان ضمن تبریک سالروز تاسیس سازمان مجاهدین به اشرفیان و با دادن پیام استواری و تأکید بر عزمشان برای پشتیبانی از مادران و پدران اشرفیشان در این روز بزرگ متعهد شدند
در بخشی از این مراسم لوح یادبود و آرم سازمان پرافتخار مجاهدین توسط اعتصاب کنندگان و متحصنین گلباران شد. و حاضران در حالی که شعار میدادند: خون حنیف میجوشد اشرف میخروشد، با بنیانگذاران سازمان تجدید عهد کرده و سوگند یادکردند که تا آخرین نفس در حمایت از آرمانهای والای مجاهدین و فرزندان مجاهدشان در اشرف یکدم از پای نخواهند نشست.
آخرین سخنران برنامه محمد وکیلی در بزرگداشت این روز فرخنده بهعنوان آغازی نوین در مبارزات صد ساله مردم ایران ضمن تأکید بر نقش زنان مجاهد و شورای رهبری مجاهدین بهعنوان بالاترین ثمره درخت طیبه مجاهدین بعد از 45سال گفت: در حماسه فروغ ایران پهنههای جدیدی از ایثار و از خود گذشتگی را در مجاهدین اشرف دیدیم که بهرغم آشنایی با تک به تکشان برایمان شگفت و تحسین برانگیز بود. نسل حنیف و سیاووش و مهرداد و شهدای فروغ ایران با پیوندشان به مقاومت داخل ایران تابلوی زیبایی را آفریدند که 45سال پیش توسط محمد حنیف بنا نهاده شده بود
در این برنامه هنرمندان هوادار مجاهدین با اجرای چند ترانه و آهنگ به یاد ماندنی و با طنین زیبای سه تار جواد جمشیدی برنامه را گرما بخشیدند.
حمله به اشرف,حاميان مقاومت در خارجه ,
اعتصاب غذا کنندگان در برلین، تأسیس سازمان مجاهدین را گرامی داشتند
-
- سیاسی
- 1388/06/18

مراسم همبستگی با هزار زن مجاهد اشرف در برلین - آرشیو
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/aac15142-f49c-4177-82a8-0e5d18bd3872"></iframe>