728 x 90

-

”بحران بی‌اعتباری منبع“ !

-

فضای مجازی و وحشت رژیم
فضای مجازی و وحشت رژیم
هیچ‌کس دقیقاً نمی‌داند رژیم آخوندی چه تعداد کانال تلویزیونی داخلی، خارجی، ماهواره‌یی و یا معمولی دارد، چه تعداد روزنامه و سایت و تلگرام و سایر رسانه‌های مجازی و غیرمجازی دارد. اما واقعاً با این همه امکانات آیا توانسته‌اند اعتمادی جلب کنند؟

این روزها علاوه بر آخوندهای دانه درشت حکومتی، آخوندکهای خرد و ریز هم وحشت نظام ولایت‌فقیه از فعالیتهای ماهواره‌ها و فضای مجازی را بازتاب می‌دهند. از جمله آخوندی به نام محمدرضا خواجوی در گفتگو با قم‌پرس از دسترسی نسل جوان از طریق موبایل به جریان آزاد اطلاعات هشدار داد و گفت: با داشتن یک گوشی تلفن همراه و ساده‌ترین امکانات می‌توان با ورود به دهکده جهانی به آخرین اخبار و اطلاعات محرمانه دست پیدا کرد و این خود هشداری است تا متولیان فرهنگی با بصیرت بخشی به آحاد جامعه خصوصاً نسل جوان، تهیه خوراک سالم فرهنگی را توسعه دهند.

آخوند دیگری به نام زمانی از دفتر نمایندگی ولی‌فقیه ارتجاع در استان کهکیلویه و بویر احمد از این‌که دیشهای ماهواره و فضای مجازی به کنار سیاه چادرهای عشایر هم راه پیدا کرده با هراس گفت: در کنار جامعه عشایری، لازم است که از امورات فرهنگی و عقیدتی آنان غفلت نکنیم، چرا که فضای مجازی و دیش ماهواره به کنار سیاه چادرهای عشایری رفته است.

آخوند دیگری به نام حمید شهریاری که از او با عنوان معاون آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نام برده‌اند، با درماندگی در برابر نفوذ تلگرام به دامن پلیس بین‌الملل آویخت و گفت: ”نمی‌توانیم دنیا را در سیطره خود قرار دهیم و تنها مسئولیت مرزهای کشور خود را داریم“ و ”از طریق پلیس بین‌الملل با برخورد با کانالهای تلگرام را دنبال می‌کنیم“.

به‌راستی علت این همه وحشت و هراس رژیم آخوندی از ماهواره‌ها چیست؟

واقعیت این است که رژیم با این‌که یک لشگر عظیم رسانه‌های مجازی و غیرمجازی و ماهواره‌یی و معمولی دارد، ولی باز هم مردم، به‌دلیل بی‌اعتمادی به آنها، سراغ این رسانه‌ها نمی‌روند و به‌جای آن به‌رغم بگیر و به‌بندها و شکستن‌ها، به‌طور گسترده به ماهواره‌ها مراجعه و اخبار و مسایل و تحلیلها را از منابع مخالف این رژیم دریافت می‌کنند و این برای رژیم بسیار خطرناک است.

یکی از رسانه‌های حکومتی به نام وطن امروز در مطلبی با عنوان ”بحران بی‌اعتباری منبع“ به حمله به فضای مجازی پرداخته و می‌گوید که فضای مجازی مرزهای استاندارد صحت منبع و اصول پایه‌یی خبر را در نوردیده و پر از شایعات و مسائل غیرموثق شده است.

البته وقتی رسانه‌های رسمی و نیمه رسمی که از بودجه و امکانات عمومی مردم سوء‌استفاده می‌کنند، به اعتراف خودشان مردم به هیچ‌کدامشان اعتمادی ندارند، طبیعی است که مردم به رسانه‌های مجازی و ماهواره‌یی رجوع کنند، چون با هر ضعف و کمبودی هم که داشته باشند، ولی آنها را صد بار نسبت به رسانه‌های حکومتی ترجیح می‌دهند، چرا که ماهیت رژیم را افشا می‌کنند، پشت پرده اقدامات جنایتکارانه رژیم را افشا می‌کنند. در همین جریان فروریزی ساختمان پلاسکو، مردم خبرها و مصاحبه‌ها و گزارشات درست را از ماهواره و فضای مجازی گرفتند. ایادی رژیم با انبوهی ضد و نقیض گویی سعی کردند که قضیه را گرد کنند، اما دیدیم که کارکنان سابق آتش‌نشانی در همین فضای مجازی صحبتهای زیادی کردند و مقصر بودن بنیاد مستضعفان و شهرداری و مدیریت بحران رژیم را بر جسته کردند. اینها برای رژیمی که می‌خواهد اختناق را گسترده کند، تماماً زجر آور است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c8c3dfc3-ee95-46c5-a327-583c7df9a4d4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات