728 x 90

تایمز لندن: فروش تسلیحات انگلیس به عربستان برای مقابله با رژیم ایران است

ارتش عربستان
ارتش عربستان
تایمز لندن روز سه‌شنبه 19بهمن 95 نوشت: فروش تسلیحات به عربستان سعودی را باید در تقابل با تهدید مهلک رژیم ایران مورد حمایت قرار داد.

دادگاه عالی انگلستان جلسه سه روزه‌ای برای بررسی صادرات تسلیحات اروپا و انگلستان به عربستان سعودی برگزار کرد.

تایمز لندن در آستانه این جلسات در یادداشتی درباره فروش تسلیحات از سوی انگلستان به عربستان سعودی و دیگر اعراب خلیج‌فارس نوشت:
عربستان سعودی بزرگترین مشتری تسلیحات نظامی انگلستان است و بر اساس نظرسنجی‌ها دو سوم مردم انگلستان فکر می‌کنند فروش تسلیحات به عربستان، مسأله قابل قبولی است.

این روزنامه می‌افزاید: عربستان سعودی در یمن می‌جنگد تا دولت عبد ربه منصور هادی را در مقابل با شبه‌نظامیان حوثی بازگرداند، شبه‌نظامیانی که از سوی رژیم ایران حمایت می‌شوند.

تایمز نوشت: رژیم ایران تهدید مهلکی علیه حکومت‌های سنی منطقه، و علیه کشورهای غربی است که از زمان انقلاب در سال 1357 با آن در جنگ بوده است.».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c9d6bb5a-3597-4cb8-a95b-55c4c2419077"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات