728 x 90

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی در روز ۱۱اسفند۱۳۹۴

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها
گفته‌ها و ناگفته‌ها
عنوانهای مشترک روزنامه‌های حکومتی به تکرار رقم سازیهای وزارت کشور و ادعای مشارکت 62درصدی اختصاص یافته است اما در کنار این نمایش وحدت، عنوانهای مربوط به تخاصمات باندی حاکی از تشدید بحران در درون رژیم است:


همدلی: تقصیر شکست را به گردن پایتخت انداختند - تهران زیر مشت اصول‌گرایان

آفتاب یزد: هاشمی؛ رکورد شکن

آفتاب یزد: احمد خاتمی: غیبت یزدی و مصباح در خبرگان مایه تأسف است

حمایت: آملی لاریجانی: مردم از ارزشهای انقلابی عقب نخواهند نشست

رسالت: احمد خاتمی: مجلس خبرگان پنجم ولایی‌تر و ارزشی‌تر است


روزنامه‌های هر دو باند حکومتی با انعکاس اهانت های مهره‌های باند رقیب به مردم، به نفرت اجتماعی از تمامیت نظام اذعان کرده‌اند:


کیهان: این بار یکی از اعضای خاندان هاشمی رفسنجانی زبان به توهین به مردم ایران گشود. حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی رفسنجانی روز گذشته و پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف اصلاح‌طلب در سراسر کشور، مردم شهرستانها را عقب‌مانده سیاسی دانست.

وطن امروز: از یک زاویه می‌توان اظهارنظر آقای مرعشی را به فال نیک گرفت بلکه بنشینیم و ببینیم «توسعه‌نیافته سیاسی» کیست. آیا چون اکثریت ملت ایران به نومحافظه‌کاران- که به غلط اصلاح‌طلب یا اعتدالی خوانده می‌شوند- رأی ندادند، می‌توان ایشان را عقب‌مانده سیاسی خواند؟ و آیا چون مردم شمال تهران با استفاده از حضور نه‌چندان پررنگ پایین‌شهریها، توانستند موجبات پیروزی نومحافظه‌کاران را فراهم کنند، دارای بلوغ سیاسی هستند؟ اما سخنی با گروه قلیلی از دوستان خودی. کوفه خواندن تهران، بی‌تعارف بیانگر نوعی «بی‌معرفتی سیاسی» است


روزنامه‌های باند رفسنجانی روی نفرت اجتماعی از ولی‌فقیه  دست گذاشته اند:


جمهوری اسلامی: عده‌یی از آنها در نهایت غرور و خود شیفتگی فکر می‌کردند مردم در هر حال با آنها هستند... با همین محاسبه غلط بود که با رقبای خود رفتار متکبرانه‌ای داشتند و بداخلاقی‌ها را به اوج رساندند... حاضر نشدند به حرف مردم گوش بدهند و مطالعه‌ای در افکار و اندیشه‌های مردم داشته باشند و با آنچه در جامعه می‌گذرد آشنا شوند و سپس سخن بگویند و درباره این و آن موضعگیری کنند. با همین غفلت و خودمحوری به هر کس که توانستند تاختند، هر طور که مایل بودند تصمیم گرفتند و در عین‌حال پیش‌گویی کردند که پیروز میدان رقابت سنگین انتخابات خواهند بود!
آن روز است که ما می‌توانیم حرف خودمان را به گوش شما برسانیم. و سرانجام روز واقعه فرا رسید و مردم حرف خود را زدند.
مردم با خود می‌گفتند درست است که فعلاً شما میدان‌دار هستید و ریش و قیچی در اختیار شماست ولی روز واقعه که فرا برسد،


روزنامه‌های باند رفسنجانی-روحانی در جنگ هژمونی سهم بیشتری خواسته‌اند و به باند رقیب در این مورد هشدار داده‌اند:


آرمان: لازم است اصول‌گرایان به خود آیند که مردم به چه می‌اندیشند و متوجه شوند که مردم دارای اندیشه‌ای خودجوش هستند و این مردم هستند که تصمیم نهایی را می‌گیرند.
واقعیت این است که مردم کاری کردند که شاید با تمسک به آن مسیر سیاسی ایران تغییر کند



روزنامه‌های باند رفسنجانی- روحانی در عکس‌العمل به مطالب باند خامنه‌ای در سهم خواهی حق چپاول تحت عنوان اقتصاد مقاومتی بر مسیر زهر خوران و تعامل اقتصادی با غرب تأکید کرده‌اند:



ابتکار: هر اقدامی که امید را از مردم بستاند و یا آرامش آنها را بخراشد و یا اقتصاد و معیشت مردم را به رکود براند، باید ترک و طرد شود... .

مردم‌سالاری: ما برای جلب سرمایه‌گذاریهای خارجی و سرریز تکنولوژی به این کشور شدیداً نیازمند اجماع نظر ملی هستیم به‌طوری که بدنه کامل دولت به همراه سایر نهادهای قانونگذار و تاثیرگذار می‌بایست دولت را در این راستا مورد حمایت کامل خود قرار دهند و اگر گروهی در این زمینه بر طبل مخالفت هم‌چنان بنوازند مطمئناً دولت در رسیدن به اهداف خود ناتوان خواهد بود

اعتماد: انتخابات هفتم اسفند در واقع انتخاب میان «طرفداران برجام» بود با هواداران «ضد‌برجام». کسانی که از برجام حمایت کردند رأی آوردند و کسانی که سعی در تداوم تحریم داشتند و به نوعی خواهان توقف برجام بودند رأی نیاوردند


روزنامه‌های هر دو باند حکومتی به گوشه‌هایی از وضعیت درونی خود و باند رقیب اذعان کرده‌اند:


رسالت: اصلاح‌طلب‌ها، الآن با دو تا وزیر اطلاعات سابق که بهشون سر قضیه منتظری و قتل‌های زنجیره‌یی فحش می‌دادن، دوست شدن و اونا رو گذاشتن توی لیست خبرگانشون.
فلانی که سر لیست اصلاح‌طلب‌هاست، میگه اولویت ما رفع حصره، بعد فلانی که سال هشتاد وهشت می‌گفت موسوی و کروبی باید اعدام بشن هم توی این لیسته! 
اصلاح‌طلب‌ها، الآن با دو تا وزیر اطلاعات سابق که بهشون سر قضیه منتظری و قتل‌های زنجیره‌یی فحش می‌دادن، دوست شدن و اونا رو گذاشتن توی لیست خبرگانشون.
فلانی که سر لیست اصلاح‌طلب‌هاست، میگه اولویت ما رفع حصره، بعد فلانی که سال هشتاد وهشت می‌گفت موسوی و کروبی باید اعدام بشن هم توی این لیسته!
 

هفت صبح: صدا و سیما هم پشت قباله ماست و شصتادتا خبرگزاری و سایت و روزنامه هم داریم ما اصول‌گراها. در همین انتخابات اخیر، خدا وکیلی چه کم داشتیم؟ کم تبلیغات کردیم؟ همه درودیوارهای شهر را که زرد کرده بودیم ما اصول‌گراها.
باخته‌ایم آقا. نه امروز و ۲ سال پیش، همان ۱۰سال پیش که همه تخم مرغهای‌مان را گذاشتیم توی سبد احمدی‌نژاد، ما اصول‌گراها.
به فساد مالی دولت قبل که از دوره کورش به این ور سابقه نداشت، چشممان را بستیم و شندرغاز یارانه را حلواحلوا کردیم، ما اصول‌گراها.


روزنامه‌های حکومتی با انعکاس سخنان آخوند لاریجانی سردژخیم قضاییه رژیم به همدستی تمام مهره‌های حکومتی در جنایتهای رژیم اذعان کرده‌اند:


حمایت: رئیس قوه قضاییه تبلیغات سوء و گسترده علیه اعدامها در کشور را یکی از محورهای تلاش برای هجمه علیه دستگاه قضایی عنوان کرد و گفت: عمده اعدامها مربوط به مواد مخدر و قانون آن نیز مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام است؛ با این حال طوری انعکاس دادند که گویی رئیس قوه قضاییه ساطوری به دست گرفته و مشغول اعدام است،
آملی لاریجانی افزود: رسانه‌های بیگانه و صدا و سیمای مربوط به دولت آمریکا و انگلیس و سازمانهای جاسوسی آنها در خلال مصاحبه‌ها و میزگردهای متعدد عنوان کردند که به رئیس قوه قضاییه نباید رأی داد و یکی از دلایل آنها نیز پافشاری وی بر اجرای حدود و یا حق قصاص بود؛ در حالی که این قانون، قانون جمهوری اسلامی و اسلام است و تمام کاندیداهایی که ثبت‌نام کردند همین را می‌گویند و اگر غیر از این بود باید رد صلاحیت می‌شدند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4b37f1f6-bb3c-4d8b-85f0-a533432a8748"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات