728 x 90

انتخابات,اختلافات سیاسی در ایران,

حمله سلیمانی عضو مجلس ارتجاع به رفسنجانی: نوع استدلال رفسنجانی بچه‌گانه است

-

مجلس ارتجاع
مجلس ارتجاع
محمد سلیمانی عضو مجلس ارتجاع، علیه حمایت رفسنجانی از حسن خمینی گفت: ”به نظرم این فرمایشات هاشمی خلاف عقل و منطق و اخلاق است و به هیچ‌وجه نمی‌توان استدلال کرد که چون فلانی فرزند فلانی است، باید تأیید شود. این استدلال از بیخ و بن چوبین است و قابل‌قبول نیست.

وی که15بهمن 94 با خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم مصاحبه می‌کرد افزود: ”این نوع برخورد کردن با مسائل اصلی و کلی کشور واقعاً جای نگرانی دارد. در واقع فردی مثل هاشمی که در نظام مسئولیت داشته، اگر این‌قدر سطحی با امر صلاحیتها برخورد کند، نشان از یک رفتار سطحی و ابتدایی دارد. … این نوع استدلال واقعاً بچه‌گانه است… اینگونه موضع‌گیریها به شخصیت هاشمی لطمه شدید وارد می‌کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dc7d9088-90f1-42e3-986a-755b70eb4c46"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات