728 x 90

گفته ها و نا گفته ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۱۲مهر ۱۳۹۳

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
درصفحات اول اغلب روزنامه‌های حکومتی شنبه 12مهر، کلی گوییهای و شعارهای توخالی ولی‌فقیه ارتجاع در مورد مراسم حج، در لابلای عنوانهای ورزشی و خبر آزادی شهرام جزایری و عنوانهای مربوط به دعواهای باندی، گم شده است. بالا گرفتن تخاصمات باندی در آستانهٴ دور جدید مذاکرات اتمی در عرصه‌های مختلف برجسته‌ترین محور مشترک عنوانهای روزنامه‌های حکومتی شنبه است:

آرمان: 44 امضا پای استیضاح وزیر آموزش و پرورش / فانی و نعمت زاده در نوبت استیضاح

وطن امروز: انتقاد خطیب جمعهٴ تهران از ذوق زدگی اصلاح‌طلبان برای برقراری رابطه با انگلیس: انگار سالها «له له» می‌زدند!

کیهان: خطیب جمعهٴ تهران: هر توافقی بهتر از عدم توافق است یعنی پذیرش ذلت

کیهان: همزمان با تداوم مذاکرات هسته‌یی جان بولتون: آمریکا باید به سمت تغییر نظام ایران حرکت کند

به‌رغم انعکاس تشکرات احمد خاتمی در نمایش جمعهٴ تهران از مواضع آخوندروحانی درسفر نیویورک در مورد مذاکرات هسته‌ای، صفحات داخلی روزنامه‌های باند ولی‌فقیه از بدبینی دلواپسان و بالا گرفتن وحشت نظام از پس لرزه‌های زهر مذاکرات و اوجگیری تخاصمات باندی خبر می‌دهند،

کیهان: «جان بولتون»، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل‌متحد و از نو‌محافظه‌کاران ضدایرانی این کشور در تازه‌ترین اظهارنظر درباره جمهوری اسلامی ایران گفته است: سیاستهای آمریکا باید تغیر نظام ایران باشد... دولت آمریکا باید برای سرنگونی حکومت ایران به مخالفان کمک کند و البته این کار باید پیشتر از اینها صورت می‌گرفت اما هنوز هم دیر نشده است

کیهان: اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به رئیس‌جمهوری آمریکا نوشته‌اند که ایران باید به‌طور کامل پاسخ سؤالات آژانس درباره جوانب نظامی احتمالی برنامه هسته‌یی خود پاسخ بدهد.

برخی روزنامه‌های حکومتی بلوغ عمق شکاف در رأس نظام تا حد خائن نامیدن عناصر اصلی دولت روحانی در مذاکرات را، علنی کرده‌اند:

وطن امروز: توکل انتخاباتی بر کدخدا!
ظریف از سرتاپا بوی غربزدگی می‌دهد و در این میانه هیچ نگرانی از این‌که شعار گفتمان خود را به اسم چند کارگردان مطرح کشور با تبعات «برد دشمن» در مذاکرات علنی کند، ندارد!
تئوری مهم «دشمن نپنداشتن غرب به‌ویژه آمریکا» در دیپلوماسی جواد ظریف در وزارت امور خارجه «شرکی عملی» به دستگاه سیاست خارجی کشورمان وارد کرده است. اندیشه حلال‌شماری «توکل بر آمریکا» برای استقراض قدرت در سیاست داخلی از کدخدا، تزی نیست که به‌تازگی در ذهن محمدجواد ظریف شکوفا شده باشد.
جمهوری اسلامی هنوز یک دستگاه امنیتی پر قدرت و جامع که از شر وابستگی به دولتها در امان باشد، ندارد! نشانه این بی‌برنامگی جدی... این است که کتاب «اتحاد خیانتکارانه ایران، آمریکا و اسرائیل» که به‌وضوح از تز سیاسی حاکم بر دستگاه سیاست خارجی کشورمان پرده برداشته و اتفاقاً حاصل ساعتها مصاحبه وزیر فعلی امور خارجه کشورمان و مجموعه‌یی از دیپلوماتهای مطرح و تجار حامی فتنه ۸۸ است هنوز در کشورمان ترجمه نشده است! در کتاب مذکور نقل قول‌هایی درباره حقیقی نبودن «دشمنی ایران و اسرائیل» از برخی دیپلوماتهای شهیر فعلی به چشم می‌خورد که حقیقتاً باید کلاه از سر دستگاههای امنیتی کشور بپراند!

کیهان: خاطره انتقام از مردم با توسل به بیگانه را فراموش کردید؟!

آقای هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی که فرهیختگان چند استان... گفت: حرکت «فوج فوج» سال گذشته مردم در انتخابات را از مصادیق فتح در تعریف قرآن می‌دانیم.
وی با تأکید بر اهمیت تعامل کشورها در دنیای کنونی، گفت: دولت یازدهم به حق کلید حل مسائل را سیاست خارجی تشخیص داد و بر اساس همان در جهت احقاق حق مردم ایران برنامه‌ریزی و فعالیت می‌کند.
این اظهارات از جهات مختلف متناقض به نظر می‌رسد. از جمله این‌که آیا اگر مردم به نامزد مورد نظر ما رأی دادند این «فتح» است اما اگر همان مردم میزان مشارکت بالاتر به ما رأی ندادند و به رقیب ما رأی دادند، «فتح» نیست و باید علیه آن اردوکشی خیابانی کرد و آشوب به راه انداخت؟!
چرا آقای هاشمی و برخی احزاب دست‌ساز وی... با دولت برآمده از انتخابات 88 خصومت ورزیدند و از هیچ کارشکنی و تخریبی مضایقه نورزیدند
با وجود بدعهدیها و زورگویی‌های یک سال اخیر آمریکا و غرب، آقای هاشمی از کدام اعتماد و سرمایه اعتماد دوطرفه سخن می‌گوید؟

هم‌صدایی روزنامه‌های حکومتی روز شنبه در ابراز وحشت از انزوای جهانی و منطقه‌یی رژیم و فروریختن خاکریزهای عمق استراتژیک نظام ولایت است، این وحشت توأم با تناقض ناگزیر در عنوانها؛ میزان استیصال باندهای حاکم را به نمایش می‌گذارد:

جهان صنعت: ظریف: کشورهای منطقه به بدتر شدن اوضاع کمک نکنند

ابرار: اردوغان: براندازی اسد هم‌چنان اولویت ماست

جوان: داعش چماق راهبرد خاورمیانه‌ای آمریکا: حاصل کار این حملات نمایشی از سوی ائتلاف، روی دیگر سکه و اقدامات ترکیه است که با مصوبه پارلمان آن کشور برای مداخله بیشتر در عراق و سوریه آماده می‌شود.

آرمان: شکست در انتظار ائتلاف ضدداعش است همه جا صحبت از ائتلاف جهانی علیه داعش است اما نگاه‌های تردیدآمیز بسیاری نیز وجود دارد. در این راستا منصور حقیقت‌پور، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این اتحادی که امروز علیه داعش به راه انداخته‌اند یک دروغ بزرگ است، آمریکایی‌ها عقل کوچکی دارند و بارها و بارها بدون تدبیر عمل کرده‌اند و این بار هم بدون فکر وارد این گود شده‌اند
اعضای این ائتلاف باید قبول کنند بازیگر اصلی در صحنه منطقه‌یی ایران است و بس، لذا بدون حضور ایران این ائتلاف راه به جایی نخواهد برد ضمن آن که هیچ منطقی پشت سر اقدامات آنها وجود ندارد. ائتلافی هم که این روزها بدون مجوز به خاک سوریه با بهانه حمله به داعش دست‌اندازی می‌کند هیچ مقبولیتی ندارد،

چنگ و دندان نشان‌دادن برای کشورهای منطقه و جهان، در روزنامه‌های حکومتی وجه دیگری از نمایش وحشت آنها در رسیدن موج سرنگونی از دمشق به تهران است:

سیاست روز: اگر استدلال آمریکایی‌ها مبنی بر سرنگونی نظام سوریه به‌دلیل ناتوانی در مقابله با تروریسم و تهدید امنیت ملی را معیار رفتارها در عرصه جهانی قرار دهیم پس می‌توان گفت که سران عربستان، اردن و بسیاری دیگراز کشورهای عربی در کنار اوباما رئیس‌جمهور آمریکا کامرون نخست‌وزیر انگلیس، اولاند رئیس‌جمهور فرانسه و بسیاری از مقامات ارشد و سران ناتو باید عزل و ساختار حکومت این کشورها و پیمانها کاملاً متلاشی گردد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c45864f5-d6b8-4a06-98fd-8dbcb5c454a9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات