728 x 90

سودان,

فجایع کشتار جمعی در سودان جنوبي

-

 -
-
آنچه در سودان جنوبی رخ می‌دهد فاجعه‌یی تکان‌دهنده است. قربانیان شهروندان بی‌دفاع هستند.
شبکه جهانی بی.بی.سی:
یک گزارش سازمان ملل‌متحد جنایاتی را که توسط نیروهای دولتی و مخالفان مسلح صورت گرفته محکوم کرده است. این گزارش به قتل‌های گسترده، تجاوز و کشتار مردم به دلایل فرقه‌یی اشاره کرده است. خشونتها از دسامبر سال گذشته و از زمانی شروع شد که یک گروه جدا شده به‌ریاست معاون رئیس‌جمهور تلاش کرد تا کنترل چندین شهر کلیدی کشور را به‌دست بگیرد.
خبرنگار شبکه جهانی بی.بی.سی می‌گوید: شاید بر روی جزئیات این‌که در شهر «بور» دقیقاً چه اتفاقی افتاد، و این‌که چه کسی چه کار کرده بحث باشد ولی ولی روی این‌که این شهر تبدیل به ویرانه‌یی شده است هیچ بحثی نیست. تا کنون این شهر چهار بار بین نیروهای دولتی و مخالفان مسلح دست به دست شده است. هر بار صدها شهروند کشته شده‌اند.
 
 
این گور جمعی برای 250 جسد می‌باشد و هنوز پر نشده است. ولی همین کنار دو گور دیگر وجود دارد که به‌طور کامل پر شده و روی آن پوشیده شده است.
مردم به‌صورت گسترده در تلاش هستند تا شهر بور را ترک کنند، آنها با قایق از رودخانه نیل عبور می‌کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8f65af80-1456-40c5-a113-953d3aed9780"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات