728 x 90

محكوميت‌هاى بين‌المللى,

تصویب قطعنامه عراق در اجلاس رسمی پارلمان اروپا

-

پارلمان اروپا
پارلمان اروپا
تصویب قطعنامه عراق در اجلاس رسمی استراسبورگ با اکثریت قاطع
محکومیت نقض حقوق‌بشر و سیاستهای سرکوبگرانه مالکی
فراخوان به تأمین حفاظت مجاهدان اشرفی در لیبرتی
تأمین الزامات امنیتی و تحقیق درباره حمله موشکی

سخنرانیهای نمایندگان پارلمان اروپا
محکومیت جنایت علیه بشریت در حمله به اشرف ودفن مخفیانه پیکرهای شهیدان
ضرورت تحقیق بین‌المللی و محاکمه جنایتکاران

کمیسیونر اتحادیه اروپا به نمایندگی از سوی کاترین اشتون: درباره موضوع ساکنان لیبرتی و حمله اول سپتامبر به اشرف که از سوی نمایندگان مطرح شد مایلم به نمایندگان اطلاع بدهم که نماینده عالی بلافاصله حمله علیه کمپ اشرف را محکوم کرد و از مقامات عراقی خواست تا یک تحقیقات کامل در این واقعه انجام دهند


پارلمان اروپا با اکثریت قاطع آرا، قطعنامه مبسوطی درباره اوضاع عراق به تصویب رساند و طی آن نقض حقوق‌بشر و سیاستهای فرقه‌گرایانه و سرکوبگرانه مالکی را محکوم کرد.
در ماده ۱۴ این قطعنامه که به حمله موشکی ۵دیماه ۹۲ به لیبرتی و ضرورت تأمین الزامات امنیتی و حفاظت مجاهدان اشرفی در زندان لیبرتی اختصاص دارد، آمده است:

ماده ۱۴- پارلمان اروپا حمله موشکی به کمپ لیبرتی در روز ۲۶دسامبر ۲۰۱۳ را محکوم می‌کند. بر اساس گزارشهای مختلف دراثر این حمله تعدادی از ساکنان کمپ کشته شدند و تعدادی نیز مجروح شدند.
پارلمان اروپا با تأکید بر این‌که چگونگی این حمله ظالمانه باید روشن شود، از مقامات عراقی می‌خواهد که برای تأمین ترتیبات امنیتی پیرامون کمپ اقدام کنند. به‌نحوی که اطمینان حاصل شود که ساکنان دریک وضعیت حفاظت‌ شده هستند.
ما هم‌چنین دولت عراق را ترغیب می‌کنیم که عاملان این حمله را پیدا کند و همه آنها را در معرض پاسخگویی قرار دهد.
یادآوری می‌شود که اتحادیه اروپا همه طرفها را به تسهیل کار با کمیساریای عالی پناهندگی سازمان ملل‌متحد درراستای انتقال همه ساکنان کمپ به یک مکان دائمی و امن در خارج از عراق دراسرع وقت ممکن ترغیب می‌کند.
دراجلاس رسمی پارلمان اروپا دراستراسبورگ شماری از نمایندگان کشورها وگروههای مختلف پارلمانی درباره ضرورت تحقیق پیرامون جنایات وحشیانه علیه مجاهدان اشرفی و در دفاع از حقوق و حفاظت آنها سخنرانی کردند:

هم‌چنین کورکولاس کمیسیونر اتحادیه اروپا که به‌جای کاترین اشتون در اجلاس پارلمان حضور داشت.
در قطعنامه پارلمان اروپا، درباره اوضاع عراق از جمله آمده است:
بر خلاف امید و آرمانهای مردم عراق برای صلح رفاه و دمکراسی، عراق هم‌چنان به‌صورت جدی با چالشهای اجتماعی- اقتصادی و سیاسی ـ امنیتی روبه‌روست و صحنه سیاسی آن با تشتت و خشونتهای فرقه‌یی آمیخته است.
دولت نوری مالکی قادر به پاسخگوئی به نگرانیهای اقلیت سنی نبوده و اخراج مقامات عمدتا سنی استنباط فرقه‌گرا بودن دولت وی را تقویت می‌کند.
تخریب کمپ های اعتراضی اهل سنت در رمادی توسط دولت در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۳ منجر به درگیری خشونت آمیز در استان الانبار گردید.
پارلمان اروپا عمیقاً نگران تحولات در استان الانبار و تعداد زیاد آوارگان در این استان بوده و خواستار دسترسیهای انسان دوستانه به فلوجه و دیگر نقاط است و از دولت عراق می‌خواهد تا به وظیفه خود عمل کند و برای اطمینان از ارائه کمکهای انسانی به کار با یونامی و دیگر سازمان های بشر دوستانه ادامه دهد.
پارلمان اروپا هم‌چنین با تأکید بر لزوم اصلاح سیستم قضایی عراق، از آمار بالای اعدامها در عراق شدیداً ابراز نگرانی کرده و از مقامات عراقی می‌خواهد تا برای توقف اعدامها اقدام کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/356ffb3d-fde5-4a98-8b2b-c73834fe8131"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات