728 x 90

بحران افتصادى رژيم,فساد اقتصادى,

رکود و تعطیلی واحدهای تولیدی و زمینه‌سازی برای تعطیلی کارخانه روغن پارس قو

-

کارخانه روغن نباتی پارس قو
کارخانه روغن نباتی پارس قو
به‌دلیل رکود و وضعیت وخیم اقتصادی، هر روز رسانه‌های رژیم از تعطیلی برخی واحدهای تولیدی و بیکاری کارگران خبر می‌دهد.

از جمله مدیرعامل شرکت واگن پارس روز دوشنبه 27اردیبهشت 95 اعتراف کرد: «۷۵درصد خط تولید واگن پارس تعطیل شد. و واردات واگنهای دست‌دوم باعث شده تا با ۲۵درصد ظرفیت فعالیت کنیم» .

محمدرضا مختاری که با خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم مصاحبه می‌کرد، با بیان مشکل نبود اعتبارات در رابطه با صنایع داخلی تصریح کرد: «متأسفانه در حال حاضر این شرکتها به‌دلیل نبود نقدینگی قادر به تزریق اعتبارات نیستند و به همین دلیل اجرای قراردادهای ریلی واگن پارس به تعویق افتاده است» .

همچنین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت رژیم در خراسان جنوبی روز دوشنبه 27اردیبهشت 95 اعتراف کرد: «امسال تعیین تکلیف 7هزار و 500 واحد تولیدی مشکل دار به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول شده و سهم خراسان جنوبی از این تعداد 120 واحد است» .

داوود شهرکی گفت: «در حال حاضر 20 واحد تولیدی با راندمان کمتر از نصف و 21 واحد با راندمان 50 تا 70درصد در استان خراسان جنوبی فعال است» . وی افزود: «مشکل بیشتر واحدهای صنعتی و معدنی خراسان جنوبی نبود منابع بانکی برای پرداخت تسهیلات و سرمایه در گردش است ».

از سوی دیگر یک عضو هیأت مدیره کانون هماهنگی شوراهای به‌اصطلاح اسلامی کار استان تهران گفت: «ظاهراً دستهایی در کار است تا با آلاینده قلمداد کردن فعالیت‌های این واحد صنعتی زمینه تعطیلی و بیکاری کارگران را فراهم کند. حدود یک دهه قبل با شیوه‌یی مشابه شاهد تعطیلی کارخانه چیت ری و بیکاری کارگران آن بودیم» .

وی تأکید کرد: ”مدیران کارخانه چیت ری آن زمان نقل می‌کردند؛ «در زمینی که اکنون متری یک‌میلیون تومان ارزش دارد دیگر فعالیت نساجی توجیه اقتصادی ندارد» .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a0e14a4d-e856-43f8-9cd6-787f60e4f51d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات