728 x 90

آفريقا,

اوضاع متزلزل کشور مالی

-

--
--
گزارشی از یورنیوز
دیدار و مذاکره یک ماه پیش مقامهای دولت مالی با نمایندگان گروه‌های مسلح شمال این کشور در پایتخت بورکینا فاسو بی‌نتیجه ماند. گروه مسلح انصارالدین اعلام کرد پیشنهاد آتش‌بس ماه قبل خود را پس می‌گیرد.

چند ماه پیش گروه طوارق شمال کشور مالی را به کنترل خود درآورد، اما در ماه ژوئن سال گذشته مجبور به واگذاری بخش بزرگی از این منطقه وسیع، به گروههایی مانند انصارالدین شد.
همزمان، شبکه العربیه تصاویر سه دیپلومات الجزایری را پخش کرد که گمان می‌رود توسط مخالفان مسلح و در شهر گائو در شمال کشور مالی ربوده شده باشند. در يک ویدئو، دیپلوماتها که برای کنسولگری الجزایر در شهر گائو کار می‌کردند از رئیس‌جمهور الجزایر خواستند تا اقدامهای لازم برای آزادی آنان را فراهم کند.
الجزایر از ناآرامیهای کشور مالی نگران است اما نسبت به درگیر شدن در حل بحران این کشور مردد است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f93d5963-ed3c-4c4d-80a2-1a49ae559365"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات