728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

نگرانی آخوند ذوالنور: ولایت فقیه را مورد هجوم قرار می‌دهند

-

آخوند مجتبی ذوالنور
آخوند مجتبی ذوالنور
آخوند مجتبی ذوالنور مشاور نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران با حمله به رفسنجانی گفت: ”متأسفانه این روزها افرادی که خط امام را یدک می‌کشند مهم‌ترین اصل امام، ولایت فقیه را مورد هجوم قرار می‌دهند. باید بدانیم که میزان، حال فعلی افراد است. این افراد همواره در گذشته در کنار امام بودند اما پرده نفاق آویزان کرده بودند و امروز این عقده را بروز می‌دهند و به مسائل غیراولویت‌دار می‌پردازند“.

آخوند ذوالنور که در گرگان سخنرانی می‌کرد افزود: برخی می‎گفتند در زمان امام نسبت به اصل ولایت حرف داشتیم چه برسد به ولایت مطلقه فقیه، آنها با اصل و ریشه مشکل دارند. باید با حضور خود اجازه ندهیم این افراد وارد مجلس شوند و بدانیم که مجلس یکی از ارکان نظام اسلامی است و نباید بگذاریم این افراد در مجلس نفوذ پیدا کنند.

وی به نفوذ باند رفسنجانی ـ روحانی هشدار داد و گفت:دو نوع نفوذ فردی و تشکیلاتی داریم که نفوذ تشکیلاتی و جریانی، بدترین و خطرناک‌ترین نوع نفوذ است. زمانی که جنگ نظامی، تخریب از درون و تحریم کارساز نباشد، مهم‌ترین و مؤثرترین راه نابودی نظامهای سیاسی دنیا، مقوله نفوذ دشمنان در داخل بدنه آن نظام‌هاست.

آخوند ذوالنور با نگرانی از نفوذ فرهنگی از طرف شبکه‌های ماهواره‌یی افزود: ”نفوذ فرهنگی مهم‌ترین عرصه نفوذ دشمنان در انقلاب اسلامی است و نفوذ در حوزه فرهنگ با ابزار رسانه، ماهواره‌ها، شبکه‌های مجازی و اینترنت و غیره انجام می‌شود“.

وی گفت: ”در نفوذ سیاسی دشمنان روی رهبران جامعه و خواص و نخبگان کشور متمرکز می‌شوند“.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/69f90915-b4f7-49ba-a808-3e5585b8dfcb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات