728 x 90

اخبار يمن,اخبار خليج فارس,اخبار خاورمیانه,

یمن - گسترش عملیات نیروهای مقاومت مردمی و نقض آتش‌بس ۵روزه از سوی شبه‌نظامیان حوثی

-

نیروهای مقاومت مردمی در یمن
نیروهای مقاومت مردمی در یمن
تلویزیون العربیه 6مرداد 94 گزارش داد: به گفته نیروهای مقاومت مردمی در یمن رزمندگان یمنی به نزدیک‌ترین مواضع در نزدیکی پایگاه هوایی عند رسیده‌اند و بعد از بمبارانهای فشرده این پایگاه هم‌اکنون در محاصره آنها قرار گرفته است. نیروهای مقاومت تجمعات شبه‌نظامیان حوثی در این پایگاه را با موشکهای کاتیوشا هدف قرار داده و با موشکهای ضد زره مواضع دفاعی پایگاه را منهدم کرده‌اند.
سخنگوی مقاومت مردمی گفت: گروههایی از ارتش ملی که با رزمندگان مقاومت تقویت شده بودند از سمت کارخانه سیمان آماده پیشروی و نفوذ به پایگاه هستند و اضافه کرد عملیات نظامی گسترده‌یی در دست انجام است تا با پشتیبانی هوایی جنگنده‌های ائتلاف این پایگاه به تصرف نیروهای مقاومت مردمی در آورده شود.
به گفته ریاست ستاد ارتش ملی یمن یکانهای جدیدی از منطقه اول نظامی به جبهه‌های تعز و لحج منتقل شده‌اند و شش گردان از ارتش ملی به‌منظور پشتیبانی از مقاومت مردمی در جبهه‌های لحج، تعز و ضالع مأمور به خدمت شده‌اند.

نقض آتش‌بس 5روزه از سوی شبه‌نظامیان حوثی در تعز، لحج و مارب 
به گزارش تلویزیون العربیه در روز دوشنبه 5مرداد 94 تانکهای شبه‌نظامیان حوثی، منازل مسکونی در جبل صبر واقع در تعز را، هدف قرار دادند. آنها همچنین در چند نوبت آتش‌بس در مارب و لحج را نقض کردند.
بر اساس این گزارش، شبه‌نظامیان حوثی، با استفاده از اعلام آتش‌بس پنج روزه، با ارسال سلاح به لحج تعز و حومه عدن، به تقویت نیروهای خود در آن مناطق پرداختند.
به‌دلیل درگیریهای شدید در یمن رساندن مواد غدایی به نیازمندان در این کشور تقریباً به سختی صورت می‌گیرد. ائتلاف کشورهای عربی علیه کودتاچیان در یمن، از روز گذشته، جهت تسهیل در رساندن کمکهای بشر دوستانه، آتش بش انسانی پنج روزه اعلام کردند.
در همین حال، شمار کشته‌های گروه حوثی در نتیجه درگیری با نیروهای مقاومت در منطقه جبل صبر تعز، به 30نفر کشته و دهها زخمی رسیده است.
همچنین نیروهای مقاومت طرفدار مشروعیت در یمن، با قرار دادن کمین، شش نفر از شبه‌نظامیان حوثی را در شرق تعز کشته‌اند.
لازم به یادآوری است که سازمان ملل می‌گوید ۸۰درصد مردم این کشور فقیر نیاز جدی به آب، غذا و دارو دارند. با شکسته شدن آتش‌بس، تنها اندکی از مردم به مایحتاج ضروری دست یافته‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/32528767-3fab-4b50-b69f-3121083395ab"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات