728 x 90

اخبار آفریقا,

سفر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی به تهران به تعویق افتاد

-

جیکوب زوما، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی
جیکوب زوما، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی
جیکوب زوما، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی که قرار بود روز 10اسفند94 به ایران سفر کند، سفر خود را برای مدتی نامعلوم به تعویق انداخت.

خبرگزاری رویتر روز چهارشنبه، پنجم اسفند94 بیانیه دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی را منتشر کرد. در این بیاینه اعلام شده است: «دیدار رسمی جیکوب زوما با مقامهای رژیم ایران که اوایل این هفته اعلام شده بود، به تعویق افتاده است».

این بیانیه توضیحی درباره دلایل تعویق سفر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی به تهران نداده و مشخص نکرده است وی چه زمانی از ایران بازدید خواهد کرد.

پیش از این خبرگزاریهای حکومتی تاریخ سفر رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی به تهران را روز ۱۰ اسفند عنوان کرده بودند. این سفر قرار بود به‌دنبال دیدار آبان ماه معاون اول جیکوب زوما با مقامهای رژیم در تهران انجام شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/59fca7e6-55ae-46e0-bc23-09cbdc39a620"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات