728 x 90

بحران اقتصادى ايران,فقر و بيكارى,اخبار اقتصادی,اخت

علی ربیعی: عده‌یی به‌دنبال زمین خوردن دولت هستند

-

وزیر کار دولت آخوند روحانی علی ربیعی
وزیر کار دولت آخوند روحانی علی ربیعی
18مهر 94 - وزیر کار دولت آخوند روحانی که خود یکی از امضا‌کنندگان نامه 4وزیر اقتصادی رژیم است برخورد باند خامنه‌ای با این نامه را اوج بد اخلاقی سیاسی نامید و مدعی شد که این نامه، یک نامه ساده اداری است.

 

وی که با یکی از شبکه‌های تلویزیون رژیم مصاحبه می‌کرد، گفت: ”برخی از کاه کوه ساخته‌اند.“
 
ربیعی افزود: دو جور به نامه نگاه شد،عده‌یی با توهم اختلاف شروع به حرف زدن کردند و عده‌یی گفتند” فکر می‌کردیم که رکود بوده که با این نامه به یقین رسیده‌ایم.“ 
جنجال بر سر نامه چهار وزیر به رئیس‌جمهور برای این است که عده‌یی به‌دنبال زمین خوردن دولت هستند.

بیشتر بخوانید:
روزنامه حکومتی جهان صنعت در شماره دوشنبه 13مهر خود نوشته بود: با انتشار هشدار چهار وزیر کابینه به حسن روحانی درباره تبدیل رکود به بحران، ستون اقتصاد ایران لرزید.
 
به‌نوشته این روزنامه حکومتی در حالی که رکود سنگینی اقتصاد را فراگرفته و معضلات اقتصادی روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند، چهار نفر از وزرای کابینه روحانی طی نامه‌یی به رئیس‌جمهور خطرات اقتصادی را برشمرده و با انتقاد از سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها نسبت به تبدیل رکود به بحران هشدار داده‌اند.

روزنامه حکومتی وطن امروز نیز نوشت: نامه چهار وزیر به روحانی شکاف در دولت علنی شد. نامه وزرای اقتصاد، صنعت، کار و دفاع نشان داد نه‌تنها اختلاف‌نظر و ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت یازدهم وجود دارد بلکه چنین اختلافاتی در حال هدایت اقتصاد به چالشهای اقتصادی بزرگ‌تر است.

یک اقتصاددان وابسته به باند رفسنجانی ـ روحانی به نام محسن رنانی در روزنامه حکومتی اعتماد روز 11مهر نوشت: ما در حوزه اقتصادی سالهاست با بحرانهای جدی مواجهیم.
پیش از این گمان می‌کردم که بحرانها با آمدن دولت یازدهم کاهش می‌یابد اما در حال حاضر بر این گمان نیستم، کمااینکه این بحرانها می‌تواند شدیدتر هم شود.

 

به‌لحاظ اقتصادی، ما مشکلات عاجلی داشتیم که تحریم‌ها عامل آن بود.
حالا از آن مشکلات خارج شده‌ایم یا در حال خروجیم اما مشکلات ساختاری و نهادی اقتصاد ما تعمیق و مزمن شده است که به تبع آن می‌توانیم به بحرانهای دیگری دچار شویم... اینها مشکلاتی است که دولتهای قبلی با همراهی و حمایت نظام سیاسی ایجاد کردند و حالا هم حل و فصل آنها به دست دولت به تنهایی امکان‌پذیر نیست.
مثلاً بحران آب حاصل سیاستهای همه دولتهای گذشته بوده است.
به همین ترتیب بحران یارانه‌ها، بحران مسکن مهر و... برای خروج از این بحرانها باید کل نظام سیاسی به کمک دولت بیاید.
 
این اقتصاددان وابسته به رژیم سپس ناامیدی خود را از هر گونه تغییری در کابینه آخوند روحانی این‌طور بیان می‌کند: معتقدم ما در باقی‌مانده دولت یازدهم از رکود خارج نمی‌شویم، خروج از رکود نیازمند تحولات بزرگی است که آنها از دست دولت خارج است ضمن این‌که دولت زبان و جرأت گفتن مشکلات پیش روی خودش را هم ندارد.

روز 13مهر هم روزنامه حکومتی جهان اقتصاد نوشت: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد، فرو رفتن در باتلاق رکود چندان دور از ذهن به نظر نمی‌رسد چرا که اقتصاد ما اکنون مانند چرخی است که از چندین نقطه شکسته و در حالی که هر لحظه خطر فرو ریختن آن می‌رود، انتظار داریم هم‌چنان به چرخش خود ادامه دهد.

یک اقتصاددان دیگر رژیم به نام فریبرز نعیم محبوبی روز 5مرداد امسال در روزنامه حکومتی ابتکار گفت:” دولت روحانی برای خروج از بحران نیاز به بیش از 1000 تریلیون تومان سرمایه‌گذاری دارد. رشد اقتصادی ایران در سالهای 1394 تا نیمه اول 1396 باید به‌طور متوسط سالانه 6 تا 8 درصد باشد.
برای دستیابی به این رشد، کشور در سالهای 1394 تا نیمه 1396 به 1000 تا 1200 تریلیون (هزار میلیارد) تومان سرمایه‌گذاری نیازمند است.
 
این اقتصاددان حکومتی سپس مأیوسانه می‌پرسد: آیا ما در چنبره شوم توسعه نیافتگی و دور باطل فقر ـ التهاب ـ فقر ـ التهاب ـ ... برای همیشه یا دست‌کم در افق چشم‌انداز پیش‌رو گرفتار آمده‌ایم؟“

روزنامه جوان ارگان بسیج ضدمردمی در سرمقاله 15مهر خود نسبت به جام زهر دیگری هشدار داد.
این روزنامه شرایط فعلی را با شرایط پذیرش قطعنامه 598 و سرکشیدن جام زهر توسط خمینی مقایسه کرد و با اشاره به نامه 4وزیر کابینه آخوند روحانی نوشت: ”برخلاف ادعای گروهی که نامه 4وزیر را ناشی از اختلافات در تیم اقتصادی دولت می‌دانند.
 
طیب‌نیا در گفتگوی ویژه خبری، تیم اقتصادی دولت را منسجم‌ترین تیم اقتصادی در دولتهای بعد از انقلاب می‌داند و شائبه هر گونه اختلاف در دولت را رد می‌کند.
به راستی اگر دولت از همراهی یک تیم منسجم اقتصادی بهره می‌برد، و قرار است پس از گذر از رکود و آماده شدن برای اجرای برجام حرکتی شتابان به سوی رونق اقتصادی آغاز کند چگونه است به یکباره و یک‌شبه به سمت بحران مورد انذار قرار می‌گیرد.
آیا جام زهر دیگری در کار است؟ آیا قرار است این بار مجمع عقلا پس از برجام، ملت را به سمت و سوی اهداف خاصی هدایت نمایند؟ آینده قضاوت خواهد کرد.“
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/91fee8bd-cfa9-427f-9519-34eebcba5813"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات