728 x 90

تشدید سرکوب ,

صدور حکم زندان بر علیه شش فعال حقوق کارگران در کردستان

-

تشدید جو سرکوب و خفقان
تشدید جو سرکوب و خفقان
بر اساس حکمی که از طرف بیدادگاه شعبه یک ارتجاع در سنندج، صادر گردید. این بیدادگاه، مدافعان حقوق کارگران به‌نامهای مهرداد صبوری، امید احمدی، شاهو صادقی، آرام محمدی، روژین ابراهیمی و دلنیا صبوری را به اتهام تبلیغ علیه نظام و برگزاری مراسم اول ماه مه (روز جهانی کارگر)، مجموعاً به ۴ سال و شش ماه زندان محکوم کرد.

جلسه دادگاه روز دوشنبه 12مهرماه برگزار شده بود و این نفرات به اتهام تبلیغ علیه نظام دادگاهی شده بودند. روز شنبه 24مهر به‌طور رسمی حکم این افراد اعلام شد، و مهرداد صبوری به ۱ سال زندان، شاهو صادقی به ۳ ماه زندان، امید احمدی به ۱ سال زندان، روژین ابراهیمی به ۱ سال زندان، آرام محمدی به ۳ ماه زندان و دلنیا صبوری به ۱ سال زندان محکوم شده‌اند.

قابل ذکر است که «مهرداد صبوری» و «امید احمدی» بهمراه «شاهو صادقی و آرام محمدی» در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ توسط مأموران اطلاعات پس از تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی، بازداشت شدند. که در تاریخ ۵ خردادماه سال ۱۳۹۵ خورشیدی با قید وثیقه آزاد گردیدند. همچنین روژین ابراهیمی و دلنیا ابراهیمی نیز روز اول خرداد ماه سال جاری به اطلاعات کامیاران احضار و تحت بازجویی قرار گرفته بودند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/673d5862-a41e-4d21-aadb-72477bc24efc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات