728 x 90

اعمال تحريمات عليه رژيم,

تحریمهای جدید اتحادیه اروپا «صادرات گاز ایران» را هدف قرار می‌دهد

-

--
--
تحريم صادرات گاز ايران توسط پارلمان اتحادیه اروپا مورد توافق قرار گرفت.
سه دیپلومات اروپایی تأیید کرده‌اند که ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در سطح پارلمانی در زمینه ممنوعیت واردات گاز ایران به توافق رسیده‌اند. به گفته آنها، بسته جدید همچنین شامل پیشنهادهای تحریمی مختلفی در زمینه‌های مالی و بخش مربوط به انرژی است.
خبرگزاری رویتر گزارش داد، این اقدام بخشی از تلاشهای اتحادیه اروپا برای اعمال فشار به رژیم ایران به‌دلیل برنامه اتمی این رژیم می‌باشد.

رویتر افزود: دیپلوماتهای اروپایی تهیه بسته تحریمی تازه‌یی را علیه رژیم ایران آغاز کرده‌اند، با این هدف که قطعنامه تحریمی جدید در نشست اجلاس وزرای خارجه اعضای اتحادیه اروپا در ۱۵ اکتبر، در لوکزامبورگ به تصویب برسد.
به گزارش خبرگزاری رویتر یک دیپلومات که خواست نامش فاش نشود، گفت توافق بر سر ممنوعیت خرید گاز ایران به دست آمده است، دیپلومات دیگری نیز تصریح کرده است که کشورهای قدرتمند اروپایی شامل انگلستان، فرانسه و آلمان از این گزینه حمایت می‌کنند.
رویتر افزود: این تحرکات در حالی است که هم اتحادیه اروپا و هم آمریکا در پی یافتن راههای جدیدی برای فشار بر رژیم ایران هستند.

تحریمهای موجود هر گونه سرمایه‌گذاری در بخش گاز ایران توسط شرکتهای اروپایی را شامل می‌شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f5dcd706-6e4f-4a6f-b1e8-171a73980bc4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات