728 x 90

زندانیان سیاسی,

محرومیت زندانی سیاسی ریحانه حاج‌ابراهیم دباغ از معالجه و درمان

-

ریحانه حاج ابراهیم دباغ
ریحانه حاج ابراهیم دباغ
زندانی سیاسی ریحانه حاج‌ابراهیم دباغ، پس از هفت سال حبس و با وجود بیماری شدید و ابتلا به بیماری کولیت روده و ناراحتی پا به‌رغم این‌که دو هفته پیش برای بررسی و درمان بیماریها به بیمارستان مدرس تهران اعزام شد هم‌چنان از معالجه و درمان مناسب محروم و تحت فشار قرار دارد.

دادستانی رژیم ضدبشری سال گذشته برای اعزام وی به مرخصی جهت درمان، وثیقه‌ای ملکی معادل ۹۰۰میلیون تومان درخواست کرده بود که عملاً به‌دلیل عدم توان تأمین این مبلغ امکان اعزام او به بیمارستان نیز منتفی شد.

ریحانه حاج ابراهیم دباغ در عاشورای سال ۸۸ به اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین خلق دستگیر و توسط قاضی دژخیم صلواتی، رئیس شعبه ۱۵ بیدادگاه ضدانقلاب به اعدام محکوم شد، اما در مرحله تجدیدنظر به ۱۵ سال زندان بدون عفو کاهش یافت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ed965ff0-735b-4cd8-ab54-8de6f2cf28ee"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات