جفری فلتمن، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه در جلسه استماع کمیته روابط خارجه مجلس سنای آمریکا گفت برخی از رهبران منطقه نسبت به سیاست رژیم ایران در منطقه نگران هستند. وی افزود آنچه را که مقامهای آمریکایی در دیدار با بسیاری از رهبران منطقه میشنوند برخلاف گذشته تمرکز روی رژیم ایران است.
جفری فلتمن، گفت: به نظر م تحول تاسفباری در منطقه رخ داده است. تا 5یا 7سال پیش در منطقه تنها درباره نزاع اعراب و اسرائیل صحبت میشد، اما در حال حاضر موضوع به این شکل نیست و آنچه که ما میشنویم نگرانی در قبال رژیم ایران است چه در گفتگو با اسرائیلیها چه در گفتگو با بسیاری از رهبران عرب».
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a9a7fbe8-9a2d-4428-aead-852b6f3380d6"></iframe>