728 x 90

-

اوکراین و دادگاه اروپایی حقوق‌بشر

-

یولیا تیموشنکو
یولیا تیموشنکو
دادگاه اروپایی حقوق‌بشر می‌گوید دولت اوکراین مخالفان را با انگیزه‌های سیاسی به زندان می‌فرستد.

یوری لوتسنکو وزیر کشور سابق اوکراین و از نزدیکان یولیا تیموشنکو که به چهار سال زندان محکوم شده است، هنوز پشت میله‌های زندان است.
اکنون دادگاه اروپایی حقوق‌بشر این حکم دستگاه قضایی اوکراین را محکوم و اعلام کرده است که محاکمه یوری لوتسنکو عادلانه نبوده است.
وکیل مدافع یولیا تیموشنکو می‌گوید: «دادگاه اروپایی حقوق‌بشر تأیید کرده است که محاکمه یوری لوتسنکو با انگیزه‌های سیاسی صورت گرفته است».
دادگاه اروپایی حقوق‌بشر همچنین دولت اوکراین را به پرداخت 15هزار یورو خسارت به یوری لوتسنکو محکوم کرده است.
نماینده اتحادیه اروپا در اوکراین با اشاره به حکم زندان یولیا تیموشنکو می‌گوید: «تیموشنکو مثل هر شهروند دیگر اروپایی این حق را دارد که پرونده‌اش را به دادگاه اروپایی حقوق‌بشر ارجاع بدهد. به این ترتیب او از حق مشروع خود به‌عنوان شهروند یک کشور عضو اتحادیه اروپا استفاده خواهد کرد».

یولیا تیموشنکو که در پی محکوم شدن به هفت سال زندان در بازداشت است، می‌گوید محاکمه من با انگیزه‌های سیاسی بوده و در زندان با من بدرفتاری شده است.
ماه آینده میلادی نیز پرونده یولیا تیموشنکو در دادگاه اروپایی حقوق‌بشر بررسی می‌شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/958e404c-8130-40eb-8907-54181d45894f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات