728 x 90

پرونده هسته ای ایران,

نبویان عضو مجلس ارتجاع: مذاکره‌کنندگان ما به مذاکرات موشکی تن دادند

-

آخوند نبویان در مجلس ارتجاع
آخوند نبویان در مجلس ارتجاع
به گزارش رسانه‌های حکومتی، محمود نبویان٬ عضو مجلس ارتجاع می‌گوید: «شورای عالی امنیت هم در جریان مذاکرات هسته‌یی نیست و تیم مذاکره‌کننده پذیرفته درباره برنامه موشکی تن به مذاکره بدهد».
آخوند نبویان توافق‌نامه ژنو را به ضرر رژیم ارزیابی کرده و گفت: «با امضای این توافق‌نامه٬ جمهوری اسلامی بسیاری از منافع خود را از دست داده است».
این آخوند باند خامنه‌ای افزود: «مجلس٬ شورای عالی امنیت و بسیاری از نهاد‌ها... در جریان مذاکرات هسته‌یی قرار ندارند و دولت حسن روحانی هم حاضر نیست در این خصوص اطلاع‌رسانی کند».
آخوند نبویان تمدید مذاکرات اتمی را برخلاف منافع رژیم ارزیابی کرد و گفت: «به‌خاطر نادیده گرفته شدن خطوط نظام در این مذاکرات٬ محمد‌جواد ظریف «ناراحت» شده و جلسه ترک کرده است».
رسانه‌های سپاه پاسداران نیز گزارش کرده‌اند که آمریکا در این مذاکرات هشت خواسته جدید مطرح کرده است.
شایان ذکر است که اخیراً خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گوشه‌یی از امتیازاتی که رژیم در جریان توافقنامه اخیر قبول کرده است برملا کرد. چیزی که باند رفسنجانی – روحانی از برملا شدن آن بسیار در هراس هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3a01fb29-c854-4a17-af5a-df3615be8b5e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات