728 x 90

سوريه,

کشته شدن ۳۰ مزدور اسد در کمینی در قنیطره سوریه

-

 -
-
طبق گزارشات دریافتی رزمندگان طی یک کمین در روستای «الدوایا» توانستند 30 مزدور اسد از عناصر شبیحه را به هلاکت برسانند.

تلویزیون اورینت:
زد و خورد بین رزمندگان و مزدوران اسد از زمانی در این محور رخ داد که مزدوران سعی داشتند از منطقه قنیطره وارد آن شوند. اما آنها بعد از دادن حداقل 30کشته مجبور به عقب‌نشینی شدند. مزدوران مجبور شدند تعدادی زخمی را در صحنه نبرد بر جای بگذارند.
نیروهای درمانده اسد برای جبران این شکست اقدام به بمباران این روستا با بشکه‌های انفجاری کردند.
تهاجم رزمندگان باعث شد که آنها هم‌چنان کنترل خود را در منطقه قنیطره حفظ کنند، این محور با اسراییل مرز مشترک دارد و از این جهت تسلط بر آن حائز اهمیت است، همچنین این منطقه رزمندگان را بر تجمعات و مراکز دشمن در اطراف استان قنیطره مسطل می‌کند. در همین رابطه رزمندگان تهاجمی به یکی از این مراکز به نام ابو زیاب از گردان 91 در جنوب قنیطره تدارک دیدند و در این عملیات تعدادی از مزدوران را به هلاکت رساندند.
در این منطقه و روستای الحجه بر اثر درگیری رزمندگان تعدادی از نیروهای اسد کشته و یک تانک آنان منهدم شد.
 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fc54215c-5a52-4700-9d01-27c3bf38c755"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات