728 x 90

گردهمايي بزرگ ايرانيان,

سفیر مارک کینزبرگ: پیام آزادی، پیام خانم مریم رجوی است، پیام او را منتقل کنید

-

سفیر مارک کینزبرگ سفیر پیشین آمریکا
سفیر مارک کینزبرگ سفیر پیشین آمریکا
سفیر مارک کینزبرگ سفیر پیشین آمریکا در مراکش در ابتدای سخنانش خطاب به حاضران گفت: شما سفیران تغییر هستید، ولی من می‌خواهم با جوانان به‌عنوان سفیران برای نسلهای بعدی صحبت کنم. می‌خواهم آنها این پیام را به همه برسانند، برخیزند و با من بگویند ما پیروز خواهیم شد. پیام آزادی، پیام خانم مریم رجوی است پیام او را منتقل کنید، پیام هیأتهایی که این جا هستند را منتقل کنید، ما با هم در ایران خواهیم بود. در تهران خواهیم بود.

سفیر کینزبرگ در ادامه سخنرانی خود در گردهمایی بزرگ ایرانیان در پاریس افزود: ما معتقدیم تغییر در ایران در دسترس و نزدیک است. توافق اتمی با رژیم ایران به آخوندها مشروعیت نداد، بلکه به مشروعیت هدف شما برای نابودی رژیم افزود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c1627d91-2e36-4c27-8c7c-c4d5956692ed"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات