جد بابین (Jed Babin), معاون پیشین وزارت دفاع آمریکا با تأکید بر ضرورت خارجساختنِ نام سازمان مجاهدین خلقِ ایران از لیست تروریستی به منظور تغییر رژیم ایران گفت, مجاهدین تنها سازمان اپوزیسیونِ ایرانی است که از یک پایگاه مردمیِ significant following قابل توجه و تواناییِ اقدام (علیه رژیم حاکم) برخوردار است.
جد بابین معاون پیشین وزارت دفاع آمریکا و سردبیر هیومَن ایوِنتْس Human Events طی مقالهیی با عنوان ”بگذارید امتیازها به رژیم ایران را باطل کنیم”, نوشت: «اصلیترین مسئله دوران ما, جنگ علیه تروریستها و رژیمهایی است که آنها را حمایت میکنند.....رژیم افراطی و مذهبیِ ایران بزرگترین خطر محسوب میشود.....برخی همچون جیمز بیکر وزیر خارجه سابق و کاندولیزا رایس وزیر خارجه کنونی گمان میکنند که با مذاکره با رژیم ایران, میتوانیم آنها را از جاهطلبیهای هستهیی خود منصرف کرده به برقراری ثبات در عراق تشویق کنیم. اما وقتی که پیروان خطِ مذاکره بهچالش کشیده میشوند, قادر نیستند حتی یک نمونه از موفقیتِ گفتگوها برای تغییرِ رفتارِ رژیم ایران, ارائه دهند. چنین موفقیتی اصلاً وجود ندارد.
جمعه گذشته....من از ژنرالِ بازنشسته وِسلی کلارک خواستم, یک نمونه ارائه دهد که مذاکرات با رژیم ایران کارساز بوده باشد. وی قادر نبود پاسخی بدهد.....کارنامه رژیم ایران, استدلالهای چمبرلینهای دوران معاصر را بهنفع مذاکره با این رژیم, به شکست میکشاند.
معاون پیشین وزارت دفاع آمریکا در ادامه مقاله خود, گزینه نظامی را برای مقابله با رژیم ایران رد کرد و با تأکید بر ضرورتِ اتخاذِ سیاستِ تغییرِ رژیم, افزود: «آمریکا و متحدانش از سال 1979 تاکنون . در قبالِ تمامیِ اقداماتِ تحریکآمیزِ رژیم ایران, یا با بیعملی پاسخ داده یا این که امتیازهای بسا بیشتری را به (این رژیم) دادهاند. از این امتیازها, هیچ چیز عاید ما نشده است. برای تضعیفِ رژیم ایران, ما میتوانیم از پسگرفتنِ امتیازهای قبلی آغاز کرده، تا به کسب کنترل معادله ژئوپلیتیک خاورمیانه برسیم».
جِد بابین سپس با اشاره به برخی از امتیازهای آمریکا و کشورهای اروپایی به رژیم ایران, از جمله ادامه مذاکراتِ ”شکستخورده” بر سر برنامه هستهیی این رژیم و لغو مخالفت با ورود آن به سازمانِ تجارتِ جهانی, افزود: «در ماهِ مارسِ 2000, وزارت خارجه دولت کلینتون, نامیدنِ رژیم ایران را بهعنوان یک ”دولتِ یاغی” متوقف کرد. این در حالی است که هرگز نباید رژیم ایران را بدون ذکرِ واژههای ”یاغی” و ”تروریست” مورد اشاره قرار داد....
جد بابین به امتیاز عظیم دولت بیل کلینتون به آخوندها اشاره کرد و گفت: در اکتبر 1997, بهدرخواستِ آیتاللهها, ما نامِ مجاهدین خلق را به لیست سازمانهای تروریستیِ خارجی اضافه کردیم. در این باره فکر کنید: ما برای دلجویی از قدرتمندترین تروریستها در جهان اعلام کردیم که مجاهدین خلق تروریست هستند. یک مقامِ دولتِ کلینتون در آن زمان گفت, ”....گنجاندنِ (نامِ) مجاهدین در لیست تروریستی, یک علامتِ حسنِ نیت به رژیم تهران بود”. حال اگر هیتلر از ما درخواست میکرد که مقاومتِ فرانسه را ”تروریست” بنامیم, آیا این کار را انجام میدادیم؟».
معاون پیشین وزارت دفاع آمریکا در ادامه, تأکید کرد: «سازمان مجاهدینِ خلقِ ایران....یک نیروی ملی است که پیش از سقوط شاه در سال 1979 نیز وجود داشته است....اکنون این سازمان تنها نیروی اپوزیسیونِ ایرانی باشد که از یک پایگاهِ مردمیِ قابلِ توجه و تواناییِ اقدام (علیهِ رژیمِ حاکم) برخوردار است.
....در سال 2003 ما مواضعِ مجاهدینِ خلق را بمباران کرده و آنها را خلعِ سلاح نمودیم. حدودِ 3800 تن از اعضایِ مجاهدین......همچنان در اشرف در شمال بغداد هستند.
در تاریخِ 21 ژوئیه 2004, ژنرال جِفری میلِر معاونِ وقت فرماندهیِ کلِ نیروهای چند ملیتی در عراق طی نامهیی به ساکنانِ اشرف نوشت, آنها ”افرادِ حفاظتشده” تحت کنوانسیون ژنو هستند؛ یعنی تروریست بهشمار نمیروند. طی یک تحقیقاتِ 16 ماهه از سازمان مجاهدینِ خلقِ ایران, هیچ پایهیی برای متهمکردنِ هیچیک از اعضای آن به نقضِ قانونِ آمریکا, یافت نشد».
جد بابین در ادامه تأکید کرد: «ملاها از مجاهدین خلق, به شدت هراس دارند».
وی با اشاره به توافقِ سالِ 2004 سه کشور اروپایی با رژیم ایران حین مذاکراتِ هستهیی برای حفظِ نامِ مجاهدین در لیست تروریستی, نوشت: «اکنون هیچ پیشرفتی در زمینه هستهیی بهوجود نیامده و رژیم ایران هم, حمایتش را از تروریستها افزایش داده است. اتحادیه اروپا و ما نیز, همچنان مرعوبِ رژیمِ ایران هستیم و مجاهدینِ خلق را در لیستِ تروریستی, حفظ کردهایم.
هنگامی که دادگاه عدالت اروپا حکم داد که نامگذاری مجاهدین خلق بهعنوان یک سازمان تروریستی, اقدامی غیر قانونی است, رژیم ایران با بسیاری از وزرای کشورهای اتحادیه اروپا تماس گرفت و آنها را تهدید کرد تا مجاهدین را از لیست خارج نکنند. تاکنون وزرای کشورهای اتحادیه اروپا, دادگاههای خودشان را به چالش کشیدهاند».
معاون پیشین وزارت دفاع آمریکا در پایان, تصریح کرد: «رژیم ایران تا این میزان از مجاهدین خلق میترسد؛ حالا چرا ما باید از حمایت از آنها به منظور مقابله با خطرناکترین تروریستهای جهان هراس داشته باشیم؟».
جد بابین: مجاهدین تنها سازمان اپوزیسیونِ ایرانی است که از یک پایگاه مردمیِ قابل توجه برخوردار است
- سیاسی
- 1386/04/20
مجاهدین شهر اشرف - آرشیو
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fe137709-f5de-4c99-b174-f074d15550f2"></iframe>