728 x 90

اعتراضات دانشجويان,شانزده آذر,اعتراضات دانشجويان,

بیانیه یکان شهید بنیانگذار اصغر بدیع زادگان به‌مناسبت روز دانشجو

-

یکان بنیانگذار شهید اصغر بدیع زادگان
یکان بنیانگذار شهید اصغر بدیع زادگان
یکان شهید بنیانگذار علی اصغر بدیع زادگان طی اطلاعیه‌یی از روز دانشجو و فراخوان ستاد اجتماعی مجاهدین خلق حمایت کرد.

در این بیانیه آمده است: «به نام خدا و به نام خلق قهرمان ایران
نون والْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ
سلام بر سه قطره خون پاکی که بر چهره دانشگاه ماندگار و جاودان شد و همواره در حال جوشش و غلیان است و هیچ‌گاه آرام نخواهد گرفت.
شهید، شاهد و ناظر زمان خویشتن است و گویی بر همه چیز سیطره دارد و می‌بیند و درک می‌کند!

شهادت یک غلو نیست، یک علو است.
شهید با فدای جان خویش یک پیام دارد که آری اگر وجود ما از آن خداست و همه سیر الی الله داریم باید آن را در مسیر آگاهی و آزادی فدا کنیم تا راهگشای ادامه مسیر تکامل و سیر الی الله باشیم.

به قول رهبری مقاومت ایران مسعود رجوی خمینی کلمات را ذبح کرد!
آری
به راستی که امروزه ارتجاع لفظ شهادت را لوث کرده است اما هیچ‌گاه نمی‌تواند معنای والای آن را نیز قربانی کند و از میان بردارد.
هر شهید با خون خود هزاران انسان آزاده دیگر را سیراب می‌کند و با خونش که سراپا آگاهی و ایمان است
پیامش را به آیندگان می‌رساند.
امروز نیز دانشجویان که نسل پرشور و انقلابی این دوران هستند بایستی با سرمشق از شهدای راه آزادی دین خویش را به دانشگاه و خلق ادا کنند. چرا که دانشگاه همواره و در طول تاریخ کانون آگاهی و شهادتگاه آزادی بوده است.

دانشجویان امروز در ترازی بسا فراتر از قبل با آگاهی کامل در تقابل و مبارزه با دیکتاتوری قرار دارند و لحظه‌ای از تکاپو باز نمی‌ایستند.
ما نیز به‌عنوان دانشجویان مسلمان هوادار سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران از برادران و خواهران دانشجویمان در سرتاسر میهن اشغال شده تقاضا داریم تا برای سلب حاکمیت ارتجاع حاکم بر ایران لحظه از پای ننشیند و هرچه در توان دارند برای آزادی خلقشان از یوغ بندگی در طبق اخلاص بگذارند.

من ذا الذی یقرض الله قرضا حسنا فیضاعفه له أضعافا کثیرهٴ و الله یقبض و یبصط و إلیه ترجعون
کیست آن کس که به خدا وام نیکویی دهد تا [خدا] آن را برای او چند برابر بیفزاید؟

دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد
سلام بر آزادی
سلام بر خلق
سلام بر دانشجویان انقلابی ایران
ولایت فقیه در تمامیت آن سرنگون باد
یکان شهید بنیانگذار اصغر بدیع زادگان.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/02766929-f026-4bac-9803-ffcb53ef8468"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات