دانیل پایپز مدیر انستیتوی خاورمیانه در واشینگتن طی مقالهیی در روزنامه آلمانی دی ولت تصریح کرد دولت آمریکا براساس قوانین بین المللی و تعهدات انسانی و اخلاقی باید حفاظت و سلامت مجاهدین مستقر در اشرف را تضمین کند. بخش هایی از این مقاله و بازتابهای این موضع گیری از نظرتان می گذرد:
مدیر انستیتوی خاورمیانه در واشینگتن نوشت: یک گروه تحقیق دولت آمریکا به سرپرستی اف بی آی، مجاهدین مستقر در اشرف را از هر ظن تروریستی مبرا دانسته است. پس از حکم یک دادگاه انگلیسی که مجاهدین ارتباطی با اعمال تروریستی ندارند ، دولت انگلیس نیز نام آنها را از لیست تروریستی خط زد. این طبیعی است که اخراج مجاهدین خلق از عراق در صدر تقاضاهای تهران به بغداد و واشنگتن قرار دارد. رژیم ایران مصمم است تا مخالفین اصلی خود را نابود کند و بدین منظور به تحت فشار قرار دادن دولت عراق برای انحلال کمپ اشرف و تحویل اعضای آن ادامه می دهد. سیاستمداران عراقی نیز که به رژیم ایران سمپاتی دارند، همگام و متحد با این تقاضا شده اند و در این بین عزیز حکیم رئیس مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق نیز به چشم می خورد.
در مقابل، دولت بوش اما یک وظیفه دارد و باید به دلیل وظایف انسانی، حقوقی بین الملل و نیاز به اتحاد علیه رژیم تهران روی موقعیت قانونی اعضای مجاهدین خلق در اشرف اصرار کرده و به حفاظت آنها ادامه بدهد.
دانیل پایپز مدیر انستیتوی خاورمیانه در واشینگتن از دولت آمریکا خواست نام مجاهدین را از لیست تروریستی خارج کند و این جنبش مقاومت را به رسمیت بشناسد چرا که این مؤثرترین راه برای مقابله با رژیم ایران است که به شدت از مجاهدین وحشت دارد.
رادیو صدای آمریکا نیز در پایگاه اینترنتی خود موضع گیری دانیل پایپز، مدیر انستیتوی خاورمیانه در واشینگتن را درج کرد و نوشت: اعضای سازمان مجاهدین خلق که در پایگاه اشرف در مرکز عراق بسر می برند، بر اساس کنوانسیون چهارم ژنو " افراد حفاظت شده" شناخته می شوند و از سال ۲۰۰۴ تحت محافظت نیروهای نظامی آمریکا قرار داشته اند و انقضای ماموریت سازمان ملل متحد به تعهد آمریکا به ادامه حفاظت از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق پایان نمی دهد. هر چند وزارت امور خارجه آمریکا مجاهدین خلق را یک سازمان تروریستی خارجی می داند، اما احتمالا این نامگذاری در اکتبر تمام خواهد شد، زیرا این سازمان، مشمول معیارهای تروریستی نمی شود. ژنرال ریموند اودیرنو، که قرار است بزودی فرماندهی نیروهای آمریکا در عراق را بر عهده گیرد، در ماه مه ۲۰۰۳ نامگذاری مجاهدین خلق بعنوان یک سازمان تروریستی خارجی را زیر سئوال کشید
رادیو بین المللی فرانسه نیز به نقل از دانیل پایپز مدیر انستیتوی خاورمیانه در واشینگتن گفت: هواداران سازمان مجاهدین خلق در ایران، افشاگریهای ذیقیمتی از برنامه های اتمی این کشور و تله های انفجاری در جاده های عراق به عمل آوردهاند.
به گفته دانیل پایپز احتمال بسیار می رود نام سازمان مجاهدین خلق در ماه های آینده از فهرست سازمان های تروریستی آمریکا خارج گردد زیرا دیگر این سازمان، مشمول معیارهای تروریستی نمی شود.
دانیل پایپز: دولت آمریکا براساس قوانین بینالمللی و تعهدات انسانی و اخلاقی باید حفاظت و سلامت مجاهدین مستقر در اشرف را تضمین کند
- سیاسی
- 1387/04/29

دانیل پایپز
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3cb5312c-cd11-4dd6-8187-ea202012da2f"></iframe>