728 x 90

اخبار ليبي,اخبار اروپا,

آموزش نیروی دریایی لیبی توسط اتحادیه اروپا

-

آموزش نیروی دریایی لیبی توسط اتحادیه اروپا
آموزش نیروی دریایی لیبی توسط اتحادیه اروپا
آدمیرال ِانریکو کِرِدین دینو فرمانده نیروی دریایی اروپا و مسئول مبارزه با قاچاق انسان و نجات مهاجرین در مدیترانه در مصاحبه‌ای با روزنامه لارپوبلیکا گفت به‌زودی ناو هواپیمابر ایتالیا به مدرسه‌ای در دریا تبدیل خواهد شد تا نیروهای گارد ساحلی لیبی و نیروی دریایی این کشور را آموزش دهد.

این آدمیرال ایتالیایی اضافه کرد تیم هایش با نیروهای لیبیایی کار خواهند کرد تا مانع قاچاق انسان شوند. وی هشدار داد این اقدام نیازمند اجازه شورای امنیت است.

این آموزشها بعد از اجلاس روز یکشنبه وزرای خارجه کشورهای اتحادیه اروپا در دستور کار قرار گرفته است. همچنین دامنه مأموریت نیروی دریایی اتحادیه اروپا برای مبارزه با قاچاق انسان و جلوگیری از صدور سلاح به لیبی توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید:
پیشتر وزرای خارجه اتحادیه اروپا به مقامهای نظامی این اتحادیه اعلام کرده بودند، طرح عملی آموزش گارد ساحلی نیروهای دولت لیبی را شروع کنند.
فایز السراج رئیس دولت آتشی ملی لیبی از فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درخواست کرده بود اتحادیه اروپا به گارد ساحلی کشورش آموزش دهد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/882ae82e-519e-4133-9b73-d49e684365f4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات