728 x 90

وزیر خارجه فلسطین: مسأله فلسطین هم‌چنان در اولویت جهان اسلام قرار دارد

ریاض المالکی وزیرخارجه  دولت فلسطین
ریاض المالکی وزیرخارجه دولت فلسطین
وزیر خارجه فلسطین تأکید کرد مسأله فلسطین هم‌چنان در اولویت جهان اسلام و جهان عرب قرار دارد و کسی که خلاف آن را تصور کند، در اشتباه است.
ریاض المالکی در سخنان خود پس از شرکت در اجلاس وزرای خارجه کشورهای اتحادیه عرب توضیح داد کشورهای عربی هم‌چنان به برنامه پیشنهادی صلح عربی ملتزم هستند و از ملت فلسطین برای برقراری دولت مستقل با مرکزیت قدس شرقی حمایت می‌کنند.
وی از نتایج به دست آمده در اجلاس ابراز خرسندی کرده، از همکاری کشورهای عربی و اتحادیه برای برگزاری هر چه بهتر اجلاس اتحادیه عرب در اردن قدردانی کرد.
ریاض المالکی توضیح داد در اجلاس وزرای خارجه عرب بار دیگر بر ایجاد دو کشور مستقل، توقف شهرک‌سازی و خطر آن بر اساس قطعنامه 2334 شورای امنیت تأکید شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/daecceab-48a3-46dd-ba88-56a83b22b2c3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات