728 x 90

30 مهر,

یک سال نبرد در همهٴ جبهه ها

-

جشن پیروزی در اور سور اواز با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی
جشن پیروزی در اور سور اواز با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی
گزارش فشرده فعالیتهای رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران از مهر91 تا مهر 92

در هر 30مهر، در مناسبت معرفی مریم رجوی، نگاهی می‌کنیم به فعالیتهای یکساله رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران. البته نگاهی فشرده و سریع. چرا که شرح یک سال پر از تلاش با 7سفر مهم به کشورهای مختلف اروپایی و برگزاری بیش از 14گردهمایی بزرگ، و سفرهای پیاپی و سخنرانی و ارسال پیام برای تظاهراتها و گردهماییهای گوناگون هموطنان، و استمرار بخشیدن به تحصنها و تظاهراتهای هموطنان و انجام ملاقاتها و مصاحبه‌های افشاگرانه با رسانه‌های مختلف، فهرست این تلاشهاست.

ببینیم در مجموعه ‌این فعالیتها که در هر کدامش محورها و اهداف متعددی در مبارزه با رژیم دنبال می‌شده سرخط امور و کارزارهای پیش روی خانم مریم رجوی چه بوده؟

ـ پیروزی در کارزار بزرگ در هم شکستن راهبند ارتجاعی ـ استعماری مقاومت ایران

ـ افشا و محکوم کردن دیکتاتوری حاکم بر ایران در ملل‌متحد و مجامع بین‌المللی.

ـ کارزار تضمین امنیت لیبرتی و مقابله با انواع توطئه‌های رژیم علیه مجاهدان

ـ مقابله با مماشات با دیکتاتوری آخوندی و روشنگری درباره موقعیت رو به سقوط رژیم ولایت‌فقیه

ـ آغاز کارزار بزرگ جهانی برای آزادی 7گروگان اشرفی و تضمین امنیت لیبرتی

همهٴ این کارزارهای بزرگ، توسط خانم رجوی به‌طور همزمان از جمله در سفرهای رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت به کشورهای مختلف و دهها کنفرانس و ملاقات مهم به پیش برده شده است.

7سفر مهم رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت از مهر گذشته تا مهر امسال، که به‌دعوت گروه‌های پارلمانی و سنای کشورهای مختلف صورت گرفته است، عبارت بوده‌اند از:
ـ سفر به بروکسل برای شرکت در اجلاس پارلمانی در مقر پارلمان اروپا (12مهر1391)

ـ سفر به جمهوری استونی برای دیدارهای پارلمانی و شرکت در کنفرانسها (21آبان91)

ـ سفر به اسپانیا به‌دعوت کمیسیون خارجه سنا و کمیسیون حقوق‌بشر پارلمان این کشور، (28آذر 1391)

ـ سفر به سوئیس به‌دعوت شهردار ژنو و نمایندگان پارلمان این کشور (8اسفند 91)

ـ سفر به بروکسل، و دیدار و گفتگو با رئیس سنای این کشور و برگزاری کنفرانسی در پارلمان اروپا (7فروردین 92)

ـ سفر به ژنو برای شرکت در اجلاس بین‌المللی در مقر اروپایی سازمان ملل‌متحد در ژنو (28شهریور1392)

ـ سفر به استراسبورگ و شرکت در کنفرانس فراخوان به اقدام فوری برای آزادی 7 گروگان

و حفاظت بین‌المللی برای مجاهدان لیبرتی (7مهر 1392)

در این سفرها، خانم رجوی، علاوه بر پیگیری مسایل مبرم مقاومت ایران در دیدار با مقامات و نمایندگان پارلمان کشورهای گوناگون، با شرکت در گردهماییها یا ارسال پیام به تظاهراتها و تحصنها، به‌طور همزمان همهٴ موضوعات کارزارهای مقاومت را دنبال کرده‌اند. همچنین به‌طور همزمان، آرمانها و اهداف و قدرت و توان جایگزین دموکراتیک رژیم آخوندی و برنامه‌های مقاومت ایران برای ایران فردا هم تشریح و معرفی شده است. و رجال و شخصیتهای سیاسی و وجدانهای بیدار جهان و نمایندگان پارلمانها و شهرداران کشورهای مختلف و رجال دینی در همبستگی با مقاومت ایران و در راستای رهایی مردم ایران، به یاری خوانده شده‌اند.

یک به یک فصلهای این کتاب یکساله را ورق بزنیم.
فصل اول، به مهمترین رویداد و بزرگترین و طولانی‌ترین کارزار مقاومت ایران در سطح بین‌المللی مربوط می‌شود.

کارزار نخست: درهم شکستن راهبند ارتجاعی استعماری مقاومت ایران

مهر سال گذشته، در حقیقت آخرین ورق، یعنی لحظهٴ پیروزی این کارزار بود. کارزاری که 15سال ادامه یافته بود. و سرانجام مقاومت ایران با هدایت خانم رجوی در آن پیروز شد.

تلاشهای بی‌امان مریم رجوی و اعضا و پشتیبانان مقاومت ایران که 15سال با یک نامگذاری ننگین و خائنانه علیه مجاهدین و مقاومت ایران، جنگیده بودند، سرانجام در روز 7مهر۱۳۹۱ به پیروزی رسید. با لغو رسمی این برچسب توسط وزیرخارجه وقت آمریکا، هیلاری کلینتون، و در اجرای حکم بی‌سابقه دادگاه استیناف آمریکا با ضرب‌الأجل پایان ماه سپتامبر، سرانجام عزم مقاومت ایران پیروز شد.
وزیر خارجه آمریکا در ۲۱سپتامبر ۲۰۱۲ نام مجاهدین و شورای ملی مقاومت و ارتش آزادیبخش ملی ایران را از فهرستهای تروریستی آمریکا حذف کرد.

سند این پیروزی نامه رسمی وزارت‌خارجه آمریکا به دادگاه استيناف واشينگتن است:

28سپتامبر 2010
آقای مارک لانگر، منشی دادگاه استیناف ایالات متحده در واشینگتن دی.سی

موضوع: سازمان مجاهدین خلق ایران شماره 1118-12 (دادگاه منطقه کلمبیا)

در اول ژوئن 2012، حکم صادره این دادگاه در مورد پرونده فوق دستور داد که «وزیر از تاریخ صدور حکم باید در کمتر از 4ماه درخواست سازمان مجاهدین خلق ایران برای ابطال نامگذاری این سازمان به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی تحت قانون ضدتروریسم را رد کند، یا آن را بپذیرد.

ما بدین وسیله به دادگاه اعلام می‌کنیم که وزیر بعد از اطلاع ضروری به کنگره، نامگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران را باطل کرد که از امروز نافذ است.

با احترام تقدیم می‌شود
رابرت لوب LOB
معاون بالفعل مدیریت مدنی
وزارت دادگستری ایالات متحده
رو نوشت به وکلای سازمان مجاهدین خلق ایران:
-استیون اشنیبام
-اندرو فرای
-میریام نمتز
-ویت دین
-ناتان سیلز Sales
-جورج هیکس Hicks
**
رئیس‌جمهور برگزیده مقامت در جشن پیروزی عدالت در اجتماع هموطنان در دهم مهر 91 گفت:
«بر اثر این نام گذاری، بسا خونها که از پیکر ملت ایران بر زمین ریخت، صدیقه‌ها و نداها در آتش توطئه ۱۷ژوئن به‌شهادت رسیدند، در اشرف دو رشته قتل‌عام صورت گرفت و چه بسیار فرزندان مردم ایران که در اوین و گوهردشت ، یا زاهدان و اهواز و سنندج و زندانهای دیگر بر سر دار رفتند. … از این پیشتر مسعود گفته بود که «نیروی وجدان و مقاومت ملت ایران سرانجام پیروز می‌شود».

کارزار بزرگ دوم! محکومیت نقض حقوق‌بشر مردم ایران توسط دیکتاتوری آخوندی

کارزار دوم، بردن صدای به‌دار آویختگان و شکنجه شدگان و تمام مردم ایران به مجامع بین‌اللملی و شورای حقوق‌بشر بود؛ مردمی که، که حقوقشون در دیکتاتوری آخوندی لگدمال میشه. این کارزار با هدایت بی‌وقفهٴ مریم رجوی و با تلاش کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت، انجام شد. در حالی که دیکتاتوری ولایت‌فقیه تمام توطئه‌هاش رو می‌کرد که جنایاتش با توسل به جبهه مماشات، نادیده گرفته شود، اما سرانجام برای 59مین بار هم جنایاتی که علیه مردم ایران انجام میدهد در پیشگاه جهان برشمرده شد.

روز 5آبان 1391 دیکتاتوری آخوندی به‌خاطر اعدامهای جنایتکارانه، شکنجه زندانیان و نقض حقوق‌بشر در اجلاس کمیته سوم مجمع عمومی ملل‌متحد به‌شدت محکوم شد. …
گزارشگر ویژه ملل‌متحد برای حقوق‌بشر در ایران در اجلاس کمیته سوم، رژیم آخوندی را به آزاد کردن تمامی زندانیان سیاسی فراخواند، و خواستار توقف اعدامها در ایران شد. …
پس از سخنان گزارشگر ویژه، نمایندگان کشورهای مختلف یک به یک، به «فراتر از وحشتناک» بودن جنایات رژیم در ایران اشاره کردند.
رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی پس از این پیروزی گفت: «تصویب این قطعنامه، ضرورت ارجاع پرونده جنایات رژیم ایران به شورای امنیت و محاکمه سران آن را مضاعف می‌کند».

سخنگوی وزارت‌خارجه دیکتاتوری رسوای آخوندی، که دستهای خونین حاکمانش پیش چشمان عالم نشان داده شده بود، متن قطعنامه را برگرفته از گزارش گزارشگر شورای حقوق‌بشر و گروه‌های معاند با نظام دانست.

یک اوج دیگر در ثمربخشی این کارزار، محکومیت دیکتاتوری آخوندی در شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد در ژنو بود.

در 22مین اجلاس دوره‌ای شورای حقوق‌بشر ملل متحد، در 21اسفند 1391 در پی بسیج ویژه که رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت، این اجلاس به‌صحنهٴ محکوم کردن رژیم آخوندی تبدیل شد و نمایندگان کشورها و سازمانهای غیردولتی حاضر در اجلاس، نقض حقوق‌بشر توسط این دیکتاتوری را محکوم کردند.

این محکومیت در شرایطی بود که خانم رجوی 10روز پیش از آن در 9اسفند91 و پس از حمله موشکی به لیبرتی و شهادت 11مجاهد خلق، در یک کنفرانس بزرگ بین‌المللی در ژنو و با حضور شماری از شخصیتهای مهم سیاسی آمریکا و اروپا و به‌خصوص شخصیتهای سویيسی، سازمان ملل و شورای حقوق‌بشر را مورد خطاب قرار داده بود:
خانم مریم رجوی در کنفرانس بین‌المللی در ژنو در 9اسفند 1391 - 27فوریه 2013 گفت:
«آقایانی که در ملل‌متحد تصمیم می‌گیرید، شما گفتید از افتضاح قتل‌عام سربرنیستا سرافکنده‌اید. گفتید که از رسوایی کشتار مردم تامیل سرافکنده‌اید!

بفرمایید اگر می‌خواهید گناه همراهی و گناه همکاری با فاشیسم دینی در کشتار اعضای مقاومت از خود بزدایید، از این مسیر، از این مسیر اشتباه بازگردید… به همین دلیل به همین دلیل من از این‌جا، از دبیرکل ملل‌متحد می‌خواهم که سریعاً یک کمیسیون تحقیق تشکیل دهد تا همهٴ دستهای آغشته به خون برملا شود. من همچنین شورای حقوق‌بشر را که هم‌اکنون اجلاس آن در جریان است به تشکیل یک کمیسیون تحقیق فرامی‌خوانم. (کف زدن و شعار) این قدم اول برای جلوگیری از یک فاجعه دیگر است».

کارزار سوم، تضمین امنیت لیبرتی و مقابله با توطئه‌های رژیم علیه مجاهدان اشرف و لیبرتی:
در یک سال گذشته اشرف و لیبرتی کانونهای رویارویی دائمی مقاومت با استبداد مذهبی بودند. کارزاری فشرده و روزمره در برابر دیکتاتوری آخوندی، نقض حقوق مجاهدین توسط حکومت مالکی و مارتین کوبلر نماینده خیانتکار سازمان ملل در عراق که به هر جنایتی برای درهم شکستن این پایداری متوسل شدند،

هدف توطئه‌ها علیه اشرفیها و مجاهدان لیبرتی، انهدام مقاومت سازمان‌یافته‌ی مردم ایران و نجات دیکتاتوری آخوندی از سرنگونی بود. مقاومت ایران تحت هدایت خانم رجوی با صدها جلسه و گردهمایی و کنفرانس بین‌المللی و با هزاران بیانیه و موضعگیری در ۵قارهٴ جهان، توانست این توطئه ننگین را به شکست بکشاند.

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده‌ی مقاومت در کنفرانس بین‌المللی مادرید28آذر 91 گفت: «دولت دست‌نشاندهٴ ملاها در عراق بر اساس دستور آنها کمپ محل استقرار مجاهدین را به زندان تبدیل کرده است. گروه کار دستگیریهای خودسرانه ملل‌متحد اخیراً برای دومین بار در گزارشی اعلام کرد شرایط لیبرتی مترادف یک بازداشتگاه و ناقض اعلامیهٴ جهانی حقوق‌بشر و برخلاف میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی است. آخوندهای حاکم پیوسته در این اوهام به‌سر می‌برند که با نابودی اپوزیسیون بقای حکومت خود را تضمین کنند. اما این یک استراتژی شکست خورده است.
به همین دلیل باید جنبش، برای به زیر کشیدن این رژیم را همه جا گسترش داد».

یکی از مهمترین دیدارها
دیدار یک هیأت دو حزبی از کنگره آمریکا به‌ریاست آقای دینا روهرا باکر رئیس زیرکمیته اروپا، آسیای مرکزی و خطرات در حال بروز، در پاریس با خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در 29بهمن91، به‌شکل گسترده مورد توجه رسانه‌های جهان قرار گرفت.

هیأت کنگره آمریکا، نمایندگان کنگره، قاضی تدپو رئیس زیرکمیته تروریسم، منع تکثیر سلاحهای هسته‌یی و تجارت، برایان هیگینز عضو کمیته خارجی و رئیس فراکسیون حزب دموکرات در زیرکمیته ضدتروریسم و اطلاعات کمیته امنیت داخلی، و پل کوک عضو کمیته خارجی را شامل می‌شد.

هیأت کنگره تسلیتهای خود را به‌خاطر شهادت 7تن از مجاهدان لیبرتی ابراز داشت و تأکید کرد کنگره آمریکا همه تلاشهای خود را برای تأمین حفاظت مجاهدان لیبرتی به‌عمل خواهد آورد

خانم رجوی تهدیدات مبرمی که متوجه مجاهدان لیبرتی است، و بحران مرگبار حاکمیت آخوندی، دخالتهای رژیم در سوریه و تشدید تلاشهای رژیم ایران برای دستیابی به بمب اتمی را با نمایندگان کنگره در میان گذاشت.

روهرا باکر در این دیدار گفت: «مالکی دیکتاتور نوخاسته در عراق آلت دست رژیم تهران است و متأسفانه آمریکا او را روی کار آورده است و ما باید قویاً به او تفهیم کنیم که این رفتار با مجاهدان لیبرتی و اشرف قابل‌قبول نیست».

پس از آن نمایندگان کنگره آمریکا و شهردار منطقه یک پاریس در کنفرانسی با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت شرکت کردند و بر ضرورت به‌رسمیت شناختن مقاومت ایران تأکید کردند:
و خانم رجوی در سخنان خود از جمله گفت: زمان آن فرا رسیده که دولتهای اروپایی و آمریکا در کنار مردم ایران درخواستشان برای تغییر رژیم و برقراری آزادی و دموکراسی در ایران قرار بگیرد.

ژان فرانسوآ لوگاره، شهردار منطقه یک پاریس در سخنان خود گفت:
«من می‌دانم که شما به‌طور روزمره با درایت و انسانیت برای ارزشهای انسانی، برای حقوق‌بشر برای اسلام بردبار مبارزه می‌کنید. این پیامی نیست که غربیها را بی‌تفاوت باقی بگذارد.

از این‌رو حضور این هیأت آمریکایی در جهت کمک به تحقق اهداف شما مهم است و شما خانم رئیس‌جمهور می‌دانید که برای تمام جهان، جهان آزاد، شما سمبل گفتگو، درایت، تفاهم و صلح هستید».

آه و ناله دیکتاتوری ولایت‌فقیه که از این دیدار به‌شدت زخمدار شده بود تا ماهها از رسانه‌ها و از زبان سردمداران رژیم شنیده می‌شد.

تظاهراتها و تحصنهای هموطنان:
علاوه بر طرح موضوع و حقوق مجاهدان اشرف و لیبرتی در تمامی گردهماییهای یکساله، سلسله تحصن‌ها و اعتراضات خروشان هموطنان و پشتیبان سخت کوش مقاومت، در کشورهای اروپایی به‌ویژه در ژنو و واشینگتن تا امروز ساماندهی شده است.

به این مجموعه باید دهها تظاهرات بزرگ در کشورهای گوناگون و تجمع و گردهمایی هموطنان در اعتراض به جنایات رژیم علیه مجاهدان اشرفی، را که روزانه در نقاط مختلف جهان شکل گرفته است افزود.

کارزار دفاع از مجاهدان اشرف و لیبرتی و ایستادگی مجاهدان توطئه فروپاشی مقاومت را با شکست روبه‌رو کرد. آنگاه دیکتاتور خونخوار، چاره‌ای بجز رو آوردن به حمله موشکی و قتل‌عام در اشرف پیدا نکرد.

این آخرین راه چارهٴ دیکتاتوری آخوندی در مقابله با فعالیتهای بر حق و اقدامات حقوقی رئیس‌جمهور مقاومت و افشای توطئه‌های جانیان بود. موشکبارانها و قتل‌عام خونینی که جهان آن را جنایت بزرگ علیه بشریت نامید. و البته سنگین‌ترین قیمت را برای دیکتاتوری آخوندی در بر داشت.

رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در کنفرانس بین‌المللی ژنو در 9اسفند ۱۳۹۱ گفت:
«اما مهم‌ترین عنصر استراتژی ملاها حملات علیه اپوزیسیون است.

با حمله 9فوریه به کمپ لیبرتی رژیم می‌خواست از بن‌بست سیاسی که در آن گرفتار است، خارج شود.

این حمله 7کشته و صد مجروح برجا گذاشت.

شما می‌دانید که این افراد همچنین حفاظت کمیساریای پناهندگی را داشتند. با کشتار آنها، ملاها به کنوانسیونهای ژنو و قوانین پناهندگی شلیک کردند.

این کار غیرمسئولانه سازمان ملل و نماینده ویژه دبیرکل در عراق بود که انتقال به این کمپ را به اعضای مقاومت تحمیل کرد.

سازمان ملل در جابه‌جایی اجباری آنها از اشرف و در زندان‌سازی لیبرتی با دولت مالکی همکاری کرد».

کنفرانسهای متعدد:
پس از آن خانم رجوی در کنفرانسهای متعددی از جمله در سنای بلژیک، (در فروردین 92) در اجلاس بین‌المللی در مقر ملل‌متحد در ژنو (در ۲۸شهریور)، در جلسه گروه پارلمانی حزب مردم در استراسبورگ در مهر ماه و در مجمع پارلمانی شورای اروپا در استراسبورگ، تعهدات سازمان ملل و آمریکا و عراق و همهٴ نهادهای حقوق‌بشری را نسبت به قتل‌عام مجاهدان اشرف و کشتار 52تن از آنان با دستهاي بسته و زدن تير خلاص به سر و صورت آنان و همچنين مسئوليت آنها در قبال حفاظت مجاهدان لیبرتی و اشرف را یادآوری کرد.

این کارزار با تحصن‌ها و اعتصاب‌غذای مجاهدان لیبرتی و هموطنان و یاران اشرف‌نشان در برلین، ژنو لندن، و اتاوا، همپای تظاهراتها و فریادهای خشم‌الود هموطنان غیرتمند ما در سایر کشورها تا آزادی 7گروگان اشرفی و تأمین امنیت کامل مجاهدان لیبرتی ادامه دارد.

کارزار چهارم، روشنگری موقعیت رو به سقوط دیکتاتوری ولایت‌فقیه و کنارزدن توطئه فریب معتدل نمایی.

خانم مریم رجوی در سخنرانی خود در گردهمایی هموطنان و پشتیبانان مقاومت در ویلپنت فرانسه در 2تیر 92 در این مورد از جمله گفت:
هم میهنان! شعبده انتخابات که هفته گذشته با معرفی رئیس‌جمهور جدید آخوندها و موشکباران و کشتار مجاهدین به انتها رسید، بازنمایی مرحله سرنگونی رژیم است. آنچه رخ داد، نه شباهتی به یک انتخابات واقعی داشت، نه آزاد بود. انتخاباتی با هشت نامزد دستچین شده که همه یا مشاور و دستیار خامنه‌ای بودند یا نماینده او. انتخاباتی در شرایط اختناق مطلق، با قطع اینترنت، ممنوعیت رسانه‌ها و با حضور یک میلیون پاسدار و مأمور امنیتی.
این به‌اصطلاح انتخابات، قدم به قدم، بن‌بست رژیم را آشکار کرد: از تصفیه گسترده کاندیداها و مضحکه مناظره نامزدها تا ختم سرآسیمه انتخابات. بر این اساس اجازه بدهید بر چند نکته کلیدی تأکید کنم:
نکته اول: از این انتخابات، تمامیت رژیم، ضعیف‌تر بیرون آمد و یک قدم به سرنگونی نزدیکتر شد. خامنه‌ای رفسنجانی را حذف کرد، اما در قدم بعد در تعادل درونی رژیم، نتوانست با مهندسی، مهره مطلوب خود را بیرون بیاورد و از ترس شروع قیامها به آخوند روحانی تن داد».

رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت، علاوه بر روشنگری در گردهماییها و کنفرانسهای گوناگون و افشای شعبدهٴ اعتدال، با پیامهای گوناگون به داخل و خارج کشور، و با بیانیه‌ها و مصاحبه‌ها و بسیج جهانی، و فراخوان به تظاهراتها و تجمعات، مانع از آن شد که خامنه‌ای پس از شکست در مهندسی انتخابات، بتواند آخوند روحانی را با فریب اعتدالگرایی به جهان قالب کند.

ضرورت ایجاد جبهه واحد علیه رژیم ولایت‌فقیه و تروریسم و بنیادگرایی

خانم مریم رجوی در کنفرانس عربی اسلامی در ۱۲مرداد 1392 دربارهٴ ضرورت ایجاد جبهه واحد علیه رژیم گفت:
«مهمترین واقعیت در صحنه سیاسی امروز ایران، این است که رژیم ولایت‌فقیه، در یک موقعیت متزلزل، بی‌پشتوانه و در محاصره بحرانهای سرنگونی است. رئیس‌جمهور جدید رژیم در همین بن‌بست قرار دارد. او و کل رژیم با دو دیوار قطور مواجهند که راه پس و پیش را بر آنها بسته است:
یک دیوار عبور ناپذیر، ماهیت خود رژیم ولایت‌فقیه است. یک رژیم بنیادگرای مذهبی با ساختار صلب که کوچکترین عقب‌نشینی از بنیادهایش باعث فروریزی آن می‌شود.
اما دیوار قطور دیگر آن، بحرانهای مرگبار رژیم است که در کانون آن، ظرفیت عظیم قیام و طغیان اجتماعی قرار دارد. در نتیجه، این رژیم از هر طرف که برود این دیوارها بر سرش آوار می‌شود».

این بسیج گسترده و روشنگریهای خانم رجوی باعث شد ک بسیاری از شخصیتها و جهانیان نیز روحانی را فریبی بزرگ و برخی نیز به صراحت گرگی در لباس میش خواندند».

به این ترتیب، در یک‌سال اخیر با اتکا به ارادهٴ می‌توان و باید، و عزم مجاهدان و پشتیبانان مقاومت، نیروی توانمند و بی‌همتایی برای مقاومت تا پیروزی به‌کار افتاد. نیرویی که با امواجی قدرتمند از حقوقدانان، شهرداران، نمایندگان مجالس، رهبران سیاسی و مذهبی، سندیکاها و متخصصان و استادان دانشگاهها، در سراسر جهان، به حمایت از مردم ایران و مبارزه تاریخی آنان علیه ارتجاع و بنیادگرایی و استبداد دینی آمدند.

و این‌چنین مقاومت ایران با شعار می‌توان و باید، به‌رغم چنگ انداختن گشتاپوی دینی بر شورای ملی مقاومت و به‌رغم همهٴ توطئه‌های کثیف سیاسی و روانی و آکنده از دروغپردازی توانست پیکار آزادی مردم ایران را هم‌چنان به پیش ببرد. و این نبردی ست که تا پیروزی و آزادی مردم ایران ادامه دارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/75df8efa-5260-4723-af53-25b89f5b025f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات