728 x 90

کارشناس رژیم: حساب شرکتهای ایرانی را یک‌به‌یک می‌بندند

ترس رژیم از بلوکه شدن حسابهایش در کشورهای خارجی بعد از تصویب تحریمها
ترس رژیم از بلوکه شدن حسابهایش در کشورهای خارجی بعد از تصویب تحریمها
بعد از تصویب تحریم‌های جدید از سوی کنگره و سنای آمریکا تب و تاب جدیدی از بستن و بلوکه حساب‌ شرکتهای ایران از کشورهای همسایه نزدیک و دور از جمله امارات، عمان، کویت، قطر و آن سوی مرزها از چین، کره، تایوان و اخیراً از سوی جمهوری آذربایجان شنیده می‌شود.

یک کارشناس اقتصادی رژیم به‌نام مسعود دانشمند در گفتگو با رسانه‌های حکومتی موضوع پولشویی که از طرف معامله گران اقتصادی با شرکتهای رژیم مطرح می‌شود را بهانه‌یی بیش ندانست و افزود: «درست پس از تحریم‌های دو ماه پیش آمریکا علیه ایران در مورد تحریم‌های موشکی، حساب شرکتهای ایرانی را یک‌به‌یک می‌بندند».

این کارشناس رژیم موضوع ترس همسایه‌ها از آمریکا را عنوان کرد و گفت: آنها به‌نقل از آمریکایی‌ها می‌گویند اگر با شرکتهای ایرانی که در فعالیت‌های اتمی، نظامی و موشکی این کشور همکاری می‌کنند، وارد روابط شوید، شما را جریمه می‌کنیم. حساب شرکتهای ایرانی را می‌بندند تا خود را گرفتار تحریم‌های آمریکایی‌ها نکنند».

بیشتر بخوانید:
 

تحریمهای جدید با امضای رئیس‌جمهور آمریکا به قانون تبدیل شد

روز چهارشنبه، 11مرداد 96، دونالد ترامپ رئیس‌جمهورآمریکا، لایحه تحریمها علیه رژیم ایران را امضا کرد. به این ترتیب، این لایحه تبدیل به قانون شد.
این لایحه در مجلس نمایندگان آمریکا با 419رای موافق در برابر تنها 3رای مخالف و در مجلس سنا با 98رای موافق در برابر تنها 2رای مخالف تصویب شده بود.

تحریم رژیم آخوندی سه جنبه دارد. اعضای کنگره معتقدند رژیم برنامه موشکی را برخلاف قطعنامه شورای امنیت پیش برده است. بر اساس قطعنامه شورای امنیت بعد از توافق هسته‌ای، رژیم از آزمایش موشکهای بالستیک با قابلیت حمل کلاهک اتمی منع شد. رژیم آزمایش موشک بالستیک را ادامه داده و می‌گوید که جنبه دفاعی دارد.

از سوی دیگر حمایت حکومت آخوندی از گروه‌های تروریستی موجب شده تا کنگره آمریکا این تحریم را تصویب کند. رژیم آخوندی از شیعیان بحرین و یمن و گروه‌های حماس و حزب‌الله که از نظر آمریکا گروه تروریستی محسوب می‌شوند، حمایت می‌کند. اعضای کنگره امیدوار هستند با این تحریم‌ها، نام سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی قراربگیرد.

مصوبه تحریم رژیم ایران، کره شمالی و روسیه حال برای تبدیل شدن به قانون نیاز به امضای رئیس جمهوری آمریکا دارد. پیشتر از کاخ سفید نظرات متفاوتی درباره نگاه آقای ترامپ به این مصوبه شنیده شده بود اما کاخ سفید به‌تازگی گفت رئیس جمهوری بعد از تصویب سنا، بررسی خواهد کرد که این طرح را امضا کند یا خیر. البته دموکرات ها می‌گویند اگر رئیس جمهوری آن را رد کند، چون اکثریت بیش از شصت نماینده از این طرح حمایت می‌کنند، وتوی رئیس جمهوری را بی‌اثر می‌کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8b8dfafd-8e9f-462d-8eb8-d34aaf91696a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات