کمیته فرانسوی برای یک ایران دموکراتیک، که متشکل از اعضای پارلمان وسنا و شخصیتهای سیاسی و حقوقبشری فرانسه است، از کمیساریای عالی حقوقبشر ملل متحد، و از گروههای کار بازداشتهای خودسرانه خواهان اقدام فوری برای آزادی و نجات جان 36 گروگان ربوده شده توسط نیروهای عراقی شد.
کمیته فرانسوی برای یک ایران دموکراتیک از اعلام آزاد نشدن این گروگانها بهرغم حکم دادگاه، به شدت ابراز نگرانی کرد و اعلام نمود: این افراد از یک ماه پیش بدون هیچ پایه قانونی توسط مسئولان عراقی در مرکز پلیس خالص در بازداشت بهسر میبرند. دوشنبه 24 اوت، قاضی دادگاه خالص حکم آزادی 36 گروگان اشرف را صادر کرد، و مطبوعات محلی خبر آزادی گروگانها را درج کردند، و نوشتند: «یک منبع دولتی از مسئولین منطقه دیالی روز دوشنبه اعلام کرد که 36 عضو سازمان مجاهدین خلق ایران که از یک ماه پیش توسط نیروهای عراقی بازداشت شده بودند آزاد شدهاند».
اطلاعیه کمیته فرانسوی برای یک ایران دموکراتیک، با اشاره به دخالت رژیم ایران برای ممانعت از آزادی36گروگان مجاهد، دولت عراق را فراخواند تا استقلال احکام قضایی را محترم بشمارد و بیدرنگ این 36تن را آزاد نماید.
این کمیته از مسئولان آمریکایی در عراق میخواهد تعهدهای خود در قبال اشخاص حفاظت شده توسط کنوانسیون چهارم ژنو را مطابق توافق امضا شده با تکتک ساکنان اشرف از جمله 36 گروگان، محترم بشمارند.
حمله به اشرف,حمله به اشرف,گروگانهاي اشرف,
کمیته فرانسوی برای یک ایران دموکراتیک؛ فراخوان برای نجات جان 36گروگان اشرف
-
- سیاست
- 1388/06/07

کمیته فرانسوی برای یک ایران دموکراتیک
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/86a9f334-242a-48b4-9ac5-bc56f9d8b6f4"></iframe>