728 x 90

گزیده روزنامه ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی روز ۷مرداد ۱۳۹۵

-

نگاهی به روزنامه های حکومتی
نگاهی به روزنامه های حکومتی
عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز پنجشنبه تشدید جنگ قدرت با رو کردن چپاولها و ناکارآمدیهای باند رقیب را نشان می‌دهد:

آرمان: سناریوی دلواپسان برای کاهش توجه به اتاق تخریب رونمایی شد؛ کمیته «ایکس» مقابل اتاق فکر!

آرمان: تخریب منابع طبیعی این بار با جنگل فروشی؛ پارک جنگلی محمود آباد فروخته شد

آرمان: نامه رسیدگی به 17پرونده گمشده چه شد؟ ورود مجلس به تخلفات دولت قبل در دادسرا

آرمان: سپردن پروژه 400میلیاردی کیش به فرد خارج کشور! افشاگری احمدی‌نژادیهای سابق

ابرار: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: تمام بنگاه‌های اقتصادی باید صورتهای مالی‌شان را افشا کنند

ابرار: یک نماینده: اشغال پستهای مهم یک وزارتخانه توسط خانواده آقای وزیر

کیهان: انحراف 8هزار میلیارد تومانی منابع بانک مسکن

روزنامه‌های باند هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی، بدون درشت‌نمایی وضعیت ورشکسته دولت، بار دیگر بر فروش کارخانه‌ها تحت عنوان خصوصی‌سازی تأکید کرده‌اند:

رسالت: روحانی: اجرای اصل 44 قانون اساسی با جدیت پیگیری شود

آرمان: هاشمی در این دیدار، واگذاری امور به مردم را یک تفکر اصیل اسلامی خواند. وی راه‌اندازی این‌گونه دفاتر را مصداقی از تحقق بخشی از اصل ۴۴ قانون اساسی دانست و گفت: دفاتر پیشخوان دولت، مجموعه‌یی خوبی است که بر اساس یک تفکر درست مبنی بر واگذاری امور به مردم شکل گرفته... تفکر تفویض اختیار و سپردن کارها به مردم، کاری استعماری و غربی نیست، بلکه یک تفکر اصیل اسلامی است.

شرق: هیأت وزیران در جلسه دیروز به ریاست رئیس‌جمهوری، گزارش سازمان خصوصی‌سازی و ارزیابی عملکرد این سازمان و نیز نحوه نظارت بر شرکتهای واگذار شده را مورد بحث و بررسی قرار داد. رئیس‌جمهوری در این جلسه با تشکر از عملکرد سازمان خصوصی‌سازی، پیگیری جدی اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی را که به تعبیر مقام معظم رهبری باید منجر به انقلاب اقتصادی در کشور شود، خواستار شد.
روحانی همچنین بر ضرورت واگذاری شرکتها به اشخاص صاحب صلاحیت و ساماندهی واگذاری به‌گونه‌یی که زمینه‌ساز تحول اقتصادی در کشور باشد، تأکید کرد.

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع حمله به رفسنجانی به‌خاطر اظهارات دخترش را ادامه داده‌اند:

حمایت: معاون فرهنگی قوه قضاییه در واکنش به اظهارات اخیر فائزه هاشمی رفسنجانی گفت: امیدواریم بزرگانی که منتسب به اینها هستند و خودشان در مسیر برپایی حکومت دینی زحمات زیادی کشیدند از اینگونه اظهارات تبری بجویند. درباره اینگونه اظهارات باید عمیق‌تر نگاه کرد و قبل از این‌که به فکر برخورد قضایی باشیم باید به فکر روشنگری فرهنگی باشیم. وی گفت: اولاً این اظهارات بی‌سابقه نیست و امثال آن از جانب افرادی دیگر هم در جاهای مختلف و در سالهای گذشته مطرح شده است و چیز تازه‌یی نیست.

رسالت: اسدالله ایمانی نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری، درباره هتاکی و شبهه‌افکنی اخیر فائزه هاشمی درباره حکومت دینی اظهار کرد: اشخاصی که این حرفها را می‌زنند معنای حقیقی دین را نفهمیدند.

وطن امروز: از اظهارات فائزه هاشمی استقبال می‌کنیم... فائزه هاشمی نماد طبقه نوکیسه‌ای است که از دوران پس از جنگ پر و بال گرفت و در دستگاههای حاکمیت رخنه کرد، کلونی‌های خانوادگی و حزبی و قبیله‌ای در دستگاههای دولتی و غیردولتی تشکیل داد، دچار فساد‌های مالی شبکه‌یی شد، فیش‌های نجومی چند صدمیلیونی برای خودش صادر کرد و وام‌های میلیاردی بی‌بهره گرفت. زر و زور و تزویر را در خدمت گرفت تا همیشه صاحب قدرت باشد و هیچ‌گاه به رأی مردم تمکین نکرد و هرگاه رأی مردم عرصه را بر او تنگ کرد، پنجه در صورت مردم‌سالاری کشید و «فرمان بریزید تو خیابون‌ها» صادر کرد... در دولتی که رئیس‌جمهورش درباره اختلاس و حقوق‌های نجومی بگوید «اینقدر بحث از اختلاس و دزدی نکنید و روحیه مردم را خراب نکنید. وقتی‌که ما یک سدی را می‌سازیم و مثلاً 10 میلیارد خرج می‌کنیم، ممکن است از قِبَل آن، 500 میلیون هم اختلاس شود اما این سد برای کشور می‌ماند و هیچکس نمی‌تواند از این سد اختلاس یا دزدی کند» یا وزرایش سوال‌کنندگان درباره فیش‌های نجومی را با کمونیستها مقایسه کنند یا وزیر دیگرش حقوق‌های چندصد میلیونی را امری طبیعی در دنیا بداند و در این بین از او و پدر و طایفه‌اش حتی یک موضع منتقدانه نسبت به حقوق‌های نجومی بیرون نیاید، نه حتی اثربخشی مثبتی بر تفکر دینی مردم روی نخواهد داد بلکه دوگانه فساد مالی و اعتقادی هم‌چون مدل «م-ه» و «ف-ه» نیز گسترش پیدا خواهد کرد... به قول ظریفی، اگر مخالفت فائزه هاشمی با حکومت دینی مقدمه دست برداشتن طایفه او از سر حکومت دینی باشد، باید از آن استقبال کرد!

روزنامه‌های باند علی خامنه‌ای ضمن دود و دم در مورد دستور بازنگری در تعهدات بانک مرکزی به کارگروه اقدام مالی به کلی گویی پرداخته و بار دیگر از این تعهدات ابراز وحشت کرده‌اند:

وطن امروز: بعد از طرح خطرات و ضررهای توافق ایران با «FATF»، کسب اطلاع تسنیم از منابع مطلع حکایت از توقف موقت این توافق دارد؛ بر اساس اطلاعات دریافتی مقرر شده ایران مجدداً این توافق را مورد بررسی بیشتر قرار دهد تا از آسیب‌های احتمالی به کشور در جریان این توافق جلوگیری شود. بر همین اساس، مقرر شده مذاکراتی با طرف‌های خارجی برای اصلاح این توافق در جهت اصلاح منافع ملی صورت گیرد... اما نگرانی دیگر درباره تنگناهایی است که این قرارداد ممکن است نظام و نهادهای انقلابی را تضعیف کند. به عبارتی تعهداتی در این توافق وجود دارد که می‌تواند مراودات بین‌المللی بین بانکی ایران را مشروط به مسائل سیاسی و سیاستهای منطقه‌یی کند! توصیه‌های 6 و 7 بر اساس استانداردهای منتشر شده در سال 2012
«The FATF Recommendations, February 2012» به کشورها توصیه می‌کند بدون فوت وقت منابع و دارایی‌های افراد و نهادهای مشخص شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل در زمینه تروریسم و اشاعه را بلوکه کنند.

جوان: شفاف‌سازی رسانه‌ها به داد نظام بانکی کشور رسید
دستور بازنگری در توافق با FATF... یکی از خطرات مهم توافق «FATF» برای ایران خطر نفوذ اطلاعاتی و دسترسی به اطلاعات تراکنش‌های مالی نظام بانکی ایران و همچنین خطر همکاری اطلاعاتی و قضایی نظام بانکی ایران با این گروه در جهت تحدید فعالیت‌های نیروهای مقاومت در منطقه است، این در حالی است که کارشناسان اقتصاد مالی بین‌المللی از توافق FATF به‌مثابه ارائه رمز عبور کاربری یک یارانه به دشمن یاد می‌کنند... بر اساس اطلاعات دریافتی مقرر شده ایران مجدداً این توافق را مورد بررسی بیشتر قرار دهد تا از آسیب‌های احتمالی به کشور در جریان این توافق جلوگیری شود. برهمین اساس، مقرر شده مذاکراتی با طرف‌های خارجی برای اصلاح این توافق در جهت منافع ملی صورت گیرد. ضمن آن‌که برخی نهادهای نظارتی هم بر اجرایی‌نشدن این توافق تا اعلام نتایج بررسی‌های مجدد تأکید دارند... کارشناسان اقتصادی و سیاسی معتقدند مشکلات زیادی در روند همکاری ایران با این گروه به‌وجود خواهد آمد و بانک مرکزی مجبور به دادن امتیازات زیادی خواهد شد.

سوز و گداز مقامات دولت حسن روحانی از اجرایی نشدن برجام در روزنامه‌های این باند عنوانها و مطالب متعددی را به خود اختصاص داده است:

آرمان: از واشینگتن۲پیام متفاوت می‌آید
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به این پرسش که آن‌طور که انتظار داشتیم گشایشی در رفع و لغو تحریم‌ها مشاهده نشده است؟ اظهار کرد: برای همین است که می‌گوییم تحریم‌ها روی کاغذ برداشته شده است که این بحث برمی‌گردد به موضوع توازن؛ یعنی توازن روی کاغذ وجود دارد اما در عمل با اجرایی شدن برجام با مشکلاتی روبه‌رو شدیم.
از دید ما از واشینگتن دو پیام می‌آید؛ یکی از وزارت‌خارجه آمریکا که می‌گوید در انجام کارهای بانکی و مالی با ایران هیچ مشکلی وجود ندارد و پیام دوم از سوی اوفک می‌آید که ناقض پیام اول است... در جلسات به‌طور جدی و علنی گفته‌ایم که ما باید بتوانیم میوه اجرای برجام را بچینیم که آن هم رفع تحریم‌هاست. اگر نتوانیم این میوه را بچینیم توافق موفقیت‌آمیز اجرا نشده است.

اعتماد: ایران اجازه بازی با زمان را به آمریکا نمی‌دهد
سید محمدعلی حسینی مشاور بین‌الملل دبیر مجمع تشخیص مصلحت: ما در روزهای اخیر شاهد اعلام مواضع صریح و هشدارهای کم‌سابقه‌ای از سوی مسئولان مختلف سیاسی کشور- که در تقسیم‌بندی‌های مصطلح داخلی امروز، از حامیان برجام به‌شمار می‌آیند - هستیم. این امر نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران در مقابل نقض عهدهای مکرر آمریکا و اشکال‌تراشی‌های مقامات این کشور بیش از این نمی‌تواند از خود خویشتنداری و صبوری نشان دهد.
با این حال، اعلام این مواضع، برخلاف تصور برخی افراد که فکر می‌کنند برجام را با تهدید و مخاطره روبه‌رو می‌سازد، می‌تواند مایه نجات و بقا برجام باشد.
مشروط بر آن‌که هوشیاری و مسوولیت‌پذیری طرف آمریکایی را سبب شود.

روزنامه‌های باند رفسنجانی- روحانی در تناقض‌گویی آشکاری از برجام حمایت کرده و تهدید جنگ و سرنگونی را به باند رقیب یادآوری می‌کنند:

شرق: می‌دانیم که قطع‌نامه‌های شورای امنیت ذیل فصل هفتم منشور ملل، عنوان تهدید یا نقض صلح جهانی را پشتوانه خود دارد. از منظر حقوق بین‌الملل، وقتی قطع‌نامه‌ای ذیل ماده ٤٢ فصل هفتم شورای ملل‌متحد علیه کشوری تصویب شد، این اجازه را می‌دهد که برای تضمین امنیت دیگر کشورهای عضو، تصمیمات حاد- حتی اگر توسل به نیروی نظامی باشد- اتخاذ شود.
شورای امنیت هم در دوران دولت احمدی‌نژاد، شش قطع‌نامه علیه ایران صادر کرد؛ قطع‌نامه‌هایی که برای تمام اعضای سازمان ملل لازم‌الاجرا بود. برای جلوگیری از تطویل کلام تنها به یکی از شش قطع‌نامه سازمان ملل یعنی قطع‌نامه ١٩٢٩ این شورا می‌پردازم؛ قطع‌نامه‌ای که در ٩ ژوئن ٢٠١٠ به تصویب شورا رسید و شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران وضع کرد. در واقع قطع‌نامه ١٩٢٩ در نوع خود بی‌نظیر بود و حکایت از آن داشت که با اجرا‌ نشدن قطع‌نامه‌های قبلی، شورا خود را مکلف دید شدیدترین قطع‌نامه‌هایی را که امکان تصویب آن می‌رفت، علیه ایران صادر کند.

در روزنامه‌های هر دو باند حاکم موج هشدارها نسبت به واکنش انفجاری مردم در اثر فشارهای اقتصادی اجتماعی خطاب به دولت و مقامات حکومتی، حاکی از وحشت هر دو باند حاکم از مردم است:

سیاست روز: رویه به وجود آمده می‌تواند در صورت اصلاح نشدن شکافی عمیق بین مردم و مسئولان ایجاد کند و در این دره به وجود آمده بذر بی‌اعتمادی بپاشد، بذری که اگر بارور شود تبعات آن همه جامعه را در برگرفته و آسیب‌زننده می‌شود.

اعتماد: محمد هاشمی رفسنجانی: متأسفانه مردم این نوع مسائل را به پای نظام می‌نویسند که باعث بی‌اعتمادی می‌شود. بعضاً حرف‌هایی هم در فضای مجازی و محافل مختلف مطرح می‌شود. یعنی منظور این است که این‌گونه نیست که مردم این مسأله را به دولت یا چند وزیر اقتصادی آن ربط دهند. مردم این را به کل نظام تعمیم می‌دهند و تعابیر ناخوشایندی را هم به‌کار می‌برند. می‌گویند همه مثل هم هستند یا همه سر و ته یک کرباسند. متأسفانه برخورد مردم در جامعه این‌گونه است.

آرمان: روحانی از لاک برجام بیرون بیاید: مردم چون مشکلات عدیده‌ای دارند، از برجام بسیار استقبال کردند و منتظر نتایج برجام هم بودند منتهی نتیجه امروز و فردا کردنهای دولت این شده است که تصور شود دولت سر کلاف را گم کرده است... که امروز چه می‌شود یا فردا چه خواهد شد. در حوزه‌های مختلف، در صنایع و در جاهای دیگر رکود جدی وجود دارد و اگر بخواهیم در برخی از حوزه‌ها وارد شویم، برخی از آنها آینده‌ خوبی برای کشور نخواهند داشت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6a1cc7d1-710d-4e32-895f-8b505fd080f2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات