728 x 90

اشرف - حمايت بين المللي,

فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در دیدار از بغداد خواستار تحقیقات بین‌المللی در مورد قتل‌عام اشرف شد

-

--
--
وزیرخارجه هلند به‌عنوان فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در دیدار از بغداد، از مالکی خواست که تحقیقات بین‌المللی در مورد قتل 52 عضو مجاهدین خلق در اشرف، بنا بر توصیه دفتر سازمان ملل‌متحد در عراق انجام شود، قبل از این‌که این موضوع در تمامیتش، به دادگاه جنایی بین‌المللی ارجاع داده شود
روزنامه الزمان 10سپتامبر2013 (19شهریور) نوشت: وزارت‌خارجه عراق دیروز با صدور بیانیه‌یی در رابطه با دیدار فرانس تیمرمانس وزیر خارجه هلند از بغداد گفت مانس با وزیر خارجه عراق هوشیار زیباری در رابطه با مسائل مربوط به حقوق‌بشر گفتگو کرده است بدون این‌که به ماهیت مسائل مورد بحث اشاره کند. این در حالی است که منابع سیاسی در بروکسل به الزمان گفتند که وزیر خارجه هلند به‌عنوان فرستاده اتحادیه اروپا و همچنین به‌عنوان وزیر خارجه هلند که میزبان دادگاه جنایی بین‌المللی است وارد بغداد شد و از نخست‌وزیر عراق نوری المالکی که دیروز از این دو موضع با او دیدار کرد خواست تا اجازه انجام یک تحقیقات بین‌المللی در مورد قتل 52 عضو سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق در قرارگاه اشرف را بنا بر توصیه دفتر سازمان ملل‌متحد در عراق و قبل از این‌که این موضوع در تمامیتش به دادگاه جنایی بین‌المللی ارجاع داده شود، بدهد. دفتر سازمان ملل‌متحد بعد از دیدار از قرارگاه اشرف اعلام کرد که ساکنان اشرف با شلیک گلوله به‌سر و سینه‌هایشان کشته شده‌اند.
این منابع گفتند که وزیر خارجه هلند که قبلاً کشورش اولین گروه از ساکنان اشرف را به‌عنوان پناهنده سیاسی پذیرفته بود به اطلاع مالکی و زیباری رساند که کشورش و اتحادیه اروپا با درخواست سازمان مجاهدین برای تأمین حفاظت بین‌المللی برای ساکنان اشرف و سایر اعضاء این سازمان در قرارگاه لیبرتی در بغداد موافق هستند.
این منابع به الزمان گفتند که وزیر خارجه هلند به مسئولان عراقی ابلاغ کرد که ساکنان اشرف به موجب کنوانسیونها و میثاقهای بین‌المللی پناهندگی افراد حفاظت‌شده هستند
تلویزیون الرافدین نیز در بررسی مطبوعات گفت: فرستاده اتحادیه اروپا بغداد را بین دادگاه جنایی بین‌المللی و یا تحقیقات سازمان ملل در مورد کشتار اشرف مخیر کرد».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b56b3818-364b-4cc4-8144-2f5b086fac34"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات