728 x 90

تشدید سرکوب ,اخبار اروپا,

گزارشی از اجلاس جاری شورای حقوق‌بشر در ژنو

-

--
--
در شروع جلسه شورای حقوق‌بشر، نمایندهٴ سوئد که کشورش به‌همراه آمریکا، مقدونیه و مولداوی ارائه‌دهندگان قطعنامه مربوط به تمدید مأموریت احمد شهید هستند در سخنان خود از گزارش و فعالیتهای گزارشگر ویژه ملل‌متحد استقبال کرد و از رژیم خواهان آن شد که اجازهٴ بازدید او را از ایران بدهد. وی همچنین تأکید کرد که نگرانی‌های عمیقی درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران وجود دارد.

قطعنامه شورای حقوق‌بشر که در این اجلاس به بحث گذاشته شد، با تأکید بر عدم همکاری رژیم با درخواستهای مطرح‌شده در قطعنامه‌های ملل متحد، نگرانی جدی خود را نسبت به موارد ذکر شده در گزارش احمد شهید پیرامون وضعیت حقوق‌بشر در ایران ابراز کرده و تصمیمات خود را در سه ماده به این صورت اعلام می‌کند:
1- تصمیم می‌گیرد مأموریت گزارشگر ویژه در مورد شرایط حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی ایران را برای یک دورهٴ یک ساله دیگر تمدید کند و از گزارشگر ویژه می‌خواهد گزارشی از اجرای دستور کارش را در سی‌وچهارمین اجلاس شورای حقوق‌بشر و سی‌وهفتمین اجلاس مجمع عمومی ارائه دهد.

2- از رژیم ایران می‌خواهد به‌طور کامل با گزارشگر ویژه همکاری کند و اجازهٴ دسترسی (او) برای دیدار از کشور و نیز (ارائهٴ ) همهٴ اطلاعات لازم را برای برآورده‌کردن مأموریتش بدهد.

3- از دبیرکل می‌خواهد به گزارشگر ویژه منابع لازم را برای برآورده‌کردن مأموریتش ارائه کند.

در ادامه جلسه شورای حقوق‌بشر، نمایندهٴ ونزوئلا به دفاع از حکومت آخوندی پرداخت و در اقدامی به نیابت از رژیم یک تبصره عدم رسیدگی ارائه کرد تا به این ترتیب قطعنامه تمدید مأموریت احمد شهید، به رأی گذاشته نشود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/53097f23-94e7-498b-a1ec-50b99193ae27"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات