728 x 90

دانش آموزان و دانشجويان,

بودجه آموزش و پرورش به کدام جیب رفته است؟

-

 -
-
معلمان و دانش‌آموزان در نظام ولایت‌فقیه، اولین گزینه‌ها، برای چپاول شدن هستند.

در دولت حسن روحانی هم این قانون آخوندی استثناء نشده است.

روز16مهر رسانه‌های حکومتی خبر دادند با گذشت 15روز از شروع کار مدارس بیش از نیمی از اعتبارشیر دانش‌آموزان حذف شد.

پیش از آن نوشته بودند سه میلیون و 200هزار کودک بازمانده از تحصیل هست. البته که آموزش و پرورش در نظام آخوندی مسئولیتی در قبال آنان نداشته و ندارد.
دانش آموزی که والدینش استطاعت مالی ثبت‌نام و سایر هزینه‌های کمرشکن درس خواندن در نظام ولایت‌فقیه را ندارد، برای رژیم «صرف» نمی‌کند که روی او سرمایه‌گذاری کند. چرا که دانش آموزان، پیوسته منبعی برای چپاول و دریافت پولهای کمرشکن از خانواده‌ها بوده‌اند. تحت عنوان خودیاری، نوسازی، هزینه‌های جاری مدارس، کیف و کتاب و قلم و دفتر و... و کودکی که خانواده‌اش توان مالی تأمین هزینه‌های رژیم خواسته را نداشته باشد، جایی جز «خیابان» ندارد.

کودکانی هم که پایشان به هرصورت به مدارس رسیده، در دولت حسن روحانی، سهمی جز حذف بودجه‌های مختلف و محدودیتهای آموزشی نداشته‌اند.

روز هشتم مهرماه، روزنامه‌های حکومتی نوشتند: «3 میلیون دانش‌آموز در معرض خطر آتش سوزی. 150هزار کلاس درس با بخاری نفتی گرم می‌شوند».

و روز نهم مهر همین روزنامه نوشتند: «پول بخاری مدارس در جیب سازمان هدفمندی یارانه‌ها».

و در حالی که رژیم دم از گسترش آموزش و پرورش می‌زند، روز 17مهر روزنامه حکومتی جمهوری اسلامی به‌نقل از سرپرست وزارت آموزش و پرورش دولت حسن روحانی نوشت: «نمی‌توانیم استخدام جدیدی داشته باشیم»
معنی این حرف در کلاس‌های با جمعیتهای چند برابر استاندارد جهانی است، که کیفیت آموزش در آنها پیشایش روشن است.

در امر پرورش روزنامه حکومتی اعتماد در روز 18مهر اذعان کرد: «در خوشبینانه‌ترین حالت به ازای هر 1200 دانش‌آموز یک مربی بهداشت وجود دارد. این در شرایطی است که با وجود گذشت کمتر از یک ماه از شروع سال تحصیلی، گزارش‌ها حاکی از شیوع بیماریهای عفونی و فصلی در مدارس و بین دانش‌آموزان است. .. گزارش‌های رسیده حاکی از این است که در بسیاری از مدارس دولتی در استان و شهرستانهای کشور هنوز مربی بهداشت وجود ندارد».

در استانداردهای جهانی، برای کشورهای عقب‌افتاده و در حال رشد، حداکثر برای هر 167 دانش‌آموز یک مربی بهداشت تعریف شده است. یعنی درمقیاس معمول مدارس رژیم ساخته در هر دبستان یا دبیرستان حداقل سه تا چهار مربی بهداشت باید باشد. اما به‌عنوان نمونه، مدیر کل آموزش و پرورش آمل گفته بود برای 17 مدرسه یک مربی بهداشت داریم. و مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان نیز گفته بود «فقط 186 مربی بهداشت برای بیش از 700هزار دانش‌آموز موجود در سطح استان فعالیت دارد. کمبود مربی بهداشتی در مدارس در شرایطی است که بیش از 27هزار فارغ‌التحصیل رشته بهداشت بیکارند و بسیاری دیگر نیز، به شغلهای ساده از کارگر و رانندگی تاکسی گرفته، تا دست فروشی روی آورده‌اند.
بروز مشکلات عام در سلامت دانش‌آموزان در سراسر کشور نتوانسته است، توجه آخوندهای چپاولگر حاکم را به حقوق اولیه دانش‌آموزان جلب کند. مشکلاتی که همه ناشی از آثار زیانبار و بعضاّ برگشت‌ناپذیر فقر هستند. از وجود شپش در سر دانش‌آموزان تا پوسیدگی دندانها، گودی و قوس کمر، کوتاه قدی، سستی استخوانها و...

پایمال کردن حقوق‌دانش آموزان به این موارد ختم نمی‌شود. آموزش و پرورش رژیم، در سالهای گذشته، دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش را به‌حالت نیمه‌تعطیل درآورد، و راه را برای بهره‌کشی بیشتر از دانش‌آموزان و کودکان هموارتر کرد.


گفتنی است چپاول حق دانش‌آموزان و معلمان، در نظام ولایت‌فقیه امری نهادینه شده است. و طی سه دهه گام به گام، از تعهدات حکومتی نسبت به آموزش و پرورش شانه خالی کرده و برعکس تعهداتی را بر اندام این رکن آینده ساز کشور تحمیل کرده‌اند، آخوند محمد خاتمی از آنها «سربازان یک بار مصرف» در جنگ ضدمیهنی برای پاکسازی میادین مین گرفت، و امروز دولت حسن روحانی به عضوگیری دانش‌آموزان در بسیج سپاه پاسداران ضد‌مردمی در قالب اردوههای مرگ‌آور موسوم به «راهیان نور» ادامه می‌دهد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/818633b4-205b-42c9-806d-440ead6591f0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات