بهمناسبت روز جهانی حقوقبشر، روز سهشنبه ۶ دسامبر ۲۰۱۶ به دعوت انجمن ایران دموکراتیک نمایشگاهی در مورد شرایط حقوقبشر در ایران، جنبش دادخواهی مردم ایران و قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۶۷، و شرایط اسفبار زندانیان سیاسی در ایران با عنوان 'ایران، حقوقبشر به زنجیر کشیده شده' در سالن Commonwealth پارلمان کانادا برگزار شد.
این نمایشگاه مورد استقبال گسترده نمایندگان پارلمان از احزاب مختلف و همچنین تعدادی از مشاوران نمایندگان قرار گرفت. در این نمایشگاه ویدئوهایی در مورد قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ به دستور و با فتوای خمینی و دادخواهی زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد که بهخاطر یک سؤال و یک شکایت در مورد همین قتلعام به ۱۵ سال زندان توسط قضاییه فاسد و سرتاپا جنایتکار رژیم آخوندی محکوم شده است پخش شد که مورد استقبال نمایندگان بازدید کننده از این نمایشگاه قرار گرفت.
بسیاری از نمایندگان شرکتکننده در این نمایشگاه که نمایندگان جدید الورود به پارلمان کانادا بودند ضمن ابراز تأسف از شرایط وخیم حقوقبشر در ایران خواستار همکاریهای گستردهتر برای افشای هر چه بیشتر موارد نقض حقوقبشر و آزادی زندانیان سیاسی از چنگ دژخیمان حکومت آخوندی شدند.