728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

آخوند جنتی: برخی مسئولان تصور می‌کنند آب و نان ما هم از سوی آمریکا تأمین می‌شود

-

آخوند احمد جنتی
آخوند احمد جنتی
آخوند جنتی: برخی مسئولان تصور می‌کنند آب و نان ما هم از سوی آمریکا تأمین می‌شود.

در حالیکه موعد ثبت نام رسمی کاندیداهای نمایش انتخابات آخوندی نزدیک می‌شود، آخوند جنتی، دبیر شورای نگهبان ولایت خامنه‌ای، با اشاره به سیاستهای آخوند روحانی گفت: برخی مسئولان تصور می‌کنند آب و نان ما هم از سوی آمریکا تأمین می‌شود. این چه بی‌عقیدگی است که بین بعضی از مسئولان پیدا شده که با آمریکا بر سر یک میز بنشینیم و مذاکره کنیم.

در همین حال، رسانه‌های حکومتی کاندیداتوری آخوند جلاد ابراهیم رئیسی را قطعی عنوان کردند.
این در حالیست که آخوند رهبر، عضو باند آخوندی جامعه روحانیت گفت: نام روحانی هنوز در لیست این باند قرار دارد.

از سوی دیگر، دادستان کل خامنه‌ای در وحشت از شقه رژیم و فوران اعتراضات مردمی گفت با کسانی که «قصد برهم زدن فضای انتخابات را دارند» برخورد می‌شود و سایتهایی که «تخریب و توهین» کنند، فیلتر خواهند شد.

ابراز نگرانی از انفجار اجتماعی و خطر قیام دغدغه مشترک در جنک باندها بر سر کرسی ریاست‌جمهوری است که نسبت به آن به هم هشدار می‌دهند.

رسانه‌های باند خامنه‌ای هم‌چنان ابراز نگرانی روز اول فروردین وی در مشهد را تحت عنوان «مهمترین خواسته رهبر در انتخابات 96» تکرار کرده‌اند که از جمله گفته است: «در همه‌ این سالهایی که شمردم، کسانی بودند که می‌خواستند در مقابل انتخابات بِایستند؛ که در سال ۸۸ آشکار شد و آمدند در میدان اردوکشی کردند، و در آن سالهاي دیگر جور دیگری بود».

روز 14 فروردین که حسن روحانی در مورد هجمه‌های باند رقیب گفت «مایوس کردن مردم از حضور در انتخابات حرکت در مسیر دشمنان ملت است» رسانه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع در واکنش به این اظهارات حرفهای آخوند لاریجانی سردژخیم قوه قضاییه را تیتر کردند که گفت:
هیچ کس اجازه تکرار فتنه 88 را نمی‌دهد. مردم و مسئولان اجازه تکرار فتنه ۸۸ را نمی‌دهند.

ادعای آخوند لاریجانی در حالی است که در نمایشهای جمعه این هفته دغدغه اصلی گماشته‌های خامنه‌ای تکرار قیام 88 بود. از جمله آخوند مهدوی در اصفهان به کاندیداهای نمایش انتخابات هشدار داد «باید مراقب باشند تا خاطرات تلخ فتنه 88 تکرار نشود».

ارگان باند فاشیستی نیز با یادآوری فرصت یک ماه و نیم مانده به نمایش انتخابات، نوشت «دلواپسی شمار کثیری از مردم آن است که نبرد انتخاباتی، بر پیکر زندگی‌های روزمره آسیب‌های سنگین وارد آورد».

علاوه بر این مهره‌ها و رسانه‌های هر دو باند حاکم از واکنش اجتماعی ناشی از بحران اقتصادی ابراز نگرانی کرده‌اند.

عارف سرکرده باند موسوم به امید در مجلس ارتجاع گفت «مهمترین مسأله امروز کشور اشتغال و تولید است، معیشت مردم دغدغه اصلی کشور است».

و کیهان ارگان خامنه‌ای با خراب کردن کارنامه فضاحتهای چنددهه نظام بر سر روحانی از واکنش اجتماعی ابراز نگرانی کرده و نوشته است: «فرصت 4ساله مملکت با وعده و شعار گذشت و هیچ چیزی نصیب مردم نشد، سفره‌ها کوچکتر شد و بیکاری گسترده‌تر از همیشه! فساد وسیع اداری و مالی و بی‌سابقه‌ترین دست‌درازی‌ها به بیت‌المال در همین مدت و همزمان، تشکیل باندهای وابسته به برخی نورچشمی‌ها برای واردات وسیع و حتی هدایت کالاهای قاچاق، در هر شهر و دیاری، جمع کثیری را بیکار کرد و داد مردم را در آورد».

سرکرده نیروی زمینی سپاه ابراز وحشت باند خامنه‌ای از تکرار شرایطی مشابه قیام 88 را به نمایش گذاشت و چارچوبهای رژیم برای مقابله با آن را این چنین بیان کرد:
بر اساس منویات فرمانده کل قوا یگانهای تکاور این نیرو به یگانهای ویژه تبدیل شوند. پاسدار عراقی ضمن دود و دم های معمول میزان وحشت ولی‌فقیه از بروز هر واکنشی در هر گوشه کشور را برملا کرده و افزوده است: مزدوران وی «قادرند در زمان کمی، فراخوان و سازماندهی و آماده به جنگ شده و در کمتر از 24ساعت به هر نقطه‌ای از کشور اعزام شوند و به اجرای عملیات پرداخته و وارد جنگ شوند».

 
 
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b73944fb-5be8-4e1f-b499-55770d479fbf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات