728 x 90

حوادث,

۶۴۷نفر در تهران جان خود را در عرض ۶ماه بر اثر سوانح رانندگی از دست دادند

-

سوانح رانندگی
سوانح رانندگی
اداره کل پزشکی قانونی رژیم در استان تهران اعلام کرد: در 6ماه نخست امسال 647نفر در تهران بر اثر سوانح رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. از این تعداد 450نفر در تصادفات درون شهری، 181نفر در تصادفات برون شهری و 7نفر در جاده‌های روستایی جان خود را از دست دادند، در حالیکه محل فوت 9نفر نیز مشخص نشده است.

اداره کل پزشکی قانونی استان تهران همچنین اعلام کرده است که در این مدت 19هزار و 148نفر شامل 5هزار و 125 زن و 14هزار و 23 مرد در سوانح رانندگی دچار جراحت شده‌اند.

شایان ذکر است آمار تلفات رانندگی در ایران تحت حاکمیت آخوندها از آمار تلفات اعلام شده در جنگ ضدمیهنی بیشتر شده است، و این امر مستقیم به سیاستهای چپاولگرانه رژیم در تولید خودروهای فاقد استاندارد از یک سو و همساز نکردن ظرفیت ترافیک خیابانهای شهری و جاده‌های بین شهری است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9f9797fa-085f-4846-aef7-33544218838c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات