دفتر دادستانی آمریکا در ایالت کانتیکت اعلام کرد، یک مهندس سابق ِپیمانکاران دفاعی، متهم به تلاش برای انتقال جزئیات اسرار برنامه جنگندهای تهاجمی اف ـ 35 نیروی هوایی آمریکا به رژیم ایران شده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری رویتر, دادستانها گفتند، مظفر خزایی، دارای تابعیت مشترک آمریکایی ـ ایرانی، روز 9 ژانویه در فرودگاه لیبرتی اینترنشنال نیوآرک در نیوجرسی بعد از اینکه وی از ایندیاناپلیس به نیوآرک پرواز کرد، دستگیر شد، مقصد نهایی وی تهران بود.
بنا بر کیفرخواست، خزایی که اخیراً از ایالت کانیتیکت به ایالت ایندیاناپلیس منتقل شده بود متهم به دو فقره، حمل و نقل، ارسال و انتقال کالاهای بازرگانی بین ایالتی شده که از طریق دزدی، تبدیل یا تقلب بهدست آمده است. وی با حداکثر مجازات که 20سال زندان است مواجه است.
دادستانها گفتند، مأموران فدرال درماه نوامبر بازرسی از خزایی 59ساله را، زمانی شروع کردند که افسران حفاظت از گمرکات و مرزها محمولهای حامل جعبههایی که او با کامیون از ایالت کانیتکات برای پروازی برای شرکتی در لانگ بیچ کالیفرنیا ارسال کرده بود را، بازرسی کردند.
خبرگزاری رویتر افزود: دادستانها گفتند، بارنامه محموله شامل اجناس خانگی بود ولی در واقع حاوی جعبههایی از اسناد دستورالعملهای فنی، اوراق مشخصات و سایر موادی بود که در ارتباط با برنامه جنگندههای اف – 35 بود و قرار بود به ایران منتقل شود.