728 x 90

شقه دروني رژيم,

نخستین واکنش خامنه‌ای در گرداب بحرانهای مرگبار درونی و بیرونی

-

--
--
ولی‌فقیه ارتجاع پس از 3روز سکوت در قبال انفجار بحرانهای درونی حاکمیت در مجلس ارتجاع و جنگ و جدال سران سه قوه رژیم و در شرایطی که دیکتاتوری آخوندی با فروپاشی عرضی و اجرایی شدن تحریمهای شدید روبه‌روست، به صحنه آمد و از سران رژیم خواست بداخلاقی نکنند.
خامنه‌ای وحشت‌زده گفت: عده‌یی از روی ساده‌لوحی یا غرض از پشنهاد مذاکره آمریکا خوشحال می‌شوند مذاکره مشکلی را حل نمی‌کند.
خامنه‌ای: ”اخیراً آمریکایی‌ها باز مسأله مذاکره را پیش کشیدند، تکرار می‌کنم که آمریکا آماده است با ایران مذاکره مستقیم بکند این تازگی نداره، مسأله مذاکره رو آمریکایی‌ها در هر مقطعی تکرار کردند، حالا امروز نو به میدان آمده‌ها مجدداً تکرار می‌کنند که مذاکره کنیم و می‌گن که توپ در زمین ایران است، توپ در زمین شماست، شما هستید که باید پاسخگو باشید شما هستید که باید بگید مذاکره همراه با فشار و تهدید چه معنایی دارد، مذاکره برای با حسن‌نیت است شما ده تا کار انجام می‌دهید که حاکی از سوء نیت است اونوقت به زبان می‌گید مذاکره، توقع دارید ملت ایران قبول کنند، شما حسن‌نیت دارید، باید حسن‌نیت نشان بدن. عنوان مذاکره، پیشنهاد مذاکره با فشار سازگار نیست، راه فشار با راه مذاکره دو تاست. امکان ندارد که ملت ایران قبول بکند که زیر چکمه فشار، زیر تهدید بیاد با طرف تهدیدکننده و فشارآورنده مذاکره کنه که، مذاکره کنیم که چی، که چه بشه، امروز ملت ایران بیدار است، آمریکا، چهره آمریکا نه فقط در ایران در منطقه شناخته شده است، ملتها به آمریکا سوءظن دارند و این سوءظن قرائن متعددی برای اونها دارد، ملت ایران هم، دست آمریکا را خوانده است می‌فهمه که مقصود آنها چیست؟
ملت بیدار است امروز اگر کسانی بخوان سلطه آمریکا را مجدداً در این کشور برقرار کنند بخوان از منافع ملی از پیشرفت علمی از حرکت مستقل صرفنظر کنند برای خاطر رضایت آمریکا، ملت گریبان اینها را خواهد گرفت“.

آسوشیتدپرس در گزارشی از تهران نوشت: خامنه‌ای رهبر رژیم ایران پیشنهاد برای مذاکرات مستقیم با ایالات متحده را به‌طور قطعی رد کرد، امری که به‌طور مؤثر پیشنهادها برای پیشرفت در گفتگوهای دوجانبه بر سر بن‌بست اتمی و سایر موضوعات را باطل می‌کند.
آسوشیتدپرس اضافه کرد: اظهارات خامنه‌ای نخستین واکنش نسبت به ایده مذاکرات مستقیم است که این هفته توسط جوبایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا در مونیخ اعلام شد، اظهارات خامنه‌ای همچنین می‌تواند مذاکرات کشورهای 1+5 با رژیم را که قرار است در قزاقستان برقرار شود تحت تأثیر قرار دهد.
رویتر نیز گزارش داد: خامنه‌ای با حرفهای خود پیشنهاد جوبایدن را رد کرد و گفت، پیشنهاد مذاکرات مسأله‌ای را حل نمی‌کند.
ولی‌فقیه ارتجاع همچنین خطاب به سران قوای رژیم که به جان هم افتادند گفت: مسئولان مصالح کشور را حفظ کنند و این بداخلاقی‌هایی که دیده می‌شود را کنار بگذارند.
این درحالیست که آخوند ذوالنور از مهره‌های خامنه‌ای در سپاه پاسداران به خبرگزاری رسمی رژیم گفت: رؤسای دو قوه، حیثیت نظام اسلامی را در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی چوب حراج زدند به جان هم افتادند، دل رهبر را خون کردند، دوستان نظام اسلامی را به حد سکته رساندند و خوراک لازم را برای رسانه‌های بیگانه در آستانه انتخابات فراهم کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/34a981d1-c02e-41d4-b8a2-8ea33be8f6b7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات