728 x 90

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی روز یازدهم شهریور ۱۳۹۵

-

نگاهی به روزنامه‌های حکومتی
نگاهی به روزنامه‌های حکومتی
عنوانهای مهم و اصلی صفحات اول روزنامه‌های حکومتی در روز پنجشنبه اغلب انعکاس تمایلات باندها از سخنان متناقض خامنه‌ای در جمع سرکرده‌های وزارت دفاع است:

آفتاب یزد: خامنه‌ای: توان دفاعی و تهاجمی را افزایش دهید تا زورگویان احساس تهدید کنند

ابتکار: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسؤلان و متخصصان وزارت دفاع: توان دفاعی را افزایش دهید تا زور گویان احساس تهدید کنند

اعتماد: غیر از سلاح شیمیایی و هسته‌یی محدودیتی در گسترش صنایع دفاعی نداریم

ایران: توان دفاعی و تهاجمی را افزایش دهید-
خراسان: قدرتهای زور گو باید اقتدار کشور را احساس کنند

مردم‌سالاری: باید علاوه بر توان دفاعی، توان تهاجمی را نیز افزایش داد

کیهان: فرمانده کل قوا در دیدار مسؤلان وزارت دفاع تأکید کردند باید توان تهاجمی را افزایش داد تا دشمن احساس تهدید کند- هردو حزب مطرح آمریکا جنایتکارند و ترجیحی بر یکدیگر ندارند

روزنامه‌های هردو باند حاکم سایر عنوانهای مهم خود را به جنگ باندی حول بحرانهای گریبانگیر نظام اختصاص داده‌اند:

آفتاب یزد: وزیر امور خارجه به نیویورک می‌رود، روحانی معلوم نیست

کیهان: دفاع از متهم به جاسوسی برای حفظ آبروی برجام

کاروکارگر: روایت حافظی از وام های 400میلیونی و تخفیفهای نجومی در شهرداری و شورا – بخشش به خروار- برخی مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر وام های 400میلیونی با سود ناچیز دریافت کرده‌اند

جوان: نامه اساتید بسیجی کشور به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی- برجام روز «بدعهدی آمریکاست» نه «تعامل سازنده با دنیا»

جوان: در جلسه مسؤلان اطلاعات سپاه با کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان شد؛ دو تابعیتیها مورد توجه سرویسهای جاسوسی در پروژه نفوذ

حملات به باند هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در روزنامه‌های باند خامنه‌ای گویای همبستگی بحرانهای رژیم و لاعلاجی هر دو باند حاکم است:

کیهان: شیشلیک چند خاکریز عقب‌تر! (یادداشت روز)

پس از گذشت بیش از سه دهه از انقلاب و در حالی که دولت یازدهم وارد آخرین سال عمر خود شده، هنوز دو نفر از وزرای آن حاضر به اعلام لیست اموال خود به دستگاه قضایی نشده‌اند و بعید است در چند ماه باقیمانده هم به قانون گردن نهند

افکار عمومی با اخبار تلخ و نگران کننده‌ای مانند فیش‌های حقوقی نجومی - که ماه‌ها از افشای آن می‌گذرد- فساد چند هزار میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان و برخی واگذاریهای قابل تأمل در شهرداری تهران دست به گریبان است. اخباری که نخستین و اصلی‌ترین تاثیر آن خدشه جدی و ضربه به اعتماد میان مردم و مسئولان است.

نوع برخورد دولت با این قضیه هم جالب و قابل تأمل است!

سخنگوی محترم چند روز پیش در پاسخ به سوالی درباره فرجام پرونده فیش‌های حقوقی نجومی می‌گوید؛ ما به اندازه کافی در این مورد حرف زده‌ایم و جامعه اشباع شده و به فرموده رهبر انقلاب دولت نباید وارد حاشیه‌ها شود! آیا از نظر دولت محترم ضربه به اعتماد عمومی حاشیه است؟

اگر ماجرای حقوق‌های نجومی حاشیه است، پس سینه چاک کردن برای تعطیلی یک درصد از کنسرتها در کشور چیست؟ !

آفتاب تابان برجام پیش از طلوع غروب کرده و شکی باقی نمانده که دشمن از ابزار تحریم و فشار اقتصادی دست نخواهد کشید. این جنگ ناجوانمردانه و غیرانسانی مردم کشور را هدف گرفته است و درصدد ایجاد یک دوراهی است؛ یا دست از مقاومت و آرمانها و اعتقادات خود بردارید تا به رفاه برسید یا زیر بار فشارها خرد شوید.

نمی‌شود در شرایط جنگی نیروی خط مقدم نان خشک بخورد و فرمانده‌اش چند خاکریز عقب‌تر شیشلیک!

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع، با خبر محکومیت مهره‌های بالای نفتی دولت حسن روحانی اوجگیری جنگ بر سر چپاول بیشتر از درآمدهای نفتی بین باند رفسنجانی و سپاه پاسداران را به نمایش گذاشته داده‌اند:

وطن امروز: حکم محکومیت و انفصال از خدمات دولتی علی کاردر، مدیرعامل کنونی شرکت ملی نفت ایران و دیگر اعضای هیأت مدیره این شرکت در دوره اول وزارت زنگنه با رأی دیوانعالی کشور تأیید شد. نفت نیوز در این باره نوشته است: «علاوه بر کاردر، افراد دیگری هم‌چون کاظم‌پور‌اردبیلی، میرمعزی و سایر اعضای اسبق هیأت مدیره نفت نیز در فهرست محکومان این پرونده هستند. این حکم که در ارتباط با قرارداد کرسنت صادر شده قطعی است و هیچ مرجعی در 3 قوه نمی‌تواند آن را نقض کند» ... اصغر ابراهیمی‌اصل، معاون سابق وزارت نفت نیز با اظهار نگرانی از زایش کرسنت‌های جدید می‌گوید: «وزارت نفت در دوره‌ای که آقای زنگنه وزیر بودند، قرارداد فروش گاز ایران به امارات را با عنوان قرارداد کرسنت منعقد کرد که بعد از این‌که متوجه شدیم برخلاف منافع ملی است، لغو شد. آنها به دادگاه مراجعه کردند و 44هزار میلیارد تومان یا 14 میلیارد دلار حکم برای برداشت از ذخایر ارزی ایران صادر شد و هم‌اکنون هم قسمت دوم آن دعوا در دادگاه است که 22هزار میلیارد تومان دیگر ما را محکوم کرده‌اند و اگر اشکالات قراردادها برطرف نشود، قرارداد آی‌پی‌سی زایشگاه چند کرسنت خواهد بود.

رسالت: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با هشدار نسبت به عواقب اجرایی‌شدن الگوی جدید قراردادهای نفتی گفت: این الگو حاکمیت ملی را زیر سؤال می‌برد و ما را به 108سال پیش بازمی‌گرداند که گروه دارسی نفت را در ایران کشف کرد

رسالت: مسئول بسیج دانشجویی کشور: دانشجویان منتظر افشاگری زنگنه درباره قراردادهای نفتی هستند... گودرزی با بیان این‌که تبیین خیانتهای آمریکا و راز دشمنی آنها از راههای مقابله با چالشها و موانع حرکت آینده انقلاب اسلامی است، ادامه داد: راهبرد جدید آمریکاییها در پسابرجام این است که انتخابات سال 96 پایان انقلابی‌گری ملت ایران باشد، از این‌رو راهبردهای دیپلوماسی و عمومی را برگزیده‌اند. باید جریان غیر انقلابی را تبیین کرد، زیرا برخی از آنها جاسوس، منافق و مبانی فکری غلط دارند و غرب را نیز پایه اساسی می‌دانند. وظیفه همه ما، به‌ویژه دانشجویان این است که انقلابی در صحنه بمانیم. این‌که می‌گویند چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است، اشتباه است، کدام آیه و حدیث مصداق این ضرب‌المثل‌ها است.

روزنامه‌های باند رفسنجانی-روحانی ضمن افشای متقابل دزدیهای باند رقیب نسبت به پیامدهای اجتماعی برملا شدن فساد مالی باندهای حاکم هشدار داده‌اند:

مردم‌سالاری: هیچ مقام و مسئولی در جمهوری اسلامی
‌ایران نیست که نداند فساد مالی چه بر سر کشور آورده است؛ اما کمتر کسی در پی چاره برمی‌آید. اگر دستگاه یا حکومتی به درستی قصد مبارزه با فساد را دارد باید چند شرایط را با هم مهیا کند.

علاوه بر آن قانون بدون قوای نظارت‌کننده مانند کلاهی است بی‌سر که ارزش و ضمانت اجرایی لازم را نخواهد داشت. به‌جرأت می‌توان گفت یکی از مهمترین معضلاتی که در ایران وجود دارد عدم توجه کافی نهاد‌های نظارتی به مسأله فساد‌هاست.

حتی پس از افشاگریهای پیش دانسته باز هم اقدام عملی برای مبارزه با فساد صورت نمی‌گیرد. در واقع نهادهای مسئول در ابتدای امر علاقه‌یی به شفاف‌سازی ندارند، پس از آن هم که یکی از فسادها افشا شد باز هم تمایلی به رسیدگی ندارند. به نظر می‌رسد پاره‌ای مصلحت‌اندیشی‌ها مانع از آن می‌شود که تصمیمی‌جدی برای مبارزه با فساد اتخاذ شود.

در دوران ریاست‌جمهوری هاشمی رفسنجانی کلید واژه تخریب دولت «آقازاده» بود

«اختلاس» کلید واژه دولت نهم و دهم بود
رحیمی تنها مقام دولتی متهم به فساد نبود و فردی چون سعید مرتضوی بسیار بیش از او با پرونده‌ها و اتهام‌های مختلف مواجه بود و قوه قضاییه اگر در مبارزه علیه فساد جدی بود، بهتر بود زودتر از رحیمی پیگیر اتهام‌های او می‌شد! قوه قضاییه هرگز اعلام نکرد چه مقدار از اموال رحیمی‌را از او پس گرفته است. عدم جدیت مسئولان قوا در رسیدگی به فساد شخصی مانند سعید مرتضوی نشان می‌دهد پاک کردن حساب کهنه بیش از بازگرداندن اموال بیت‌المال مهم است.

«حقوق‌های نجومی» بلایی است که در سال پایانی دولت به جان روحانی افتاده و به بهانه‌یی برای تخریب دولت تبدیل شده است.

مسأله این است که در عرصه فساد مالی نه روحانی اهمیت دارد و نه احمدی‌نژاد، نه اصلاح‌طلب مهم است و نه اصول‌گرا، اگر جلوی فسادهای مالی گرفته نشود، این نظام است که در معرض خطر قرار می‌گیرد. افزایش فساد اقتصادی به‌معنای تمرکز ثروت در دست عده‌یی خاص است. فارغ از مشکلاتی که پیوند نامشروع ثروت و قدرت در پی دارد، رفاه مردم به خطر خواهد افتاد. علاوه بر آن مردم امید خود را به مجموعه نظام از دست می‌دهند و این زنگ خطری است که باید آن را جدی گرفت.

روزنامه‌های باند خامنه‌ای ضمن حمله به برجام و قرار داد F.A.T.F اذعان کرده‌اند دولت روحانی زهر پسابرجامی را به کام نظام ریخته است:

وطن امروز: اصلی‌ترین بحث میان منتقدان و مقامات دولت یازدهم درباره توافق با FATF، مسأله تسری تحریم‌های بین‌المللی و حتی یکجانبه آمریکا علیه افراد و نهادهای ایرانی به داخل مرزهای کشور است. به عبارت روشن‌تر، منتقدان می‌گویند دولت قصد دارد از طریق توافق با FATF افراد و نهادهایی را که توسط آمریکا و سازمان ملل تحریم شده‌اند، در داخل کشور نیز تحریم کند. در میان 178 فرد و نهادی که قرار است با سازوکار FATF در داخل کشور تحریم شوند، تمام سیستم دفاعی و امنیتی کشور نیز قرار دارد... اطلاعات موثقی وجود دارد که به ما می‌گوید برخی بانکهای داخلی با نهادهایی که تحت تحریم آمریکا باقی مانده‌اند نامه‌نگاری کرده و گفته‌اند از این پس نمی‌توانیم به شما خدمات ارائه کنیم؛ یعنی اعلام کرده‌اند که توسط ما تحریم شده‌اید!
 
کیهان: دفاع از آبروی برجام این روزها به هر صورتی انجام می‌شود حتی اگر به قیمت دفاع از متهم به جاسوسی باشد چنانکه رئیس تیم کارشناسی مذاکره‌کننده هسته‌یی اصرار بر جاسوس خواندن او را توهینی آشکار به نهادهای اطلاعاتی و امنیتی ایران دانسته است!... در شرایطی که سخنگوی وزارت امور خارجه دستگیری فرد دو تابعیتی در هواپیمای ظریف را تکذیب می‌کرد حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس هم با تأیید خبر نقل شده از کریمی قدوسی اعلام کرد: «دری اصفهانی در همراهی با ظریف قصد فرار از ترکیه به کانادا را داشت که دستگیر شد» . این‌که چرا و چگونه فردی با سابقه همکاری با آمریکا وارد تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی می‌شود، از جمله مهم‌ترین سوال‌هایی است که پیرامون این پرونده مطرح است و به قول وبگاه تحلیلی المانیتور: «جاسوس دستگیرشده تیم هسته‌یی ایران دقیقاً در بخش به مشکل خورده برجام؛ یعنی همان تحریم‌ها مسئولیت داشته است» . کریمی قدوسی در خصوص چرایی آزادی دری اصفهانی با بیان این‌که قراین این مسأله را در گذشته دیدیم تصریح کرد: سابقه نشان داده که در خصوص حسین موسویان (فرد نفوذی در تیم مذاکره‌کننده اسبق) و جیسون رضائیان نیز برای آزادی فشار آوردند و این احتمال را می‎دهیم که در خصوص دری اصفهانی نفوذی تیم هسته‎ای نیز باز از طرف همین افراد فشار صورت گرفته باشد؛ هم‌چنان که این احتمال نیز وجود دارد که بر اساس یک تدابیر اطلاعاتی این فرد با قید چند روز در این قضیه آزاد شده باشد که این مسائل را در کمیسیون امنیت ملی پیگیری و بررسی می‎کنیم و سؤال خواهیم کرد که چه افرادی در آزادی این فرد دخیل بودند.

روزنامه‌های باند خامنه‌ای با حمله به حوزه‌ها ناخواسته به طلسم‌شکستگی خامنه‌ای و مخالفت با خط حکومتی در حوزه‌ها اذعان کرده‌اند

جوان: میان این همه شبهه‌های دینی که ابزار کار اهل سیاست می‌شود، چرا اغلب حوزه‌های علمیه در سکوت هستند؟ یک نفر می‌گوید چیزی به نام حریم امام رضا (ع) نداریم و قم ساکت است، یکی دیگر می‌گوید کفران نعمت برجام عذاب الهی می‌آورد و قم ساکت است، قصاص زیر سؤال می‌رود، عدالت جنسیتی به شکل غربی مطرح می‌شود، علیه تفکیک جنسیتی موضعگیری می‌شود، هم‌چنان صدایی شنیده نمی‌شود... این‌گونه است که بار پاسخ به شبهات دینی هم بر دوش اهل رسانه می‌افتد. هم‌چون همین روزها که امام جمعه‌ مشهد بار حفظ حریم حضرت ثامن‌الائمه (ع) را به تنهایی بر دوش می‌کشد، در کنار تعدادی انگشت‌شمار از اهل رسانه. آیا دامنه‌ موضعگیری آقایان باید محدود به قم شود یا تمامی جامعه‌ اسلامی را دربر می‌گیرد؟ یا آن‌که در برابر امام رضا مشهدی‌ها فقط مسئولند و در برابر خواهر عظیم‌الشأن ایشان، فقط قمی‌ها؟ ! فکر می‌کنم امروزی که قم در برابر حفظ حریم امام رضا (ع) ساکت است، فردا با چه توجیهی می‌خواهد حریم حضرت معصومه (س) را حفظ کند و از شبهه «اعتراض به‌دلیل قرابت مکانی» خود را برهاند؟.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c0240c46-d8fc-43a4-8ffc-97c6451d63df"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات