کمیته پارلمانی برای یک ایران آزاد و دموکراتیک در مجلس لوگزامبورگ با انتشار بیانیه یی اعلام کرد: امروز سیاست رژیم ایران یک تهدید جدی برای صلح و امنیت منطقه و جهان است و متهم کردن اپوزیسیون این رژیم به تروریسم، یک ضربه جدی به مبارزه علیه تروریسم و راه فراری برای تروریست های واقعی میباشد.
به دعوت کمیته پارلمانی برای یک ایران دمکراتیک و آزاد“ در مجلس لوگزامبورک، یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر لوکزامبورگ برگزار گردید. در این کنفرانس، روسای مشترک این کمیته، مارک انجل نماینده پارلمان از حزب سوسیال دمکرات حاکم و ژان هوس نماینده پارلمان از حزب سبزها و عضو مجمع پارلمانی شورای اروپا سخنانی ایراد کردند و بیانیه کمیته پارلمانی درلوگزامبورگ برای یک ایران آزاد و دموکراتیک منتشر گردید. در این بیانیه آمده است: امروز سیاست رژیم ایران یک تهدید جدی برای صلح و امنیت منطقه و جهان میباشد. در ورای نقض حقوق بشر بطور خاص مجازات های فیزیکی و حلق آویز زندانیان در ملأ عام که هدفش وحشت آفرینی در میان مردم بخشم آمده است، این رژیم در صدد کسب سلاح اتمی و تحمیل سلطه خود در تمام منطقه خاورمیانه می باشد. در این شرایط، متهم کردن اپوزیسیون این رژیم به تروریسم، به لحاظ سیاسی غیر عاقلانه است و یک ضربه جدی به مبارزه بر علیه تروریسم وارد میکند و راه فراری برای تروریست های واقعی است. سازمان مجاهدین خلق ایران به درخواست رژیم تهران و در شرایطی که اتحادیه اروپا در صدد مماشات با رژیم بود در ماه مه 2002 در لیست سازمان های تروریستی قرار داده شد. در بیانیه کمیته پارلمانی لوکزامبورگ برای یک ایران آزاد و دموکراتیک پس از اشاره به حکم دادگاه عدالت اروپا و حکم دادگاه انگلستان برای خارج کردن نام مجاهدین از لیست تروریستی آمده است: با توجه به انتخابات اخیر پارلمانی در ایران که اتحادیه اروپا آنرا غیر دمکراتیک و غیر عادلانه خوانده است، وجود نام اپوزیسیون ایران در این لیست ها پیام خوبی را به مردم ایران نمی دهد بخصوص که دیکتاتوری مذهبی از این نامگذاری ناعادلانه برای توجیه سرکوب و حتی اعدام مخالفین استفاده می کند. ما که به احترام به حکومت قانون دلبسته ایم به همکاران خودمان در اروپا میپیوندیم تا تصمیم دادگاه عدالت اروپایی در لوکزامبورگ به اجرا در آورده شود و مجاهدین خلق ایران از این لیست خارج شوند. اروپا با احترام گذاشتن به حقوق و قانون قویتر خواهد بود. درکنفرانس مطبوعاتی لوگزامبورگ مارک انجل بحث جامعی درباره وضعیت حقوق بشر و سیاست های غرب در قبال ایران ایراد کرد. وی به ضرورت حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران تاکید کرد. وی افزود جنگ خارجی مشابه چیزی که در عراق اتفاق افتاد یک راه حل درست و پایداری نمی باشد و باید از مردم ایران و خواسته های دمکراتیک آنها حمایت کرد.
ژان هوس نیز ضمن گفت: امیدوارم هر چه زودتر یک ایران دمکراتیک را به چشم ببینم. انتخابات مجلس یک نمایش مسخره بود. . 30 سال است که این دیکتاتوری بیرحم در قدرت می باشد. رژیمی که آزادی زنان و جوانان را به رسمیت نمی شناسد. در همه جای ایران مقاومت جریان دارد. کارگران و جوانان مقاومت می کنند.. راه حل ، مردم و مقاومت ایران که در همه جای ایران حضور دارد، می باشد. باید این مقاومت را حمایت کرد. لذا برای ما قابل فهم نیست چرا باید مجاهدین در لیست تروریستی باقی بمانند. دادگاه ها حکم داده اند. تنها این مقاومت است که می تواند ایران را آزاد کند. پس نباید آن را در لیست نگه داشت.
در کنفرانس مطبوعاتی لوگزامبورگ، فیروز محوی عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ضمن اشاره به دو قطعنامه مصوبه در مجمع پارلمانی شورای اروپا و پارلمان اروپا در ژانویه 2008 گفت ما از دولت لوکزامبورگ به عنوان یکی از اعضای بنیانگذار اتحادیه اروپا می خواهیم تا به اجرای قانون احترام بگذارد و نام سازمان مجاهدین را از لیست تروریستی خارج سازد.نباید آخوند ها را با نقض احکام دادگاه های اروپایی خوشحال نمود
متهم کردن اپوزیسیون ایران به تروریسم، راه فراری برای تروریستهای واقعی و سران رژیم ایران است
- سیاسی
- 1387/01/25

ژان هوس
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c6c010bf-a100-4ea1-80fd-be016d3d4249"></iframe>