728 x 90

جام زهر اتمى,

سامانتا پاور: شورای امنیت باید مانع از نقض قطعنامه‌های سازمان ملل توسط رژیم ایران شود

-

سامانتا پاور نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد
سامانتا پاور نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد
سامانتا پاور نماینده ایالات متحده در سازمان ملل متحد، روز گذشته 24آذرماه 1394 در ارتباط با نقض یکی از قطعنامه‌های مربوط به ایران به‌دنبال آزمایش موشک عماد توسط رژیم اعلام کرد; آمریکا با اقدامات عملی علیه تهران فشار خواهد آورد.

سامانتا پاور، همچنین اضافه کرد: شورای امنیت سازمان ملل‌متحد نمی‌تواند به رژیم ایران اجازه دهد اینگونه فکر کند که بدون هیچ مجازاتی، می‌تواند قطعنامه‌ها را نقض کند.

علاوه بر خانم پاور، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید نیز روز ۲۴ آذر ماه اعلام کرد در صورت تأیید نقض قطعنامه‌های سازمان ملل از سوی رژیم ایران، ممکن است آن کشور تحریم‌های جدیدی را علیه رژیم ایران در نظر گیرد.

ناظران بر تحریم‌های رژیم ایران در سازمان ملل با اعلام این‌که آزمایش موشکی رژیم ایران در کمتر از دو ماه پیش، یکی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض کرده است، اضافه کردند که موشک عماد قابلیت حمل کلاهک هسته‌یی دارد و آزمایش آن تخلف از قطعنامه ۱۹۲۹ به‌شمار می‌رود.

آمریکا همراه با بریتانیا، فرانسه و آلمان، خواستار انجام تحقیقات در مورد آزمایش موشک عماد توسط رژیم ایران شده‌اند.

یادآوری می‌شود بر اساس قطعنامه 2231 از رژیم ایران خواسته شده تا به فعالیتهایی که به موشکهای بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌یی مربوط شود، خودداری کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a472bcca-c734-4f26-9695-494670dd37d4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات