728 x 90

دخالتهای ایران,

شکست مفتضحانه نیروی تررویستی قدس در عراق

-

شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران در عراق
شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران در عراق
روز پنجشنبه ششم فروردین ژنرال لوید آستین فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا (سنتکام) به سنای آمریکا در مورد شکست فضاحت‌بار نیروی تروریستی قدس و عوامل آن در عراق گفت:” جنگی که توسط شبه‌نظامیان مورد حمایت رژیم ایران در تکریت انجام می‌شد، متوقف شده بود. ژنرال آستین افزود:” نیروهای وابسته به رژیم ایران و گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به رژیم جنگ تکریت را ترک کرده و از آن بیرون کشیده‌اند. ژنرال آستین در جلسه استماع سنای آمریکا گفت ”شبه‌نظامیان شیعی از منطقه تکریت عقب کشیده‌اند و اکنون حدود 4000نفر از نیروهای پلیس و نیروهای ویژه عراق در عملیات برای بازپس‌گیری شهر از کنترل داعش شرکت دارند“.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: ”ژنرال آستین به کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا گفت:” رهبری عراق درخواست حملات هوایی را کرد. آمریکا به شرط آن‌که شبه‌نظامیان بیرون بکشند با حملات هوایی موافقت کرد“.
آمریکا اضافه بر این که دخالت نظامی‌اش درعملیات تکریت را مشروط به خاتمه دادن حضور شبه‌نظامیان وابسته به رژیم آخوندی کرده است، برای دولت حیدر عبادی شرط گذاشته است که عملیات تکریت باید تحت فرماندهی وزیر دفاع عراق باشد در صورتی‌که قبلاً فرماندهی این عملیات با شبه‌نظامیان بود. در همین رابطه سایت وزارت دفاع آمریکا7فروردین 93 از قول سرهنگ استیو وارن سخنگوی پنتاگون نوشت: ”نیروهایی که در صحنه نبرد می‌مانند به دولت عراق وفادار بوده و تحت کنترل مستقیم وزیر دفاع می‌باشند“. سخنگوی وزارت دفاع آمریکا افزود: ”نخست وزیر عبادی برای آنها روشن کرده است که سیاست وی این است به‌هیچ‌وجه هیچ عمل ناشایست فرقه‌ای را تحمل نخواهد کرد“
در همین حال مزدوران رژیم خود به کنار رفتن از صحنه درگیریهای تکریت اعتراف کردند. خبرگزاری فرانسه از قول یکی از فرماندهان سپاه بدر (شبه‌نظامیان وابسته به رژیم به سرکردگی هادی عامری) گزارش کرد افراد مسلح وابسته به این تشکیلات از این پس در عملیات ارتش عراق برای رهایی شهر تکریت شرکت داده نمی‌شوند.
پیش از این رسانه‌های خبری جهان از شکست نیروهای شبه‌نظامی و پاسداران حکومت آخوندی در عملیاتی خبر می‌دادند که رژیم از تاریخ 10اسفند برای تصرف تکریت شروع کرده بود. روزنامه واشینگتن پست در سرمقاله خود نوشت: ”در پی وارد شدن تلفات سنگین به شبه‌نظامیان پشتیبانی شده از طرف رژیم ایران که عملیات پاک سازی تکریت از داعش را پیش می‌بردند، این عملیات متوقف شد.“
روز ششم فروردین مگ گرگ معاون ژنرال آلن، فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف بین‌المللی طی مصاحبه‌یی با سی.ان.ان اعلام کرد: ”در عراق ما مطلقاً هیچ هماهنگی با رژیم ایران نداریم. تهدید داعش باعث نمی‌شود که ما روی دیگر تهدیدات از جمله تهدید از جانب رژیم ایران متمرکز نباشیم. رژیم ایران کماکان کشور حامی تروریزم باقی مانده است و ما روی تهدیدهایی که از تهران سرچشمه می‌گیرد، متمرکز هستیم. معاون وزارت‌خارجه آمریکا افزود: دو هفته پیش وقتی که حمله به تکریت شروع شد، شبه‌نظامیان زیادی در این عملیات درگیر بودند و رژیم ایران یک کارزار تبلیغاتی داشت با دو پیام. یکی این‌که آنها بازیگر جدایی‌ناپذیر در عراق هستند و دوم این‌که عراقی‌ها، رژیم را دارند و نیاز به کس دیگری ندارند... اما تفاوتهای عظیمی میان ایران و عراق وجود دارد“.
در همین حال نخست‌وزیر عراق حیدر العبادی طی تماسی با ملک سلمان پادشاه عربستان بر جهت‌گیری جدید دولت خود در درگیریهای تکریت تأکید کرد.
به گزارش تلویزیون العربیه مک گرک معاون ژنرال آلن، گفت:” حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق با پادشاه عربستان ملک سلمان بن عبدالعزیز تلفنی تماس گرفت و با او درباره موضوع آزادسازی صلاح‌الدین از دست داعش و به‌دنبال آن گسترش پلیس محلی بحث کرد.“
مک گرگ افزود: ”طبعاً دشواریهایی در اجرا وجود دارد ولی ما ملتزم هستیم. من با ژنرال آلن در جلسه‌ای با همه وزارتخانه‌های عراق حول پروژه‌یی که ما آن را «جلب ثبات» نامیدیم صحبت کردیم و این‌که اگر مثلاً عصائب حزب‌الله تکریت را پس از آزاد شدن از دست داعش، اشغال کنند. این برای هیچ طرفی خوب نیست و ما از این پشتیبانی نمی‌کنیم. به عقیده ما نیروهای محلی باید مسؤل امنیت باشند.“
روزنامه وال استریت ژورنال روز 6فروردین نوشت: ”دولت عراق شبه‌نظامیان تحت حمایت رژیم ایران را به حاشیه رانده و آنها را از خطوط مقدم عقب کشیده است. “
این روزنامه با اشاره به شکستهای رژیم آخوندی در تکریت نوشت:” مقامات آمریکا تغییر استراتژی در عراق را علامتی از این تلقی کردند که قاسم سلیمانی در پیروزی سریع در تکریت که شبه‌نظامیان در ابتدا وعده داده بودند شکست خورده است.“
مقامات نظامی آمریکا گفتند نقش فزاینده آنها در این جنگ فرصتی برای فاصله گرفتن بغداد از تهران می‌باشد. عراقیها باید تصمیم بگیرند می‌خواهند دوست چه کسی باشند.
وال استریت ژورنال افزود:” ژنرال لوید آستین فرمانده سنتکام به کمیته نیروهای مسلح سنا گفت من امیدوارم هرگز با شبه‌نظامیان نه هماهنگی و نه همکاری داشته باشیم.“
این روزنامه در ادامه نوشت: ”تغییر ناگهانی در تاکتیکهای نبرد، سمت و سوی وسیعتری را منعکس می‌کند که در آن بغداد از رژیم ایران به نفع کسب حمایت آمریکا فاصله می‌گیرد.“
شکست این دور از دخالتهای رژیم آخوندی در عراق که از تاریخ 10اسفند با تهاجم گله‌های مزدوران عراقی و پاسداران شروع شد یک ضربه کاری به رژیم آخوندی است و بن‌بست دیگری بر بن‌بستهای حکومت آخوندی می‌ا‌فزاید. چنان‌چه دیکتاتوری آخوندی بر ادامه مداخله‌جوییهایش در عراق پافشاری کند با پیامدهای هولناکی روبه‌رو خواهد بود و در صورت عقب‌نشینی یکی از اهرمهای اصلی حفظ بقای خود را از دست خواهد داد، همان که سرکردگان رژیم از آن به‌عنوان عمق استراتژیک خود یاد می‌کنند و می‌گویند اگر در عراق و سوریه و لبنان خط نبندیم مجبوریم در تهران خط ببندیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cc191705-01bb-4146-a400-949b8e358822"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات