728 x 90

پناهجويان,

مرزهای یونان، جهنمی برای زنان پناهجو

-

مرزهای یونان، جهنمی برای زنان پناهجو
مرزهای یونان، جهنمی برای زنان پناهجو
حدود نیمی از جمعیتی را که در منطقه مرزی ایدومنی در یونان به‌سر می‌برند، زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

گزارشها حاکی از آنست که در حال حاضر حدود ۱۴ هزار پناهجو در این منطقه مرزی گرفتار هستند.
در این میان شرایط برای بسیاری از زنان هم‌چون نسرین سخت‌تر است چرا که در نبود همسرش به ناچار تمام مسئولیت کودکان بر دوش اوست.

او می‌گوید: «بسیار سخت است. پیشتر تنها یک زن خانه‌دار بودم و مسئولیتهای اصلی برعهده شوهرم بود اما اینک باید هم مادر باشم و هم پدر».

همسر نسرین سه سال پیش در بمباران شهر حلب کشته شد و او با وخیم‌تر شدن شرایط با ۵ فرزندش سوریه را به مقصد اروپا ترک کرده است.

او حدود ۱۰ روز پیش به ایدومنی رسیده و هم‌چون صدها نفر دیگر به‌دلیل بسته بودن مرز مقدونیه در این منطقه گرفتار شده است.

سازمانهای حقوق‌بشری نسبت به نامساعد بودن شرایط زندگی در این منطقه مرزی و خطر گسترش و شیوع بیماری در بین کودکان به‌دلیل شرایط بد آب و هوایی از جمله بارندگی و سردی هوا هشدار داده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/52678d4e-d31d-4593-8c74-27b07ab4220b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات