728 x 90

نیروی تروریستی قدس: در یک میدان مین قرار گرفته‌ایم

گرایش جوانان ایران به شبکه های اجتماعی ووحشت رژیم  از تکرار قیام
گرایش جوانان ایران به شبکه های اجتماعی ووحشت رژیم از تکرار قیام
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس وحشت رژیم آخوندی را از تاثیرات فضای مجازی در آستانه نمایش انتخابات به نمایش گذاشت و آن را به یک میدان مین که رژیم در پیچ تاریخی کنونی در آن گیر افتاده تشبیه کرد و نوشت:
در این شرایط با توجه به تعدد دشمنان و رویکرد نرم تقابلی آنان با نظام از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی، در یک میدان مین قرار گرفته‌ایم که باید با رویکری منطقی و هوشمندانه انقلاب را از این پیچ تاریخی به سلامت عبور دهیم.

خبرگزاری نیروی تروریستی قدس با ابراز نگرانی از تاثیرات فضای مجازی بر نمایش انتخابات، به‌نقل از یک کارشناس سایبری رژیم می‌نویسد: در فتنه 88 دشمنان با توجه به این‌که مردم ما دسترسی محدودی به اینترنت پرسرعت داشتند و هنوز استقبال چندانی از میکروبلاگ توئیتر و شبکه مجازی فیس‌بوک نکرده بودند اما با همان تعداد کم استقبال هم توانستند آن فتنه گسترده را با شبکه‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌خوبی مدیریت کنند و ضربات سختی را به نظام وارد کردند.

باید توجه داشت در مقایسه اولیه تعداد مخاطبان سال 88 شبکه‌های مجازی و میزان دسترسی مردم به اینترنت، تلفن همراه و دیگر ابزارهای مرتبط بسیار بسیار محدود‌تر از سال 95-96 بوده است.

 این کارگزارحکومتی با ابراز وحشت از استقبال مردم از اینترنت می‌افزاید: طبق آمارهای امروز 53 درصد مردم کشورمان دست‌کم عضو یکی از شبکه‌های اجتماعی مجازی هستند، به‌طوری که از هر 100 مرد ایرانی، 55نفر و از هر 100 زن ایرانی، 51نفر در یک شبکه اجتماعی عضویت دارند.

طبق گزارشهای منتشر شده توسط وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، ضریب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه از 39 درصد در سال 86 به بیش از 97 درصد در سال 95 رسیده و مقایسه ضریب نفوذ سیم کارت نیز نشان می‌دهد که در سال 86 این ضریب نفوذ ۴۶.۸ درصد بوده و هم‌اکنون به بیش از 188 درصد در سال 95 رسیده است.

این آمارها که دارای رشد بسیار بالا و نگران‌کننده‌ای هستند در حالی افزایش یافته که طبق دستورات صریح خامنه‌ای پیش از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، نباید سرعت اینترنت افزایش پیدا می‌کرد.

این کارگزار حکومتی با اشاره به نفوذ شبکه‌های مختلف اجتماعی در ایران و استقبال جوانان از آن، با وحشتزدگی می‌افزاید: دشمن اکنون در وضعیت برنامه‌ریزی جنبشهای اجتماعی و براندازی از درون قرار دارد و به همین دلیل وضعیت انتخابات سال 96 یک وضعیت استثنایی و خاص به نظر می‌رسد.

بر اساس این نظر‌سنجی، 72 درصد جوانان 18 تا 29ساله کشور اعلام کرده‌اند حداقل عضو یکی از شبکه‌های اجتماعی هستند؛ این میزان برای افراد 30 تا 49ساله برابر با 53 درصد و برای افراد بالای 50سال برابر با 25 درصد است.

کارشناس سایبری سپاه پاسداران با یادآوری این‌که رقمی قریب به 20 میلیون نفر از جمعیت ایران یعنی یک چهارم جمعیت با فرض 80 میلیون جمعیت ایران عضو شبکه تلگرام هستند به بررسی تاثیرات این شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه در جریان قیام مردم ایران در سال 88 و اطلاع‌رسانی گسترده از این طریق می‌افزاید:
این تاثیر‌گذاری تلگرام در حالی است که از سال ‎ 88 به بعد شبکه‎های اجتماعی با سرعتی بی‎نظیر و رها شده در کشورمان گسترش یافته‌اند. باید دقت کنیم شرایط این روزهای منتهی به انتخابات در کشور ما باید با هوشمندی و بصیرت کامل مسئولان پیش برود چرا که صداهایی شبیه صداهای فتنه 88 در حال شنیده شدن است.

در این شرایط با توجه به تعدد دشمنان انقلاب اسلامی و رویکرد نرم تقابلی آنان با نظام از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی باید توجه داشت که در یک میدان مین قرار گرفته‌ایم که باید با رویکردی منطقی و هوشمندانه انقلاب را از این پیچ تاریخی به سلامت عبور دهیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/09f937b4-fa95-4189-8b9c-cd9da46bc80e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات