728 x 90

اخبار سوريه,

مصاحبه ژنرال احمد رحال در مورد انفجارهای طرطوس و جبله در لاذقیه

-

ژنرال احمد رحال تحلیلگر نظامی
ژنرال احمد رحال تحلیلگر نظامی
ژنرال احمد رحال تحلیلگر نظامی در مورد انفجارهای طرطوس و زمانبندی اجرای آن می‌گوید ما در برابر یک عملیات منظم قرار داریم و تمامی شواهد دال بر این است که رژیم اسد بانی این انفجارها بوده است.

ژنرال احمد رحال تحلیلگر نظامی:
مطمئنا ما در برابر یک نقض امنیتی بزرگ و یک عملیات منظم قرار داریم چه به‌لحاظ زمانبندی انفجارهای طرطوس و جبله و چه به‌لحاظ انتخاب مناطق.. کسی که این انفجارها را انجام داده، اهمیت این منطقه و شلوغی جمعیت در آن را می‌فهمد. تمامی اخبار منتشر شده از طرف رژیم اسد بوده.. ابتدا خبرگزاری سانا وابسته به اسد این خبر را به‌سرعت منتشر کرد.. در این‌که عملیات انتحاری بوده باز هم شک وجود دارد. چه کسی ثابت کرده انفجارها، انتحاری بوده است؟ رژیم اسد یک ویدیو را منتشر کرده که یکی از انتحاریها را دستگیر کرده.. اما من فکر می‌کنم احتمالاً رژیم اسد خودش این عملیات را انجام داده و عملیات هدف قرار دادن جنبش آزادگان شام نیز تأییدی بر اندیشه روسیه برای قرار دادن این جنبش در لیست تروریستی است. نکته خیلی مهم این‌که تمامی روایات رژیم اسد به سمت آوارگان سیر می‌کند. ما می‌دانیم که یک و نیم تا دو میلیون آواره از سنیهای ساکن در ساحل سوریه هستند و در نتیجه این امر احتمالاً با هدف بیرون کردن آنها از این منطقه برای اجرای طرح رژیم اسد است

ما وقتی که می‌گوییم احتمالاً رژیم اسد پشت این انفجارها بوده، دلایل زیادی داریم. اول این‌که شهر جبله یا شهر طرطوس بیش از 100 کیلومتر با اولین مواضع رزمندگان اپوزیسیون فاصله دارند و در این مسیر حداقل بین 30 یا 40 پست بازرسی و پایگاه نظامیان اسد وجود دارد. من فکر نمی‌کنم کسی بتواند با این وجود به این منطقه نفوذ کند. بنابراین این کار بعید به‌نظر می‌رسد. دوم این‌که رژیم اسد دلایلی برای این‌که ثابت کند انتحاری بوده، ندارد. اما رژیم چطوری از این انفجارها استفاده می‌کند: اول این‌که رژیم اسد می‌خواهد یک منظومه به زعم خودش تروریستی ایجاد کند که در سوریه حضور دارند و جنبش آزادگان شام و جیش الاسلام جزء این منظومه هستند. تا بتواند به‌لحاظ سیاسی بر جامعه جهانی فشار بیاورد. به‌خصوص این‌که رئیس دفتر جنبش آزادگان شام اکنون در آمریکاست و با آمریکاییها ملاقات دارد.

نکته بعدی این‌که رژیم اسد که به‌دنبال طرحی به نام «سوریه مفید» است، از دو یا سه میلیون سنی در ساحل سوریه خوشنود نیست بنابراین برای بیرون راندن آنها از منطقه تلاش می‌کند. از طرف دیگر در این روزها در میان جامعه علویها، نارضایتی حکومتی بالا گرفته و رژیم اسد از این نگران است بنابراین چه بسا این عملیات یک عامل جذب و بازگرداندن طایفه علوی به سمت رژیم اسد باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/29b2ac97-f180-4df4-ac17-f4cfa26b5b53"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات