728 x 90

ليبرتي,

بدون شرکت نمایندگان ساکنان اشرف کنفرانس بغداد بی‌اعتبار است!

-

اشرف
اشرف
خبرگزاری‌ها اعلام کردند که فالح فیاض مشاور امنیت ملی دولت نوری مالکی سفرای کشورهای خارجی و نمایندگان سازمانهای بین‌المللی را دعوت کرده است تا روز سه‌شنبه 31 ژوییه به‌منظور «اعلام مواضع دولت عراق در مورد کیس اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق» در کنفرانسی در بغداد حضور به هم رسانند. این هم به‌دنبال پایان ضرب‌الاجل اعلام شده 30 ژوئیه صورت می‌گیرد که دولت عراق برای تخلیه کمپ اشرف تعیین کرده بود. تعیین ضرب‌الاجل برای تخلیه اشرف از طرف دولت عراق با حمایت هر طرفی که باشد به خودی خود یک اقدام سرکوبگرانه و غیرانسانی است که اگر خواسته‌های انسانی این پناهندگان حل نشده باشد. به‌خصوص که ساکنان اشرف از همان ابتدا آمادگی خود را به این شرط که حداقلهای لازم برای زندگی در محل جدید برایشان فراهم شده باشد اعلام کرده بودند.
با اتکا به بسیاری اسناد معتبر، آن‌که مانع از حل مسالمت‌آمیز مسأله اشرف است خود دولت عراق است و تا کنون نه تنها هیچ توافقنامه‌یی را در این رابطه به اجرا در نیاورده است بلکه مستمراً دستورات رژیم ایران را برای ازبین‌بردن این پناهندگان پیروی کرده است. حتی دولت عراق اجازه نداده است که ساکنان با خرج خود حداقلهای ابتدایی زندگی را حل و فصل کنند: از جمله وصل آب و برق کمپ لیبرتی به شبکه آب و برق شهر. آنچه بر نگرانی‌های ما افزوده است همراهی کردن مارتین کوبلر، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با دولت عراق است که آشکارا از این دولت برای انتقال اجباری ساکنان و انباشته کردن آنها در محل جدید و زندانی‌کردن آنها جانبداری می‌کند.

کمیته کردی دفاع از اشرف ضمن حمایت از خواسته‌های مشروع ساکنان اشرف، برگزاری کنفرانس بغداد را بدون شرکت نمایندگان ساکنان اشرف بی‌اعتبار می‌داند و از همگان می‌خواهد که صدای خود را برای مخالفت با این بی‌عدالتی چند جانبه علیه این پناهندگان بلند کنند.

کمیته کردی برای دفاع از اشرف
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7b03f174-2242-49f5-831c-26bf911ba1cb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات