728 x 90

خودکشی در ایران,

خودکشی اعتراضی یک مرد در شفت در استان گیلان

-

خودکشی
خودکشی
صبح امروز جمعه 10 دی95 مرد میانسالی در شفت در استان گیلان دست به خودکشی زد و خود را حلق‌آویز کرد و متأسفانه جان سپرد.

به گزارش رسانه‌های خبری این شخص خود را از بالای ساختمان نیمه کاره‌ای در کوچه انصاری شفت مجاور فرمانداری رژیم در این شهر با طناب حلق‌آویز کرد و به زندگی خود پایان داد.

فاجعه دردناک و تأسف‌بار خودکشیهای متعدد در هفته‌های اخیر در اثر گسترش فقر و ناامیدی و در اعتراض به اقدامات ستمگرانه رژیم آخوندی در حال گسترش است.

حسن هاشمی، وزیر بهداشت کابینه آخوند روحانی به آمار بالای افسردگی د‌ر ایران تحت حاکمیت آخوندها اعتراف کرد و گفت: «۱۲ درصد از جامعه ما دچار افسردگی هستند و این موضوع نیاز به درمان دارد“.

وی که در جلسه‌یی، در مورد بررسی پیشگیری از خودکشی سخنرانی می‌کرد افزود: ”افراد بیکار بیش از دیگران دست به خودکشی می‌زنند همچنین میزان خودکشی در روستا‌ها ۳۰ درصد و مناطق شهری به ۷۰ درصد رسیده است».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/febb2346-761e-4458-a6de-92bf62d3f576"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات