728 x 90

اخبار آمریکای جنوبی,

دولت کلمبیا برای یک ماه بمباران اردوگاههای فارک را متوقف می‌کند

-

خوان مانوئل سانتوس، رئیس‌جمهور کلمبیا
خوان مانوئل سانتوس، رئیس‌جمهور کلمبیا
خوان مانوئل سانتوس، رئیس‌جمهور کلمبیا گفته است که به‌منظور پیشبرد صلح در کشور، دولت به مدت یک ماه بمباران مواضع فارک را متوقف می‌کند. به گفته سانتوس این اقدام در واکنش به آتش‌بس یک طرفه از سوی فارک صورت می‌گیرد.
دولت کلمبیا و فارک بیش از دو سال است که در هاوانا، پایتخت کوبا مشغول مذاکره هستند. سانتوس در یک پیام تلویزیونی گفت که دولت باید آتش‌بس یک‌طرفه و نامحدود از سوی فارک را که در ۱۸ دسامبر اعلام شد و تا کنون به آن پایبند بوده‌اند، در نظر بگیرد. او گفت: "در راستای فروکش کردن درگیری تصمیم گرفتم به وزیر دفاع و فرماندهان نیروهای مسلح دستور دهم که بمباران اردوگاههای فارک را به مدت یک ماه متوقف کنند. ".
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2d119410-d01e-4b31-b9f1-8575c26c5775"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات