728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,اخبار اقتصادی,بحران اقتصادى ايران,

عضو مجلس ارتجاع:‌ قرارداد توتال مربوط به دوران قاجار و رضا شاه است

-

شرکت نفتی توتال
شرکت نفتی توتال
در ادامه جنگ باندهای داخلی رژیم بر سر قرارداد نفتی توتال، هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس ارتجاع ۲۳تیر ۹۶ با حمله به این قرارداد گفت:‌ «اینگونه قراردادها مربوط به دوران قاجار و رضاشاه است و نه مربوط به یک کشور مستقل».

وی این نوع قراردادها را در ادامه قرارداد استعماری دارسی دانست و افزود «۵۴میلیارد ظرف این بیست سال درآمد داریم که ۱۲.۷دهم میلیارد آن را توتال می‌برد، یعنی ۲۳درصد ولی توتال در مخزن مشترک ما شریک نیست و اگر اینگونه باشد باید هنوز به دارسی بدهیم... در حال حاضر داریم به‌گونه‌یی عمل می‌کنیم که از این وضعیت پشیمان خواهیم شد».

وی در رد ادعای بیژن زنگنه درباره «مزایای انتقال تکنولوژی در اجرای این پروژه» گفت «حتی ما با توتال در گذشته کار کرده‌ایم. این شرکت چه تکنولوژی به ما داد؟ و به جز ضرر و زیان چیز دیگری نداشته است... انتقال تکنولوژی در کار نیست و اگر تحریم شویم، توتال رها می‌کند و هیچ تضمینی وجود ندارد که توتال بیاید».

بیشتر بخوانید:‌

باند خامنه‌ای و امضای قرارداد گازی با توتال فرانسه

چندین مهره باند علی خامنه‌ای با انتقاد از اعطای امتیاز چندین ساله به یک شرکت خارجی، آن را «حرکت استثماری و استعماری غرب» و «خسارت‌بار» توصیف کرده‌اند و عده‌یی از منتقدان قرارداد نیز ایراد گرفته‌اند که چرا دولت روحانی با شرکتی فرانسوی وارد معامله شده است که دولت آن کشور به سازمان مجاهدین خلق اجازه برگزاری نشست می‌دهد.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر، نیز روز یک‌شنبه در نطق میان‌دستور مجلس، توتال را «شرکتی بدعهد، رشوه‌دهنده و خائن نسبت به منافع ملت ایران» نامید و گفت «افرادی هم که از طرف ایران در پی انعقاد قرارداد بودند بعضاً در محاکم قضایی به‌دلیل مفاسد و امضای قرارداد کرسنت محکوم شدند».

برخورد باند آخوند روحانی با امضای قرارداد گازی با توتال فرانسه

روز 20تیر 96 نورالدین شهنازی‌زاده، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت رژیم، دربارهٔ برخی اظهارات مبنی بر «لزوم انتشار عمومی متن قرارداد فاز ۱۱پارس جنوبی با توتال و نیز سایر قراردادها» بیان داشت: «انتشار متن این قراردادها معمول نیست».

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت روحانی ضمن دفاع از مدل جدید قراردادهای نفت و گاز، منتقدان آن را دعوت به «تعقل» کرده و حتی گفته است که «بهترین قرارداد عالم» این است که مالکیت میدان نفتی یا گازی را «برای ۴۰، ۵۰سال» به شرکت خارجی بدهیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2f4659a6-75a4-44e3-93b4-3c730df3f939"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات